sevgili arkadaşlar,
TAŞBAŞ kesin olmamakla birlikte,sayin ADMİN,gerekli açıklamayi yapacaktır.
Yazdırılabilir Görünüm
sevgili arkadaşlar,
TAŞBAŞ kesin olmamakla birlikte,sayin ADMİN,gerekli açıklamayi yapacaktır.
TAŞBAŞ a ağaç ekmek ,ustalık ister,
bence başka yerlere bakın.
yazık oldu geçen yıl dikilen bütün fidanlar kurudu..
ekilecek fidanlara yazık etmeyin?
sayın AKSOY başkan daha ne beklıyolar agac bızden yer beledıyeden yokmu bır yer, koca yeşıl nızıpde fıdan dikilecek yer anlamıyorum ki...
bizim belediye ye söyleyecek bir sözümüz yok?zaten bize yardımcı olunuyor.bu konuda arayışlar devam ediyor.
geçen yıl sanırım dikilen ağaçlar telef oldu?
öyle mi?.
Edited by - ahmetaksoy on 2/16/2007 11:22:11 AM
resim ahmet abi:::))) ne zaman ekçeğiz çam ağaçlarını
arkadaşlar yer çok ama diken arkadaşların bu işlerden anlaması lazım bir ay sonra belkız ve zergil dagında agaç ekilecek belediye tarafından ekilecek alanda hata yapmamak lazım çünkü alan düz degil diken arkadaşlarımızın düşme riski var bu durumda sizleri tehlikeye atamayız.bizim kendi ekibimiz bu tür dikimlere alışık oldukları için bizim dikmemiz uygun ayrıca taşbaşta dün yere bakktık yagmur nedeniyle toprakta yumşamış durumda tam ekilecek kıvama geldi bir sorun olmaz ayrıca diktikten sonrada üzerine bir kaç kez yagmur yagarsa sıkıntı olmaz diye düşünüyoruz.yinede karar sizin ne isterseniz biz size uyarız hazırlıklar tamam sizden haber bekliyoruz.saygılarımla
fidan dikme projesi mutiş olur,bu alanda çalışma yapanları tebrik ederim.
derviş kardeş teşekkürler. çok önemli bir çıkış. destekliyorum .girişim olursa katılmaya hazırız.ben Nizipi görmezden önce yeşil Nizip ismini duymuştum. ancak Nizipe geldiğimde yeterince orman bulunmadığını gördüm.bu girişimle inşallah Nizip daha yeşil bir yer olacak.
Teşekkürler kılıçbalığı
Her türlü desteği vereceğinizden eminiz, farklı platformlarda bunu yakınen gördük..
El ele, tekrar yeşil nizibe
İsterseniz sizide sponsor listemize ekleyelim. pazartesinden itibaren sponsor firmalarımızıda buradan açıklayacağız. hepsine şimdiden teşekkür ederiz.
tamam kardeş görüşelim.memnuniyetle.
![]()
alıntı:
"quote" dervisdörtbudak demişki:
Teşekkürler kılıçbalığı
Her türlü desteği vereceğinizden eminiz, farklı platformlarda bunu yakınen gördük..
El ele, tekrar yeşil nizibe
İsterseniz sizide sponsor listemize ekleyelim. pazartesinden itibaren sponsor firmalarımızıda buradan açıklayacağız. hepsine şimdiden teşekkür ederiz.![]()
![]()
![]()
bence fıdanlar bugun dıkılecek denılıyordu ama ne oldu hava sartları el wermedı mı?
yok sanırım daha yer kararı verilmedi.
SAYIN DÖRTBUDAK,NE OLDU YAV?
HANİ BÖÖN TAŞBAŞA GİDİDİK TAMA?NETTİNİZ LA?BIR MANI MI ÇIKTI NEDİR?
SAYIN AKSOY BARİ SİZ TATMİN EDİCİ BİR AÇIKLAMA YAPIN.KAMUOYUN BEKLEMEDE.
SAYIN AKSOY BİR GRUP ARKADAŞLA BİR ARAYA GELMEYİ DÜŞÜNMÜŞTÜK.KAMUOYU İNFİAL HALİNDE.LÜTFEN AÇIKLAMA...
sayın hocam yer begenmedık ki bir türlü yaz gelmeden gidek su fidanlarımızı dıkek bence olmuyacak gıbı gözüküyor yetkılıler pıyasada yok baksana, SAYIN AKSOY BEY SESIMIZE KULAK lütfen...
alıntı:
"quote" musaeken demişki:
SAYIN DÖRTBUDAK,NE OLDU YAV?
HANİ BÖÖN TAŞBAŞA GİDİDİK TAMA?NETTİNİZ LA?BIR MANI MI ÇIKTI NEDİR?
SAYIN AKSOY BARİ SİZ TATMİN EDİCİ BİR AÇIKLAMA YAPIN.KAMUOYUN BEKLEMEDE.
Hocam iyisiniz değilimi? kafana briket falan düşmedi yanii. İnansize bişeymi oldu diye çok korktum.
Bak geçen günde top oynuyordunuz burada!!!!!
insanın kafasına piriket düşerse,paramparça olur.sanırım musa eken abi de ,öyle olmuş
yav ağzınızı hayra açın.ne briketi,ne saksısı?..mevzuyu açan arkadaşlar sadece somut bir yer değişikliği var mı,yok mu?Bunu bilmek hakkımız sanırım.Ona göre programımızı ayarlayalım.malum her kesin işi,gücü var.o bakımdan.
demokrat arkadaş biraz demokratik davranmaya davet ediyorum.Haksız mıyım?
musa hocam ,siz hala yaşıyormusunuz.şükürler olsun.RABİME
Derviş kardeş insanın geriye bırakacağı hayırlı işlerde öncülük edişin tabi ki taktire şayan. Hayır yarışında başarılar.
GÖNÜL FERAHLIGIYLA ŞU FİDANLARIMIZI BIR EKSEK DERVIŞ BAŞKAN...
NE DERSİNİZ ARKADAŞLAR COK UZADI BENCE...
derviş bey çok hayırlı bir iş yapmış ve Nizip meslek yüksek okuluna fidan dikme ve hatıra ormanını oluşturmak üzere çok büyük bir işe imza atmış.
yanı o zaman fıdanlıgımızın yerı belli oldu demektır. pirate382 kesın mı yüksek meslek okulu?.
sevgili arkadaşlar ben fidan ve araç konusunda sponsor olurum.
tarih ve mekan kesinleşince ana sayfadan büyük puntolarla duyuralım ki gelmek isteyen herkes bu hayırdan nasibin alsın.
güzel fikir.
daha ne beklıyoruz, SAYIN AKSOY?
başkanım bır cevap alamadık:((((((((
yer ve mekan belliymiş derviş bey açıklama yapacakmış
umarım acıklamalar gecikmez derviş bey?
sevgili arkadaşlar,
sayin ADMİN VE DERVİŞ BEY,dün yüksekokul müdürü Medeni bey ile yapmış oldukları görüşme neticesinde,yüksekokul kampüsünün yapıldığı yerin çevresinde fidan dikimin yapılması kıararına vardılar.ALLAH hayirlı uğurlu etsin.
bu arada proje geldikten sonra ,dikim işine başlanacaktır.
bu nedenle mart ayi ilk haftasında ekim işlemi gerçekleşecektir.tüm kardeşlerimize ve kamuoyuna duyrulur.
acıklamalarınızdan dolayı kamu oyunu aydınlattıgın için tşk. fıdanlar elımızde kalacak dıye korkmuştuk ekılecek yer bulamadık diye, sizde olmasadınız bız ne ederdık AKSOY haberlerı hep sızden duyuyoruz çalışmalarınızda başarılar...
herkes artık hazırlığını yapabilir.
EYIVALLAH BAŞKAN BİZ HAZIRIZ BU ARADA KAZMA KUREK KONUSUNDA BILGI VARMI BAŞKAN ONUDA AYARLIYALIMMII ?
AYDINLATIRSANIZ SEVINIRIZ
avcı elınle kazacak halın yok heralde tabiki lazım olacak ilgili arkadaşlar sanırım hazırlamışlar sen merak etme fıdanları hazırla istersen?.
alıntı:
"quote" avcı1973 demişki:
EYIVALLAH BAŞKAN BİZ HAZIRIZ BU ARADA KAZMA KUREK KONUSUNDA BILGI VARMI BAŞKAN ONUDA AYARLIYALIMMII ?
AYDINLATIRSANIZ SEVINIRIZ
bizde ,KAZMA VE KÜREK ÇOKKKKKKKKKKKKKK