Uğrunda o kadar şiirler yazıldı...Boy boy fotolar çekildi...Ne tarihe tanıklık eden duruşu ne de masallar hiçbir öykü onun efsanelerini geçemedi...Bizler de nerde toplanalaım diye yazıp duruyoruz..Taşbaş varken.....
Yazdırılabilir Görünüm
Uğrunda o kadar şiirler yazıldı...Boy boy fotolar çekildi...Ne tarihe tanıklık eden duruşu ne de masallar hiçbir öykü onun efsanelerini geçemedi...Bizler de nerde toplanalaım diye yazıp duruyoruz..Taşbaş varken.....
Taşbaş uygundur.
Hiçbirşey getirmek yok.
Biz bir iki arkadaş kendi aramızda hallederiz.
Yöresel yemeklerden tadımlık yapılabilir,
Küçük etkinlikler hazırlanabilir,
Savan gibi oturacak şeyler ve kap kacak getirilebilir.
Başka birşeye gerek yok arkadaşlar. Sizler bizi onurlandırın yeter :)
Bence sizin bahçe daha hoş olur.Taşbaşa bir sürü malzema taşımak lazım.selamlar
Nasıl uygun görürseniz
Oncelikle gelecek kisi sayisi belirlenmeli degil mi sizce? Daha sonra plan, program ve yer duzenlemesi kolay olmaz mi? Su kadar ekmek, su kadar yemek! Ama kime, kac kisiye?
Sonra gelenler aile olarak cocuklariyla gelecek olursa nasil bir duzenleme olacak? Sadece bir gun mu surecek, hangi saatler arasinda? Bence ise bu sorulara cevap vermekle basliyalim.
Hadi gene iyisiniz... Maydanozlar benden..:)
Yaz toplantılarımız,yani diğer adıyla genel toplantımız gerçekten çok hayırlara vesile oluyor. Biz bu işi gelenekselleştirdik,bu olay tuttu. İnşallah bu defa hepsinden güzel olacak.
Taşbaş bence uygundur.
Tamam abi, sizin için de birşeyler düşündüm.
Dün ben de Taşbaş olur mu diye düşündüm. Ama Admin Abi'nin dediği gibi Belkıs'a malzeme taşımakta zorlandık, Taşbaş nasıl olur diye hayal bile edemedim. Fikrimi geri yuttum. Sanırım Admin Abi'nin bahçesi uygun olur.
Abi öğrencileri anladık da memurlar ne iş? Kriz bir tek onları vurmadı maşallah, aylıkları tıkır tıkır çalıştı Allah bin versin. Hatta bence bu seneki masrafı memurlar çekmeliler. :)
Abi öğrencileri anladık da memurlar ne iş? Kriz bir tek onları vurmadı maşallah, aylıkları tıkır tıkır çalıştı Allah bin versin. Hatta bence bu seneki masrafı memurlar çekmeliler. :)[/QUOTE]
Konağın birisine azrail gelmiş burdan üç ölü çıkacak demiş herkes kahyanın gözüne bakmış... kahya demiş, tamam biri benim ya diğer ikisi kim...:D
Sen kaçırdın, gelseydin Bursa'ya görürdün memur karavanasını...
Dün "gülsüm" büstü kırdı tüm köy sorgudan geçti...bu başlıkta bir konu açmıştım bugün bulamadım gören bilen varmı?
Silmişler abi... Bilyosun biz demokratik (!) bir ülkeyiz..:(:(
Bekliyorum... dün felsefefe bu konuyu biri kaldırsın dedi... bende kaldırmayın dedim,sabah geldim uçmuş...eğer çıkan olmassa ihale Osman'a kalacak daha son sözümü de söylemedim...
Bir kaç forum sayfasında Mederatörlük de yapıyom..
Millet neler yazıyo..; Silmiyorum...
S İ L M E M D E!!..
Dine, Genel Ahlaka Muagir "suç" olmadığı sürece neden kaldırayım ki?!..
Bak şu ineğin yaptığına?!.. bize neler yazdırıyo....??!?!!?!..
Hido konu burda dağılmasın, cevap verecekler dikkat konu aranıyora cevap verse sevinirim...
Müslüm abi.. seve seve...:):)
mummar :)
bence cok güzel olur sesi güzel bir iki arkadaslarda cikip barak okur mükemmel olur benim yakında düğünüm var tarih belli olunca sizleride beklerim
Subutay bak! İnşaallah geliyorum ama hakkatten kim yapar bilmem ama mumbar isterim ha...
Müslüm Abi!.. maalesef Antep yemekleri içinde tek sevmediğim 'Mumbar dolmasıdır'..:(
(Yine tek muhalif ben miyim ne?..:))
Abdulkadir sen ağzının tadını bilsen keş yersin.
Ben tırtırım olmaya razıyım ama Mahmudu bilmem.
valla yazın olması çok iyi olur.çünkü memuriyeti dışarıda yapan ben gibi çok nizipli var.ağustos güzel.ayrıca vakıf dernek güzel olur.bu konuda ben şahsım olarak her türlü desteği veririm.umarım güzel şeyler olur.
bana uyar ne zaman yapmak isterseniz katılmaya hazırım
mumbar yenmez mi ya?nizipli olan sever mumbarı tabi yapan hakkını verecekse.
.......................................
Konu http://www.nizip.com/showthread.php?t=23057 linkinde devam ediyor