Ne oldu yav bunlara sesleri solukları kesildi daa.
Yazdırılabilir Görünüm
Ne oldu yav bunlara sesleri solukları kesildi daa.
Buradayız sen merak etme.
Arkadaşlar Bu gün MENES kardeşim geldi görüştüm İstanbulu OKTAY kardeşimizi aradık konuştuk bizim bursa olarak düşüncemiz şu; Sizlerde uygun görürseniz tabi
İnşallah C.tesi Bursada Buluşuyoruz dinlendikten sonra c.tesi bursa gezisi
Ulu cami
Yeşilli camisi
Emir sultan
Açıksa müze
Tophane v.s v.s
Pazar günü kahvaltı kahvaltıdan sonra hazılık yapıp Ulu daga çıkarız inşallah.Selamlar
e bukadar cami türbe gezildikten sonra, dağa değil arşa bile çıkarsınız siz :)
Ya Bursa metrosu 30 nisan da gelin diyor..1 mayıs resmi tatilmiş..biz ne yapacaz şimdi...2 gün kurda kuşa yem olmayak oralarda....
nizipteki niziplilerden ses çıkmıyor neoldu niye korkuyorlar ki:confused: nizibe gelince onlara misafir olmayız korkmayın nizipte akraba çok:);)
Bu kadar camiyi gezersem çarpılmayayım sonra.
23 Nisan Perşembe günü Bursa'da olacam..Bu gezi planına bi el atayım..Saat 13 gibi Mustafakemalpaşa'da olacam inşaallah....mercimek köftemiz hazır olsun kardeş...6 kişiyiz ona göre :))))
Bursa ahalisine işkence devam ediyor .... :)
Müslüm ammi ve Rarhan içinmi.selamlar
Ramazan hayırdır 23 Nisanda ne var Bursada, yoksa geziyi önemi aldık.
ramo döverim bak sabah sabah ayran delisi şakadanda anlamıyorsun.selamlar
Hiç mühim değil kardeşim,hafta sonu hanımı anasına gönderiyorum,yediğimize,içtiğimize razı olan fakirhanemize tenezül eden buyursun gelsin.
Değirmen suya gitmiş de şakşakısının mı peşine düşcez,hem sonra misafir gelir rıskıda beraber gelir,kim gelirse başımızın üstünde yeri var.
Mahmut gece hepimiz senin evdemi kalacağız, koğuş gibi yani.
lütfen ramazanı yanıma koyun,hehheeeeeeeeeeeeeee.selamlar
23 Nisan'da Gönen de 3 günlük bi egitim proğramım var..hani gitmişken yol üstünde gardaşımın da bi çayını içim diyorum..2-3 mayıs proğramı aynen devam..yani bir hafta sonra gene aynı yollardan geçecem..bu arada bizim metro inceleme planımız 30 nisana alındı..Mahmut istanbul ekibi gelene kadar 2 gün 5 kişi sendeyiz ona göre :)))) ...mahsun haklı...işkenceye tam gaz :)))
Ramazan Abi bunun rövanşı fena olur gibime giliyor... :)
Yandık ben Mahmudun evinde kalmam, bunlar erkenden gidip gör bize ne tuzaklar hazırlayacaklar.
Müslüm ammide gelir kalırsa metro incelemesine bende gelirim,kapalı metroları çok severim,Ramazan baba 23 nisanda bekliyoruz bak patlıcan da var yemegin yanında.
Bizi onurlandırıp geleceginiz için minnettarım.Selamlar
Valla benim evim 2 , 3 mayısta gelen herkese açık ondan öncesine ve sonrasına söz veremem çünkü bende ikiz var kimse bizi bir günden fazla kabul etmiyor birde hanım ve ben işteyken çocukların dadısı çocuklarla birlikte evde kalıyor o yüzden yani artık kusura bakmassınız değilmi.
Müslüm baba cumartesi bizim evde kalacaz tedaşın lojmanı derya deniz!!!! 2+1 artık yerlerde debelenir durusunuz. Önden gelen yer kapar ona göre.
Mahmut bana özelden en güzel yeri yaz, erkenden gelip orayı kapayım.
Abi torpil yok kim nereyi kaparsa elinde kalır.
Deniz manzaralı bir oda isterim ben.
Deniz değil ama evin arka tarafı uludağa bakıyor
tarhan yanımda...plana son şelkini veriyoruz..selamlar...
Tam bende bursa başlığını arıyordum yazmak için.
sürprizi şu....tek ebip gidiyoruz...sen minibüs getiriyorsun...sayı şu anda 11...herşey hazır...ben pazartesiye kadar burdayım...sizin için cumartesi tekrar buralara gelecem..
Zeynel saymayın ufak tefek sıkışır gider bir yerlere:)
11 Kişi benim arabaya sığmazki, nasıl yapacağız.
müslüm ammi senin arbaya anca 2 kişi biner.bursaya 6 sefer düznlemen lazım..selamlar...
Fatih aslında benim işime gelir, motorla yol yapmaya bayılıyorum, beraber gelmeseydik ben zaten motorla gelecektim.
Mehmet karakaş ne oluyor peki.