Bu nizip Mahmut'tan geçilmiyor, bu Mahmutları bir araya toplasak acaba kaç tane çıkar.
Yazdırılabilir Görünüm
Bu nizip Mahmut'tan geçilmiyor, bu Mahmutları bir araya toplasak acaba kaç tane çıkar.
yha bende bır turlu etkınlere katılamıyorum yha kısmet olmuyo yha han gun etkınlıkler oluyo onuda bılmıyorum ist esenler de yasıyorum ama bılmıyorum iiiimi :)
Nizip Güngören Nizipliler Derneği, Başkan Ali Ağır ve yönetim kurulu üyeleri kuruluştan beri ; cansiperane bir şekilde hiçbir şekilde maddi imkansızlığı bahane etmeden Dernek lokalinde büyük bir fedakârlık ve misafirperverlikle hizmet etmeyi başarı ile sürdürmektedirler. Elbette bazı hemşehrilerimiz yapılan yardımların yerine ulaştığı gönül rahatlığı içinde maddi yardımda bulunuyor. Bu dernek şayet bir mülk sahibi olup kira derdinden kurtulursa çok daha güzel etkinliklerde bulunabilecektir. Bu nedenle 13 Aralık'ta geniş katılımlı bir yemek düzenlenmiş olup yemeğe Nizip'li yöneticiler de katılacaktır. Yardımını gizlilik içinde yapan hamiyetli işadamı hemşehrilerimize bütün Nizipliler adına teşekkürü borç biliriz. Hayatında Derneklerde aktif çalışmamış ve derneğe üye aidatı ödemeyenlerce yapılan tenkidler dedikodu kapsamında değerlendirlimelidir. Bir de yardımını şarta bağlayan, özel ilgi ve hürmet bekleyen varsa, bu derneğe hiç yardım yapmasınlar. Bu veya diğer Nizip derneklerinin başarılı çalışması gurbette yaşayan bütün Nizip'lilerin kaynaşmasını, maddi ve manevi dayanışmasını sağlayacaktır.
Herkes üstüne düşeni yapsa hiçbir sorun kalmaz.