yine götürmüsüsnüz mideye tavayi::))) ekmeksizmi yeidniz yoksa..yada kimse gelirken ekmegini getirmedimi::)))bize sadece uzaktan bakmak düsüyor yiyenlere afiyet olsun..
Yazdırılabilir Görünüm
yine götürmüsüsnüz mideye tavayi::))) ekmeksizmi yeidniz yoksa..yada kimse gelirken ekmegini getirmedimi::)))bize sadece uzaktan bakmak düsüyor yiyenlere afiyet olsun..
Hasan ve Karakaş hariç :) herkese Afiyet Olsun
zeynel kardeş rahmet yolladık başlatana sen merak etme...
bu arada sen istanbuldasın diye aran yoktur yemekle...:)
mehmet nişan 1 ay 3 gün oldu ama kara kara düşünmüyombiraz yorgundum kanverdimde azcık...:):)
Emeği gecen herkese teşekür .adminin de keserine bereket
Siteye eklenen resimlerin sigara gibi 'zararli maddeleri' icermemesini faydali bulmuyorum.
Orhan abi ne foto olmuş bee ne yazsan yakışıyor :d
Orhan abi ne güzel çıkmışsın öyle:)
Bu cuma da tavaya gelemedim:(
Ama yazın inş. hepsine geleceğim:):)
Afiyet olsun size arkadaşlar.
aç adam seni yazın millet sana mı çalıişacak :D
adminin kesesine bereket çok güzel olmuştu :)
:D:D:Dorhan abi nasıl boğzanızdan geçti öle hiç sorduğun yok
tava yapan ve ev sahibi admin abmize allah bol kazanç versin dileklerimle
Orhan abicim o ne yaaa...Bittim pozuna yaaa... Tam sütaşlık bir sahne valla...
Hizmet için Koşuşturan kardeşlerimin ellerine Sağlık. Mehmet abininde kesesine BEREKET...
Not: Hasan kardeşim;doymadım diye dürümü paket edip iş yerine götürdüğünü görmedim sanma :)
Goltuğunun altında'dı peket:)
Heheheh, Mahsim aç Kaldı açç :D
niye ac koydun cumali kesin bütün yemegi ekmegi sen yemisisndir kardasim:::)))bogazinda kalmadimi cumali..
En büyük tepsiyi Karakaş, Hasan ve Servet Hocam Götürdü, Afiyet olsun... :D
En büyük yanılgım Karakaş ve Hasanla aynı tepsiyi payLaşmak oldu, Zeynel'in inadına alaha Vuraha ettiler... :)
ee son konarsan koca tepsiye sonra hepsini cumali yedi olurr az yiyedin okdar cok niye yedin::)))zeynelin cnai getti zaten canli yayinda bakarken::))
afiyet olsun mehmet bey Nizip tvası olsa da iyi olurdu.iri tikeli
Herkes oturduğı kutuları götürseydi, Mehmet ne yapardı acaba.
Fukara sofrası o :)