Namazda gözü olanın Ezanda Kulağı olurmuş Vedat hoca :) Bak o mesajı yazan İftara burda inş:)
Bahane üretmeyin, diii hadi az bir süre kaldı :D
Yazdırılabilir Görünüm
e şimdi desem ki patlıcanla yada kabakla yapılan bir tür fırın yemeği, bir çekiciliği olmaz islim kebabı kulağa hoş geliyor. Süpriz, bakalım beğenecekmisiniz
cumali duyduguma göre sen sevmezmişsin böreği olmazsa az yaptırayım :D
Ayıp ayıp biz nizipteyken niye börek açmadın ibo.Selamlar
Saat kaçta buluşacagız? Nerede toplanacağız?
Saat: 17:00 admin'in dükkanında buluşalım saat 18 gibi ancak cıkarız 1 saatte ancak bahceye gidip hazirlik yaparız?
Coşkun abi ne getirecek:)
Şimdilik Üzüm eksik :) herhalde bize Çok görmez bir kaç salkım üzümü? getirecen deelmi coskun agey?
cumali bunların hepsini sen yersin :)
karpuzları Müslüm abi getirmiş :D
Müslüm abi Çook ayıp etmiş..:(
getirilecek bitti zaten.
Ben lahmacun ve pet kaplarıda hallettim. Bundan sonra dostlar gelirse muhabbet ederiz İnş.
Wın ne oldu Wın?
vnn yok valla
bulamadım ben
aslında sınırsız interneti olan bir cepli yakalasaydık belki oda çözüm olabilirdi
Yokmu şu koca nizipte wını olan.Veya tanıdığı birinde olan?
ayıp ayıp..koca nizip'te bi dağ interneti bulamadınız..sizi 7 düvele rezil etmesem nolim :)
vay heyirsizler vay bizim haberimiz yok daha yeni gördüm cumali bir telefon kadar yakınız tama yorum neyse size afiyet şifa olsun...
daha vaktin var mustafa...yetişebilirsin. ben hala canlı yayını beklim...bakalım vızmı geçecekler vın mı :)))
başka yere davetli olmasam giderdim abi yav...
sanirim wini bulamadilar:(canli yayin yok o yüzden..
cumali daha diyodun eve git canlıyayında izlersin iyiki eve gitmemişim..:)
toplanmamışlar foto falanda yok...:) menes abi yemeklere suikast yapmış yolda cevırmiş el koymuş hepsini yemiş...diğerleri aç kalmış...:)
Mesajı yeni gördüm demek gözümden kaçmış. Tarih 05/09/2009 Cumartesi gününe ayarlanmış olsaydı bende gelirdim. Ne diyelim gelenlere ve katılanlara afiyet olsun
çok güzel bi geceydi...
Gerçekten çok güzel bir geceydi.Adminin bahçası nasıl güzel görmek lazım.
Bahçe için adminimize teşekkürler.
Emeği geçen herkese teşekkürler.
İslim kebabını merak etmiştim.Benbaşkan abimize sordum abi islim kebabını merak ettim hangisi diyince işte bu dedi.İslim kebabı bir sürpriz oldu gerçekten.
Karpuz için müslüm abimize teşekkürler.
Cumali abinin yapmış olduğu çorba harikaydı.
Adminimizinde çok çok emeği geçti.Dolma lahmacun vs için teşekkürler
Tuncay abiye güzel köftesi için teşekkürler
herkese teşşekkür çünkü yazmaya kalksam 2 sayfa sürer herkese çok teşşekürler
güzel bir geceydi
Gelmek ve görmek gerekirdi.
Emeği geçen herkese teşekkürler...
yemekler heç güzel deeldi. bahçede sıcaktan sinekten bezdik. oturacak yer bulamadık. bir bardak çayı 3 kişi içtik. tatlı bana kalmadı. :) :)
Cumali Abimin gözü arkadaşlarından başkasını görmüyordu:):)
Nasıl İftar oldu amaaa, Emeği gecen Geçmeyen, Fukara soframızı Şereflendiren tüm dostlara sonsuz Şükranlarımı sunarım...
Klasik laflar etmek istemiyorum iki kelime yeter ''Herşey Mükemmeldi''..:)
Ben Hepinizi Çok seviyorum niye Öyle diin murat :)