sen hangi devirden kaldın hakan m.ö tas devrindemi ben sana veriyimde 20 milyonu sen git... yalnız sadece gidiş bileti al dönüse de gerek yok der oya.........:))))))))))
Yazdırılabilir Görünüm
sen hangi devirden kaldın hakan m.ö tas devrindemi ben sana veriyimde 20 milyonu sen git... yalnız sadece gidiş bileti al dönüse de gerek yok der oya.........:))))))))))
Ya çok komiksiniz çocuklar allah iyiliğinizi versin, tam bir senaryo olmuş.
Secret kadınların hiçmi suçu yok, beraberliklerde hep erkekmi suçlu.
Bence var,
- Yorgun gelmişsin bir an önce eve kapağı atayım diyorsun, daha eve girerken hatun bağırıyor "ayakkabılarını dışarda çıkar" tamam çıkardık,
- Ayakkabılarını düzgün koy,
- Paltonu as,
- Git elini yüzünü yıka,
- Çoraplarını kirli sepetine at,
- Ayakların çok pis kokuyor yıkamadan gelme,
- Yemeğe başlanıyor, haydaaa her yer ot yeşillik, ya hatun bu ne biz inekmiyiz, tv de söyledi kansere iyi geliyormuş,
- Akşam yemeğini otladıktan sonra tv nin karşısına geçip kanepeye şöyle bir uzandığınızda hatun bağırıyor ya herif dizi var kanalı değiştirme, ya kadın bırak diziyi haberler var, olmaz dizi izlenecek,
- Dizi başlar bir bakarsın hatun ağlıyor ya ne oldu niya ağlıyorsun,baksana çocuğu terketti kızı, töbe töbeeee,
- Dizi biter hatun başlar dırdıra, elektrik doğalgaz, su, telefon faturaları ödenecek para ver, alın cebimden, çocuğun okul taksiti, kızın kurs parası, alın cebimden, yarın komşularla kahvaltıya gideceğiz, alın cebimden, bu arada yorgunluktan sızma başlangıcı ve sızma,
- Gece yarısı biri dürter hadi kalk, yatağa üşüyeceksin, adam gözünü açar bir çığlık o ne ya ne oldu sana, kadının yüzünde bir krem maskesi, saç baş dağınık, ya hatun ne oldu sana, güzelleşiyorum senin için , sonra hatun kızar , yaranamazsın bunlara, ya hatun ödümü koparttın bunu gündüz ben yokken yapsana,
- Tam o anda adamın cep telefonu çalar açar telefonu fabrikadaki işçi kızlardan biri, makina arıza yaptı , bir müddet konuşulur sonra kapatır telefonu, hatun hemen atılır kimdi o, fabrikadan makina arıza yapmışta, hadi ya sen kimi kandırıyorsun, bu saatte seni bir kadın nasıl arar, haydaaa bir kavga bir gürültü, gelde anlat hatuna şimdi bunu,
- Sabah olur hatunun suratı bir karış, ya ne oldu, sen bütün gün kızlarla fingirdeşiyorsun, anlatmak mümkün değil,
- Evden çıkılır, arabaya binilir, durup bir gazete alayım ama oda ne cepte kuruş kalmamış.
Bunlar gerçek.