giriş sanayiden olsa nizp para kazanır onu yaparlar mı bu kaç defadan beri gündeme geldi nizip milletvekili . heralde gerçi artık seçildi iş bitti ne olacak
Yazdırılabilir Görünüm
giriş sanayiden olsa nizp para kazanır onu yaparlar mı bu kaç defadan beri gündeme geldi nizip milletvekili . heralde gerçi artık seçildi iş bitti ne olacak
sayın adminim bakanlığa göndereceğimiz yazılar burasımıydı başka bi yermiydi onu netleştirirsek yorum yazan arkadaşlar ona göre yazsınlarki amacımıza ulaşabilelim...
saygılarımla...
Gaziantep organizeden atılan kimyasal atıklar nedeniyle tehlike saçan Nizip çayı ile bir çok kazanın meydana geldiği ölüm kavşağı haline gelen Nizip otoban girişi kavşağı Nizip Ticaret odasında yapılan bir toplantıda ele alındı. , Toplantıya Nizip ticaret odası meclis üyeleri, disiplin kurulu üyeleri, Meslek Gurubu Komite Başkanları Danışma kurulu üyeleri, Nizip ilçe emniyet müdürlüğü yetkilileri Nizip askerlik şubesi Başkanı ve garnizon komutanı yüzbaşı Cem Çerklezoğlu, ve Nizipin en geniç kapsamlı veb sitesi olan Nizip.com yetkililerinin katılımıyla gerçekleşen Toplantıda Nizip otoban girişi ile ilgili yapılması gereken önlemler konusunda bilgi alışverişinde bulunurken Nizip çayının ıslahı konusuda ele alındı NTO başkanı Mehmet Özyurt bu konuyu gündeme getiren Nizip com yetkililerine teşekür etti.
![]()
selimbacaksiz@hotmail.com
![]()
muzafer bakir benim cocukluk arkadasimdi bütün niziplilerin basi sagolsun aylesine allah sabretsin ben halil kurt almanyadan
eyer üst gecit istiyorsak hepimiz el ele verip yardimlasmak gerek eyer bir falifet baslatmak istiyorsak ben hazirim
ancak bu kadar şaçma bi ışıklandırma sistemi olur yazık yaaa daha kaç kişinin ölmesi gerekiyo bu hatanın düzeltilmesi için sayın belediye başkanım parklar bahçeler güzelde birazda şu kazalar ile ilgili çalışsanız.allah ölenlerin yakınlarına sabır versin
Sayın Ticaret Odası Başkanı Mehmet ÖZYURT a bu konuya olan duyarlılığından dolayı teşekkür ederim.Ancak Nizip sanayi bölgesinden gelen pis kokularada duyarlı olmasını bekliyoruz.
evet arkadaşlar bu konuyu öksüz bırakmayın bakanlığa yollayacağınız bir yazınız olsun...
nizip koymu olcak komedi diyip guler gecerim ! otoban girisi cok vahim mezuniyet gecemizde ki trafik kazasinda arkadaslmizi kaybettik surekli orada kaza oluyor ORHAN ABI SADECE GORUSMEK`LE OLMUYOR AYNI ZAMANDA BI$ILERDE YAPMAK GEREKIOR !
kusura bakmayın arkadaşlar yazacaklarım biraz kaba olacak ama demekki nizip'imiz sahipsiz ya ALLAH aşkına bir araştırın sorun hele dünyanın neresinde otobanlarda böyle geçiş var birilerine igneyi batırmak lazım bu işte rant var bu benim düşüncem başka bir alternatifde bulamıyorum.herşey birgün gelir geçer ama insanın yaptığı güzel eserler her zaman kalıcıdır saygılar.
Evet rant kelimesi kaba olmuş. Bunun yerine burada yetkili kurum kimdir ? Bu bilgilere erişebilirsek yol alabiliriz.
selamlar deyerli arkadaşlar herşeyden önce yetkililer otoban girişine bir çözüm bulsun hearyerleşim yerinin giriş ve çıkışında dogu batı diye iki giriş çıkış var nizibinki ise çıkşda bende bu kasıtlımı yapıldı diye düşünüyorum nizip in bitmiş olan sanayisini dahada kötüye götürmekmi isteniyor nizip e girişyapmak için 5 km gidip geri kimse gelmez 10km ileride birecikte ihtiyacıonı görür bununiçin deyerli büyüklerimiz nizip gigrişine bir çözüm bulmalılar bence herkese sonsuz saygıveselamlar
sayın üyeler nizibin var olan iki otoban girişide kazalara davetiye çıkartıyor üyelerimizin ve nizipli büyüklerimizin ve sayın başkanımız haci fevzi akdoganın bu işe elatmasını rica ediyoruz.....
Bu Konuda çalişmalar Devam Ediyor Sayin Abim...
otoyolla ilgili açılan konuları bir araya toplayıp sabit bir konu yapsak eyi olacak.
yha aLtı üstü bi üst gecit oLcak yani bu kadar asLında basit bi iş deyiL sizde biLiyosunuz arkadaşLar...
E90 karayolu otoban ayrımına yonca şeklinde ve Dutlu kavşağına üst geçiş olacak şekilde kavşaklar yapılması projesi başlatıldı kabul edildi. Ödenek ise otoban maliyetine arttırım yapılmasıyla karşılandı. Yani bu işi kısa zaman içerisinde çözümleneceği Gaziantep milletvekili Mehmet SARI tarafından bildirildi.
Ayrıntılar Kavşaklara Köprüler ve Duble yol onaylandı linkinde
E90 karayolu otoban ayrımına yonca şeklinde ve Dutlu kavşağına üst geçiş olacak şekilde kavşaklar yapılması projesi kabul edildi ve başlatıldı. Ödenek ise otoban maliyetine arttırım yapılmasıyla karşılandı. Yani bu işi kısa zaman içerisinde çözümleneceği Gaziantep milletvekili Mehmet SARI tarafından bildirildi.
Bununlarla birlikte Karkamış yol ayrımından Nizip çıkışına kadar olan bölgeninde duble yol yapılması kararı çıktı. Buna göre Nizip çayına bir köprü eklenebilecek ve demir yolu köprüsünede ek yapılacak. En büyük engel olan demir yolu köprüsünde ki sıkıntıda aşılmış oluyor.
hayırlı olsun
Hade bakem hayırlı olsun. İnşallah tez zamanda yapılır...
Hayırlısı olur inşallah. Sayın vekilimiz Mehmet SARI yada teşekkür ederiz. Memleket için elinden geleni yapıyor. Hizmetlerinin devamını bekliyoruz.
Çok güzel kalıcı bir hizmet uğraşıp yapanlardan Allah razı olsun
hayırlı olsun... demek ki gayret edince oluyormuş...
İlçemize hayırlı olsun ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
bu tür hizmetler ilçemizde belli siyasi dönemlerde göz boyamak için yapılan şeylere benzemez, yıllar geçsede kalıcı hizmetlerdir bunlar...
sonuçta kazanan Nizip olacaktır.
İlçemize HayırLı Olsun. Belediye BaşkaNımız Görüşmeler İçin anKaraya gitmiş duyduğuma göre İnşallah biran önce çalışmalar başlar.
belediye başkanı, imardan arkadaşlarla beraber bu işleri hızlandırmak için gitmişler
Gecikmiş olmakla beraber,ilçemiz adına hayati önem taşıyan önemli bir karar.Hayırlı olsun.Çaba ve gayretlerinden ötürü,milletvekilimiz sayın mehmet sarı'ya teşekkürler...msk
İmar müdürümüz sayın Latıf Karadağ'la görüşmemizde konu için Ankara'ya gittiklerini kavşaklar konusunun yeni Karayolları Genel Müdür yardımcısının da gayretleriyle de neticelendiğini özellikle bu ziyaretlerinde duble yola ağırlık verdiklerini ve netice aldıklaırnı belirtti. Buna göre Karkamış yol çatından, Otaogar ilerisindeki Otoban girişine kadarki yol duble olacak. Yani Çift gidiş gelişli olacak. Alt yapı önceden hazırlandığı için süreç hız kazanmış durumda. Nizip çayının üzerine ikinci bir köprü yapılacak. Tren yolu köprüsünün yanına da ikinci köprü yapılacak. bu yapılırken son teknoloji kullanılarak, tren rayları havaya kaldırılacak ve tren seferleri aksamayacak.
Nizip için hayırlı olsun....gerçektende çok güzel oldu...kırmızı alarmdan sarıya mı geçtik ne???
bazıları düşünebilirler yerel seçimler yaklaşlıyo bu kadar faailiyet neden son anda yapıldı diye?ama sonuçta NİZİP kazanacak!
Otoban giriş çıkışı dutlu kavşağına üst geçit yapmak için geç kalındı. Olması gereken geç yapıldığı için onlarca vatandaşımız öldü. otoban ilk yapıldığında yapılsaydı. o insanlar hayatta olacaklardı.
Tabiki ilk başta yapılsa iyi olurdu. Ama yapılmış olsada o insanlar şimdi hayatta olmayacaktı. Takdiri ilahi ecel saatini şaşırmaz. Başka şeyler vesile olur yine gerçekleşirdi. Biz şu an yapılacak olmasının memnuniyetini belirtelim. Ve geç olmuş olması asla yapılmamasından iyidir. Gelecek için güzel bir adım bence.
güzel bir haber güzel ilçemiz nizipin harabe görünümünün son bulacağı için mutluyum emeği geçenlere teşşekürlerimi sunarım...
Hayirli Olsun çok Güzel Bir Uygulama
Bakalim kac yil sürecek bu çok önemli projenin hayata geçirilmesi. Baska can kaybi ve maddi zarara uğramadan bu sürecin geçmesi temennisiyle.....
Nizip'te bulunan otoban kavşağında sıkça meydana gelen kazalara dün gece bir yenisi daha eklendi. Nizip otoban çıkışı şehir merkezine dönene kavşakla, Şanlıurfa istikametinden gelen yolun kesişmesi nedeniyle ölüm kavşağı diye adlandırılan ışıklı kavşakta alt veya üst geçidin bulunmamasından dolayı üzücü kazalar devam ediyor. Dün akşam da otoban gişelerine doğru ilerleyen Mustafa Kankılıç’ın kullandığı 27 J 3836 plakalı araç ile 27 j 6311 plakalı araç ışık ihlali nedeniyle çarpıştı. Meydana gelen kazada Mustafa Kankılıç ile yanında bulunan GAZÜ de görevli adli tıp uzmanı Dr.Serdal Özdil yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla Nizip devlet hastahanesine getirilen yaralılar buradaki ilk müdahalenin ardından Gaziantep'e sevk ediildi.
Haber: www.nizipdenge.com
![]()
![]()
![]()
burası gercekten hatalı bir kavşakmı yoksa surucu hatalarımı
Yaralılar için gerçekten çok üzüldüm. Allah acil şifalar versin.
Ancak zaten kazanın ışık ihlalinden olduğu açıklanmış. Sürücülerin çok dikkatli ve kurallara uyarak arabalarını sürmeleri gerekmektedir. Aksi durumda çok daha feci kazalar olabilir. Benim şahsi düşüncem kazaların bir çoğu aşırı hız, hatalı sollama ve kural ihlali gibi sürücü hatalarından oluşmaktadır. Lütfen biraz daha dikkat, hem kendiniz için hemde karşı taraf için...
Kazaya çok üzüldüm Geçmiş Olsun Allah şifa Versin Ama Ben şu Sevk Işine Takildim Nizip Hastanesine Gelen Herkes Sebep Ne Ise Antebe Sevk Ediliyor Burasi Nizip Devlet Hastanesimi Yoksa Sevk Hastanesimi Anlayamadim
allah acil sifalar versin ama turkiye ye geldigimizde nizip in bu oto ban yolu nu yeni gormustuk hic ailece kimse beyenmedi hatta o yolda giderken duzensiz ve plansiz yapildigini herkesden duyduk belediye baskanimiz dan ricamiz bu yolun bir duzene girmesi gerek birde insanlar ehliyet kemerine ve kirmizi isikta tedbirli olmalarini istiyoruz iyi gunler nizipte kirmizi isikta kimse uyum saglamiyor nizip in kanunlarina uyalim iyi gunler
Gelişen Nizip Her şeyin en iyisine layık.Doğunun en gelişmiş şehri için çalışanları tebrik ediyorum.Düşüncesi ve felsefesi ne olursa kutluyorum.