slm üzgünüm katılamayacam bir haftadır raharsızım yatıyorum karakaş abim sen bana kadayıf dan ayır ben sonra alırım :)
Yazdırılabilir Görünüm
slm üzgünüm katılamayacam bir haftadır raharsızım yatıyorum karakaş abim sen bana kadayıf dan ayır ben sonra alırım :)
İsterseniz size Oktay'ın lokantasından yani İstanbul'dan kadayıf gönderebiliriz, hah haaaaaa.
Yav ne kadayafı? Toplantıda sende yedin helvayı,güzel değilmiydi?
Gariban bu Nizipliler ya , Mahmut biz bunlara buluşma gününde taziye evine gönderelim birşeyler.
valla harfeneyi ben de bilmiyordum gerçi %100 nizipliyiz ama bu haneği ya yeni duydum ya da unuttum
Gecemiz neşeyle başladı, neşeyle bitti. Bu ortamı özlemişim doğrusu. Helva için Karakaş'a, çay için Admin, Orhan, Benbaşkan ve Nizipli Mehmet'e; muhabbet içinse toplantıya iştirak eden Admin, Coşkun, Barak27, Nizip72, Orhan Çelik, İbrahim, Mehmet Karakaş, Benbaşkan ve Nizipli Mehmet'e teşekkür ederim.
subutay-fatih sen eksik kalsan sasarimm:)))
Toplantıya iştirak eden arkadaşlara başta Karakaş kardeşime özellikle helvası için çok teşekkür ediyoruz. İstanbuldan telefonla katılan Zeynel kardeşimede ayrıca selamlar... Telefon açmaya cesaret edemeyen diğer İstanbullularda çatlasınlar emi,helva süper olmuştu..Onlar İstanbulda böyle helva zor yerler.. :)
başta helva olmak üzere akşam her şey çok güzeldi :)
memet abiye tşk helva için...
Resim falan yayınlamadığınıza göre toplantı fiyaskoyla sonuçlanmış,biz anlamayalım diye resim göstermiyorsunuz.
Toplantıya katılan herkese teşekkür ediyorum.Bizi çekemeyenler anten taksın:)
resimsiz toplantı mı olurmuş :)))
isatanbul balcan delileri dahada deli olun diye foto moto çekmedik...:D:D:D
10 numara sohbet için gelenlere teşekkürler...
helva için karakaşa teşekkürler....:):):)
Ah ulan aah bilseydim makina götürmezmiydim o mis gibi helvanın resimlerini şu İstanbullulara gözterip çatlatmazmıydım,ne yapan işte muhabbetten unutmuşuz :(
Biyy belemi toplanıyz
fotrafsız
çoğ üzüldük.
Bağıp bağıp cor ederdik.
Acep yemek neydi.
Cimaatte kim vardı.
Mislim ammi beni deli etmesydi.
Sizden uğraşıydım şindi.
Amme Mislim Ammi beni tırlattı
Kurtuldıyz.
gelen sefere
Ne diyek yorum yiyenlere afiyet olsun.