bu macın rovansı ne zaman?
Yazdırılabilir Görünüm
bu macın rovansı ne zaman?
Adminim başka fotoğraf varsa atar ardında da maç sonu sohbet ortamındaki fotoğrafları atarız...
ama sonunda bu dırencını yıtırdı gokhan abı ve ortaya fark çıktı
güzel bir yağmur havası olmasına rağmen sevgili Nizip.com un sportif üyelerini tebrik ediyorum.
tabi ki mesleğimize göz diken, sevgili admine de teşekkür ediyorum böyle bir organizeden dolayı..
maçtaki notlarıma gelince.
en iyi oynayanlar derviş,kenan marangoz,gökhan,saldıray ve metal iyi performans gösterdiler.
yağmur yağdı maç olmaz dedim bende kaçırmışz desenize
yağmur yağdı maç olmaz dedim bende kaçırmışz desenize
ya aslında biz o kadar da iyi değildik rakip zayıftı...derviş abitşk ederim sende çok iyiydin aslında herkes elinnden geleni yaptı...en çok fatih abiye güldüm yav:))maç bitmeden soyunma odasına gitmiş bi de yetmeiyo çayı da eline almış:)))neyse size bi de rovanş şansı verelim isterseniz...metin hocama gol attırmak çok zevkli zaten bende gol atmayı seven birisi değilim asist daha güzel....
ahmet başkan bu ne karizma birde şu sigarayı azaltsan üstadım
derviş bey artık hayırlısıyla Nizip.comdasın ellerinden öperim saygılar.yanlız ibram27 hocam gelmedimi
abı ne oldu sımdı bu macın rovansı yapılacakmı?
ınsallah rovansı olur ama bunda takımlar tam gelırse daha ıyı olur kenan abı fatıh abı rovans ne zaman?
Rövanş mı biz yendik işte:D siz kaçtınız daha ne rövanşı :))).
.
alıntı:
"quote" metal demişki:
Gecenin manevi kahramanı Aksoy abimiz....
<a id="thelink" onclick="return fitsInWindow();" </a . estağfurlla kardaş ne demek?
artık yazın bir turnuva veya yine böyle bir maç tertbini bekleyecez ne yazık kiş:(
bu okulda bitmedi gitti...
senin karizman bizi yansıtıyor ahmet aksoy abiciğim
Anlaşılan Fenerbahçenin, hatta ve hatta Real Madridin aradığı santrafor olan BEN olsaymışım bu maçta gol rekoru kırarmışım yani.Teh..
Tekrarı ne vakit ?.
alıntı:
"quote" coskun demişki:
Anlaşılan Fenerbahçenin, hatta ve hatta Real Madridin aradığı santrafor olan BEN olsaymışım bu maçta gol rekoru kırarmışım yani.Teh..
Tekrarı ne vakit ?.
coşkun bey,sana ceza yazmıştık.makbuz yolda;;;;;;;;;;;;;
Benbaşkan kardeşim valla iyi olur yazın bi turnuva düzenleriz hem daha güzel olur hemde oynamak isteyen diğer arkadaşlarda oynamış olur...kenan abi üzülme sen önünde daha 4-5 ay var o zamana kadar şimdiden başla idmanlara ancak yetişir:)))
bırde herkes gıtmezden once su hafta sonun bır mac dahha yapsak olurmu gokhan abı?