Her gaz verenin gazına gelsek kılıç kalkan ekibi gibi oluruz yav...Habire kılıç sallarız.
Yazdırılabilir Görünüm
Her gaz verenin gazına gelsek kılıç kalkan ekibi gibi oluruz yav...Habire kılıç sallarız.
Vallahi senin 'onyargilarindan' kurtuldugum an sart olsun ziyafet verecegim. Herkes de sahit olsun. Gercekten 'dayi' diye telakki ettigim bir insanin boyle dusunmesi, Mahmut abinin de dedigi gibi canim yakiyor!
Benim tek arkasinda durmaya calistigim 'ozgurluk' ozellikle de 'ifade ozgurlugudur'.
Arada yasanan husumetleri, tatsiz olaylari bana yikmakla olaylar durulacaksa ben dunden raziyim sirtlamaya.
Apacik demisim ki, kimse kimseyi kiskirtamaz sadece Mahmut abi akif beyin de kabul ettigi gibi ugradigi haksizligi dile getirmis. Ve de eklemisim 'o zaman o 'kiskirilana' senin aklin nerde?
Demekki ya okumuyorsun Akif bey ya da okudugunu anlamiyorsun veya en kotusu anlamak istemiyorsun!
Gelişen olaylar karşısında nasıl davranmak hususunda sağlam ve kolay olan bir yol izlerim her zaman,
Karşımdaki insanın yerine bir an kendimi koyarak olaylara o açıdan bakmak ve onun gibi düşünmek çoğunlukla sonuca ulaştırır, ancak özellikle net üzerinde bu işlem her zaman doğru sonucu vermeyebiliyor...
Güzel olan konunun tatlıya bağlanmış olmasıdır,
Mahmut Küçük kardeşim bir de niyete bakmak lazım, eğer niyet iyi ise olayların gelişiminde meydana gelen bazı tatsızlıklar rahatlıkla gözardı edilebilir, Osman bey'in bu konuda bazı adımları geç atması v.b durumlar niyetinin kötü olduğu için değil elbette çeşitli sebeplerle yada bazen samimiyetlere binaen boşvermişlik olabilir ama asla niyeti kötü değildir. Bu anlamak için bazen biraz sabırlı bazen bir gözümüzün kör bir kulağımızın sağır olması gerekiyor diğer türlü etrafımızda hiç kimse kalmaz değil mi..?
Diye düşünüyorum.
bu menes denen adamın sevilmeye layık olduğunu,onun sanal ortamda sevmekle ne kadar isabet ettiğimi bir kez daha anladım...demekki öfke kontrolu konusunda biraz zorlanmış ama helal olsun bu menese ,üstteki gibi günah çıkartmak çok alışkın olmadığımız bir erdem...işte erdemli hareket böyle olur..bunu gösterdiğin için müteşekkirim menes bey