büğün sabah kazı ile ilgilenen fatma hanımla görüştüm. 08.03.2010 15 gün içerisinde kamulaştırma yapılmazsa mazaikleri söküp götüreceklerini söyledi. yaklasık bır ay once gaziantep valiliğine ne kamulaştırma istek yazısını yazmışlar ama hala net birsey cıkmamış restoresınden dolayı müze yapılmayacaksa söküp göturceklerını soyledıler hızlandırılmıs sekılde kamulastırılması olmazsa hiç bir yetkilinin ilgilenmedigini herkesin sadece kamera gördüğü zaman konuştugunu ama perde arkasından kimsenin ilgilenmedıgını soyledı. yani bu unuttur milleti götür gazıantep muzesıne mazaıklerı polıtıkası olay şu biz elımızdekı zeugmadan nıce eserleri kaptırdık . bunlarda gıdecek acıkcası yukarıda kı haber klıplerıne bakınca ınsan nizip sonunda müzeye kavusacak turızm merkezı olacak dıyor ama ben burdan herkese soyluyorum bu bır rüya malaesef . bende sunu düsunuyorum bahcemde cıkan mozaıkı vermeyı dusunmuyorum en azından bahcemde cıkan mozaık ın ustune bır kamelya yaptırrım ve orda sabahları kahvaltımı yapar pazarları cayımı ıcerım.