Mehmet sana avatarındaki gibi bir yer ayırdık gel.
Yazdırılabilir Görünüm
Gelmeyi ben de çok isterdim ama maalesef o gün ben de çalışıyorum.. zaten Pendik'ten Güngören ne kadr ki?!..:)
hay maşallah yaaaaaa, kısmet olursa busefer gelecez ya,
pazar günüde kahvaltıya kalacaz,kısmet olursa
selamlar,
organize olalım abi ,
sürprizi beraber yapalım :)
hehehe
ilker
eee kayar turizmden ayırtsaydın usta, ön taraf cam kenarı,
navili,klimalı araçlarımız var,
salı uğramaya çalışırım yanına uğrayamazsam 05323931529
hehehe ben forumu sayfa sayfa okudukça yazıyorumda onun için böyle alaksız gelebilecek peşpeşe yazı dizisi çıkıyor ortaya,
mahmut abi ,fatih hocam gelemiyecekmiş,
selamlar
Kardeşim gelmek istiyorsan sana özel araç bile gönderirim, laf olsun diye söylemiyorum, biz İstanbuldaki Niziplileri tanımak istiyoruz bu buluşmalar fırsat. Pendikten gelmek çok zor değil, bostancıdan deniz otobüsüyle Bakırköye geldinmi gerisi kolay, taksi bile en fazla 5 lira yazar.
Abi 15 yıldır İstanbul'da yaşıyorum ve alakanızdan dolayı da gerçekten çok teşekkür ederim.. Üzgünüm ama Cumartesi gecesi vardiyadayım..:(
Espri yapmıştım İstanbul'u avucumun içi gibi bilirim.. Çünkü ek iş olarak Mihmandarlık ta yapıyorum.
Açıkçası biraz size de kırgındım.. Geçen yıl Kadıköy'deki etkinliğinizde (Gaziantep Yöresel Yemekleri, hani Vali Bey de gelmişti..) benimle kimse ilgilenmemişti, büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştım.. Burada 'Gurbetin Kahrını' yeterince çekiyoruz bir de hemşehrilerimin İstanbullu gibi davranması beni ziyadesiyle üzmüştü.
Tabi Şimdi kırgınlığım yo...:)
çok istiyorum gelmeyi ama söz vermeyim yine de.inşallah geleceğim...
hem dernek kahvaltısı hemde nizip.com yemeği için üyelerimize mail atılıyor.
Değerli kardeşim bu tarz organizasyonlarda küsmek olmaz, o yapılan etkinliğe ben gelmedim çünkü inan haberim olmadı, İstanbulda bu işi artık bizim jenerasyon ele almalı diye düşünüyorum, senin geldiğin o etkinlik Gaziantep derneği tarafından yapılmıştı orada Niziplilerin biraz itilip kakıldığını bende duydum ama bundan böyle olmayacak, herkes elini taşın altına koymalı, düzelecek sen merak etme, yeterki küsmeyelim.
Hüsranla sonuçlanma ihtimali beni endişelendiriyor :))))
müslüm abi bende bostancı da oturuyorum gelmeyi istiyorum ama cok kalabalıkmı olacak yoksa cokmu az onu merak ediyorum
genelde bu tip organizasyonlarda rakam %32 lerde seyreder...mesela gelirim diyanlarin sayısı 100 olsun...sen de bi kişi 3 lahmacun yerse toplam 300 lahmacun hesabı yaparsın..işte böyle diil...96 lahmacun yapsan artar bile...tecrübe konuşuyor... :))))
Haklısın Ramazan bu ihtimalleri Osman hesaplıyordur sanırım. Ama gönlümüz herkesin gelmesi.
Müslüm AKPEK kardeşim.. sizlerle nasıl irtibat kurabilirim.. C.tesi gelemesem de sizinle nasıl görişebilirim.. İnan 'Gurbet ' öylesine acı ki...?!!..
Bir de bu sabah kahvaltısından bahdediliyo.. sabah vardiyadan sonra buna katılabilirim.. ama saat kaçta onu bilmiyorum..
Abi bana şimdi mail geldi...:) Birzdan sizi arayacağım..:)
Busenaz gelecek galiba içime doğdu.
müslüm abi bizlerin yapabilecegi birşey varsa emrindeyiz..
Mahmut senin için lahmacunlara ilave ettirdik sen heç kaygısız ol.
Bursada hava çok fena, inşaallah hafta sonu istanbulda hava güzel olurda bir aksilik yaşanmaz.
Planımda olmayan acil resmi bir görev için yarın Konya'ya gitmek zorundayım.Sadece projedeki bazı aksaklıklara bakıp dönme planımız var..İnşaallah cumartesiye yetişmeye çalışacağım..Eger yetişemezsem tüm arkadaşlarımızdan özür diliyorum.
Ramazan yetişmeye çalış, bu buluşma çok önemli İstanbul için biliyorsun, sadece yemek değil önümüzdeki buluşma ve gezi takviminide belirleyeceğiz, bu yaz durmak yok.
cumartesi konyadan dönüş uçağı 21:15 te varmış...gelmem rahat gece 11'i bulur...başka bi çözüm bulmam lazım...gelmeye çalışacağım...
Çiğköfte yoğurmasını bilen varmı.
abi kaç kişilik yogurulacak acaba çiğ köfte..
yarın ablamın kızıda benimle gelip bize eşlik edecek eger çok olmayacaksa ona yogurtturabiliriz..
abi gücünün yetecegi kadar olursa yogurturuz ya neden olmasın..
zaten sürekli yaptığı şey :)
Tuncayı gönderelim:)
Tuncay size lazım değilmi yarın akşam.