abi tanıdığım green peace ciler var, admin abinin antep halatlarıyla bağlarız.
hem halatların reklamı olur ve derenin :)
ilker
Yazdırılabilir Görünüm
Yav sen boşuma uğraşıyorsun sana mama düşmez oradan,
Ne demek istediğini açıklarsan sevinirim.
Mehmet, zaten ben kimseye zorla kimliğini açıkla demiyorum ki. Zaten kimsenin de kim olduğunu merak etmiyorum. Biz bu nizip.com toplantılarını niye yapıyoruz? Tanışıp kaynaşmak için değil mi? Mesela ben Admin Abi'yle yüz yüze, siteye üye olduktan 2 sene sonra; diğer üye arkadaşlarımla da gerek yaz, gerekse bayramlaşma toplantılarında tanışma fırsatı buldum. Gene üstüne basa basa söylüyorum: Kendini tanıtmak istemeyen bence kibarlık edip gelmesin. Eğer amacı tıkınmaksa bilemem...:cool:
Bu buluşma inşallah nizip.com un dayanışma ve kaynaşma günü olacak.
Arkadaşlar, sizler isminizle yazıyor olabilirsiniz. ismi ile yazmayan arkadaşların gizliliğinede saygı duymak lazım. Lütfen bu konuyu abatmayalım.
İsteyen her Nizip'li hemşerimiz gelebilir.
Bencede huzi gelmez, gelse bile kimliğini açıklamaz.Ama bir yöntem var eğer gelirse ben onu ortaya çıkaracağım.
malesef ben öyle cıkarcı amaçlı insanların gelicegini zannetmiyorum bulusmaya gelen her hangi bir üye arkadasımızda bagıra bagıra kendini tanıtma zorun da degil tabiki konusup tanısacaz bunlar yavas yavas zaten gercekleşecektir illaki bunu gelin TÖREN düzenleyelim diyorsanız bir şey diyemem
evet hatırlıyorum bir ara ciğköfte partisinde bir üye arkadaşımızın parmagı kesilmişti ondan bahsediyosun değilmi.. akacak kan damarda durmaz.?
bu toplantıda olmayı çok istiyorumdum ama tarihlerde adanada olma durum var bakalım o zaman gelsin
Arkadaşlar düşündüğünüz etkinlik çok hoş ve güzel ama bizim pankart açmamıza ve dikkat çekmemize Jandarma izin vermeyecektir.
o anki mutluluğumuzu bozmamak için bu pankart olayını daha iyi düşünüp izin istememiz daha doğru olacaktır sanırım.
Nizip çayının kirliği gercekten önemli bir konu duyarlılık gösteren herkese teşekürler
Konu ile ilgili yetkili kurumlara izin başvurusunda bulunulacak ve izin istenecektir. İllegal birşey olmadığı karşı çıkacaklarını sanmıyorum.
Ayrıca Nizip çayının kirliliğine dikkat çekme eylemine katılmak istemeyen arkadaşlar, direk bahçe alanına gelebilirler.
Bu eylemi mutlaka yapalım, ben her türlü pankartı taşırım bununda tüm sorumluluğunu üstlenirim.
yahu ne sorumluluğu ?
isterseniz güzelim toplantıyı germeyin, millette yasa dışı birşey yapıyoruz sanacak.
Neydi o hayir toplayıp güle oynaya piknik yaptığımız toplantılar, tüm dostlarla aynı havayı dahi teneffüs edebilmenin verdiği hazzı hissedebilmek vs.
son günlerdeki mesajlara bakıyorumda; birbirini tehdit ederek o günü beklemek, meclis kurulup sorgulama yapılmak istenmesi, eylem!!!!!!!!! düşüncesi, küsenler darılanlar ve daha neler neler.
Tatlı dille sohbetler, birbirini anlayışla karşılayarak olgunluk göstermeler, sıcak karşılamalarla özlem gidermeler, sevgi ve muhabbet ortamında sunulan ikramlara ne oldu da, değişiklikler peşine düşüldü.
Geçen toplantıları aratmayan ve daha samimi bir ortamda buluşmak ümidiyle...
Pala bey siz merak etmeyin yine aynı şekilde olacaktır toplantımız, bazı densizlerin yazdığı hakaret mesajları yüzünden böyle oldu, isterseniz o mesajlardan birini size özelden göndereyim, okuyunca hak vereceksiniz.
Müslüm Abi ama sende haksızsın
suçu hiç kendinde aramıyorsun.
Heryere herşeye evap yazılmaz ki.
pala abim ne güzel tahlil etmişsin nerde o manevi ortam.
fatih abim orhan abi hacı abi çoşkun abi derviş abi ve diğer büyüklerle fırata gidip yüzmeyi Nizip'in tarihi ve sosyal yapısı hakkında konuşmaları özledim.
Bakın size eski bir konuyu örnek vereyim.
25.08.06, 00:46
![]()
Sanal alemin gerçek dostları ile beraber zeugmada güzel bir gün yaşadık.
Sol baştan; Mehmet Soyarık,Nizip 72, Metal,Fsoyarik,Cengiz karabacak,Gokhan dokuyucu,Firaset.
Oturan; Sadece Orhan abi.
http://www.nizip.com/showthread.php?t=927
Bakın Sanal alemin gerçek dostları demişim. Biz bu gerçek dostlar ile hiç bir menfi çıkar için dost olmadık sırf gönül güzellikleri için dost olduk ve şuan geriye baktığımda nizip.com'un bana en büyük faydası böyle insanlarla tanışmam oldu.
Geçmişteki günlerimiz gerçekten güzeldi.
Şimdiye baktığımda aramıza bir sürü yeni üye katıldı ve biz onlara hiç yabancı muamelesi yapmadık aksine gönül evimizin kapılarını sonuna kadar açık bazıları o evden içeri girdi(örneğin mehmet karakaş) bazılarıda kardeşim ben bu gönül evine girmem ben bu evi yıkarım yeni bir ev yaparım siz oraya girin diyor. Ama bilmiyor ki biz bu evi çimento, birket ile yapmadık. Sevgi ile yaptık saygı ile döşedik!!!
Ben hala o günlerin tekrar yaşanabileceğine inanıyorum.
Gökhan hocam bu ortam devam eder.Ben olmam sen olman başkası olur.
zaten dostluk karşılık beklemek değildir yardımdır yardımlaşmadır... nizip.com da en güzel sanaldan gerçekliğe dönen örneğidir. saygılarımla...
Kimsenin birşeyi yıkıp yeniden yapmak gibi bir isteği yok, nizip.com eğer tüm Niziplilere hitap ediyorsa her görüşten her kesimden insan olmalı, eğer bunları içinize sinderebilirseniz yani tahammüllü olabilirseniz, bu dostluklar aynı şekilde devam eder gider, kafana uymayan birine kalkıpta olmadık hakaretler edersen bu dostluk olmaz, Gökhanın dediği sevgiyle yaptık saygıyla döşedik cümlesindeki saygıyı ben malesef bazı üyelerde göremiyorum. Yaşımız ve başımızdan geçen bazı olaylardan dolayı sesimiz çıkmıyorsa bu sesimizin çıkmayacağı anlamına gelmemeli.
Bazı şeyleri kızdırıp kızdırıp önümüze koymayın.8 Agustosta toplantı var.Bu konuda onun için açılmıştır.Toplantı hakkında fikri olan fikirlerini yazsın!
Aslında organize edilebilirse, birkaç araçta bulabilirsek, sorunlarımız kısmında dile getirilen sorunların yerinde görülmesi için bir turda düzenlenebilir. Herkesin katılması şart değil, isteyen tura katılır, isteyen direk bahçeye gider kebap şişlemeye yardım eder :)
Birkaç araç bulabilirmiyiz acaba ?
Birde güzergah hakkında ciddi birkaç öneri alabilirim.
Karpuzatanı görelim.
SELAM
YESİL CEVRE İCİN NIZIP COM YONETICILERİNIZE TESEKKÜR EDERIZ
BELEDIYE BASKANIMIZ HACI FEVZI BEY 'İ DAVET ETMEK LAZIM
İNSALLAH NIZIP CAYINA CARE OLUR. SAyın MİLLETVEKILI MEHMET SARI BEY 2 DÖNEM
MILLETVEKILLIGI YAPIYOR PROJEYI DESTEKLEMIYORMU ?
MALESEF 70-80 YIL SANAYI POLITIKASI YAPILIRKEN SANAYILESELIM DEDİLER
CEVREYI UNUTTULAR. SANAYI BITTI YASAMA ALANIMIZ DA BİTTİ
BIZ COUKLUGUMUZDA CUMA GUMUS AMCA ILE BALIK AVLADIGINI BILIRIM
YESIL GİYELİM YESILI SEVELİM DELIKLI KAYALIKLAR ALANLAR GENCLERIN OLMASI DILEGIYLE
SAYIN BELEDIYE BASKANIMIZ VARSA PROJESI VARSA NIZİP COM ADRESINE
BILGI VERSIN AYDINLANALIM
MALIMUSAVIR AHMET KILICKIRAN
AYMERKEZ ALISVERIZ MERKEZİ
GAZİANTEP İSTANBUL
allah kısmet ederse 4.genel toplantınıza bende katılacağım (Fosiyarik abimizde gelirse gelirim) :)
bu toplantiya katilmayi cok isterdim ama isvicrede yasiyorum.insallah toplanti amacina ulasir.basarilarr...
selam nizip.com üyeleri
bu organizasyon yapım ekip çok tşk sunarım .. hem nizip.com üyelerini kaynaşma amcıyala hem tanısma amcıkyla güzel bir uygulama..!
(((yav tamda balcan kebabı havasıı ..Yağina bandırcan:):):):):):):):):):):):):D:D:D:D:D:D:D:D:D
Bu buluşma Nizip açısından çok faydalı olacak, katılımın yüksek olmasını diliyorum.
aslında konuşulması gereken konulardan biride nizip-antep arası eski yolumuzdur....
nedense bunu atlamışız buna da bi el atılması gerek diye düşünüyorum
kısmet olursa bende ordayim ne de olsa babamın doğduğu köy
saygilar