Allah hayırlara vesile etsin inşallah.. mutlu mesut huzurlu bir evlilik hayatı duasındayım sizler için.. de hayde evlenin de artık sıra bekarlara gelsin :)
Yazdırılabilir Görünüm
Allah hayırlara vesile etsin inşallah.. mutlu mesut huzurlu bir evlilik hayatı duasındayım sizler için.. de hayde evlenin de artık sıra bekarlara gelsin :)
Allah mutlu mesut etsin.
Daha önce görseydim kınaya gelirdim antakya'ya ama kısmet.
Darısı biz bekarların başına:D
Allah razı olsun, dularınız karşılık buluyordur inşallah.
bu akşamdan sonra giremem siteye. yarın kına, pazar akşamı ise düğün var. konuyu canlı tutarsanız sevinirim. pazar akşamı nizip.com'u yanımda görmek isterim. Hani hep diyoruz ya; ''biz bir aileyiz''. düğün gecemde ailemi yanımda görmek isterim:)
benim dügüne gelmislerdi
ama oynamiyor bunlar günah diye
yav günahi bana diye anonsta yaptirdim
yok cikip bir cirtik atmadilar
bide kalktim yanildim yazildim metalin kinasina gittik nizip comla
ozaman nizipteydim
3 araba dolustuk gittik
yav bende heves güves iki oynuycagiz dedim
nerdeeeeeeeeeeeeee
millet günah diye oynamiyor ayip diyorlar
kardeş zaten benimkisi ilahili olacak, oynama falan yok. herkes gelsin :)
Hayirli olsun abi...Allah saglikli mutlu bir omur nasip etsin...
inş. bugun dugunde oluruz...
KARDESİMMM HAYIRLI OLSUNNNN HEHEHEEE İLAHİDEDE OYNANIR GÖRECEKLERRR BU GECCCEEEE DİMİMMİİİ:d
harikasın haci abi sen de böyle yapmışsındır kesin
tamam gökhan oynadi hemde halay da cekti ayrica
hakkini yemeyelim
güzel de oynuyor ha valla
haci abi yakalamıssın gene :p
çok yakışıklıydın her zaman ki gibi sezer abi allah mesut bahtiyr eylesin bir yastıkta kocayın rabbim yanınızda olsun
Resim çeken olmadımı.
bizi bir kaçtane çektik ama cumalinin makinasında onun atmasını bekleyecez...:) müslüm abi
adam evlendi gitti kim bilir ne zaman gelir siteyee
biraz zor gelir ..onuda kaybettik lıhgt erkekler kervanına eklendi artık..yazılı izin almadan sitenın kapısından bile giremez artık...:)
ALLAH mesut bahtiyar etsin.. bir ömür boyu mutluluklar dilerim...
Sezer kardeşim aşk olsun.... Beni çağırmadın ben yeni duyuyorum yeni haberim oldu...
neyse sağlık olsun. Ama keşke haberim olsaydı....
Vay maşallah vay.Ömür boyu mutluluklar dilerim.Selamlar
piiişşşşt , arkamdan neler söylemişsiniz öyle :) yok kılıbıkmışım, yok bidaha siteye giremezmişim :) beni fatih abi ile karıştırmayın :)
bu arada düğünde birçok dostu göremedik ama gelenden de gelmeyenden de Allah razı olsun.
Ama gelen arkadaşlardan daha çok razı olsun :) bu tip özel günlerde gözler hep dostları arıyor ve göremeyince kalp burkuluyor tabi. neyse sağlık olsun, gelen arkadaşlara tekrar teşekkür ederim...
sezer kardeşim hoş geldinç.sitenın yoılunu bilirmıydın sen yahu....bekleseydın az daha cocuk da dünyaya gelseydı o zaman teşrif ederdın..:)
sezer abı hosgeldın ;)
hayırlı olsun tekrar sezer kardeşim alaah utandırmaz inşallah nizipe geldiğim zaman inşallah kahveni içmeye gelcem kabul edersen tabi tekrar kutlarım
Sezer hoş geldin kardeşim nasıl gidiyor evlilik, seni caydırmak için elimizden geleni yaptık ama ne yapalım kendi düşen ağlamazmış.
hoşbulduk abilerim, arkadaşlarım. ben iyiyim sizler nasılsınız?
Evlilik nasıl gidiyor demişsiniz; herzaman söylüyorum , bir işe başlarken gaye Allah rızası olur ise o işin başı da sonu da hayır olur inşallah.
Murat kardeşim çaya geleceğim demişsin, başımın üzerinde yerin var kardeşim.
müslüm abi , kendi düşen ağlamaz demişsin :) sizin gibi kıymetli abilerimiz ağlıyor ise varsın biz de ağlayalım :)
Sevgili sezer bulaşık çamaşır işleri nasıl gidiyor yazı oldu sana.Selamlar hoş geldin kardeşim
Bu arada, Sezer işten ayrıldın şimdi ne iş yapacaksın başka yerde çalışmaya başladınmı.
fatih abi bulaşık çamaşır işleri süper :)
müslüm abi işten ayrılmadım hala NRT deyim..