-
Temel bey toplanan eşyaların, dağıtımının nasıl yapıldığını, kimler vasıtasıyla nerelere ulaştığını anlatırmısınız, hatta bir kaç resim yayınlamanız mümkün mü?
Sevgi evlerini kapattığınızı öğrendim, bu organizasyonun akibeti ne olacak, kız kardeşim Nizip'e geldiğinde sizinle konuşmak istemiş ancak ilgi göstermemişsiniz, bunun üzerine size gönderdiğim eşyaları teslim etmeden kendisi köylere gidip dağıtmış, bu konunun açıklığa kavuşmasını istiyorum.
-
müslüm bey kardeşin geldiğinde emniyetten arkadaşlarla operasyona gidiyordum durumu izah ettim kendiside sonra uğrayacağını söyledi.eşyaları nizipteki muhtar arkadaşların ve kendimizin belirledği ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz.resimleri fecook attım mağazayıda kira ödemede zorluk çektiğimiz için geçici olarak ambara taşıdık en kısa zamanda yer bulursak dağıtıma başlayacağız.saygılarımla.feecoka temel mermer olarak girerseniz resimleri görebilirsiniz
-
Face deki resimleri biliyorum, neyse sağlık olsun.
-
müslüm bey kalbinizde şüphe kalmasın isterseniz nizip muhtarlar derneği başkanına ve nrt ye sorabilirsiniz. dernek telefonu=5182309 cep=0544 5182309 buradan bilgi alınız.teşekkür ederim sizlerde yolladığınız eşyaların nerelere verildiğini öğrenmek en doğal hakkınız ayrıca beni denetlediğiniz için çok teşekkür ederim herkesin sizin gibi duyarlı olmasını isterim.saygılar sunarım fecook a 1 hafta önce resimleri yükledim
-
15/07/2010 tarihinde cumhuriyet mah.muhtarlığı giysi-oyuncak-ayakkabı-kitap-gelinlik dağıtımı başlıyor ihtiyaç sahipleri muhtarlığımıza başvurmaları halinde yardımcı olacağız.topla dağıt bitsin ağıt temel mermer