vallahi harika olmuş daha duygusal ama dogan kardeşimin ki de güzel ikisini alt üst olsa daha güzel
Yazdırılabilir Görünüm
vallahi harika olmuş daha duygusal ama dogan kardeşimin ki de güzel ikisini alt üst olsa daha güzel
dur arkadaslar toplansinda konuyu görüsürüz bugun gün uzun olcak bize.hayirli bir is sonucta
TŞK
bu konuyu açan ve tekrar gündeme taşıyan sakallı arkadaşıma..fikir sahibi cadde27 arkadaşıma..ana sayfaya taşıyan kiymetli adminimize
mesajları ile destek olan
akhanaton a
ziya eren e
secret garden a
dogan esmeray a
ketgen agası na
lion27 ye
polen amca ya
müslüm akpek abimize
kadir bölükbaşı abimize
mavi şahine
duyarlılıklarından dolayı çok tşk ediyorum...
ayrıca bu konuya sahip cıkmayan çiğköfteci arkadaşlarada tşk ediyorum..
insallah memmlekete geldigimizde bu uygulamanin basarisina sahit olur ve de katkida da elimizdzn geleni yapariz allah kimseyi o nimetin yoklugunu yasatmaz INSALLLAH
Emegı gecen herkesten allah razı olsun
mesajlar nıcın anında yayınlanmıyor acaba
yeni üye oldugunuz dan dolayı ..kontrol edilip yayınlanıyor..yeni üyelerın mesajları genelde ilk zamanlar böyle oluyor..size mahsus bi uygulama değil...
Ne zamana kadar surecek bu uvey evlat muamaelesı
sakallı bu foto işini halledin, afişler basılsın, tanıtım ve duyuru işini biz hallederiz inşallah, gerek NRT gerekse diğer yerel basın kuruluşları bu oluşuma destek verecektir inşallah.
Sezer kardes tamam carsamba günü bısmıllah dıyoruz ınsallah
fotoları vıkartcak renklı prıntle boro ve somun frınlarınada bırakılcak
dısarda olan bızler akrabalarımızı arayıp para bıraktırtcagız
nızıpte yasayan sızler bızzat gıdıp para bırakcaksınız uygulamaya baslayan fırınlarda
carsamba aksamına resımlerı atıcagız
carsambadan ıtıbarende sen tanıtımlara baslarsın nrt aracılıgıyla ınsallah
başım gözüm üstine kardeş.
Aslında ben üzerime alınmadım ama bu konuya gereken önemi vermediğimiz de en azından yorum yaparak katkıda bulunmadığımız için ortaya çıkmış durumda yani sitem etmekte haklısınız... :( fakat inanın ki gönlümüz sizinle beraber, baktık ki imrenilecek bir fikir birliği içerisinde şevkle çalışıyorsunuz...
Bu konu amacına ulaşır mantığı ile doğrusu sizi yanlız bırakmış gibi olduk,
Ancak kesinlikle bu konuyu önemsememek yada boşvermişlik yapmadığımızı bilmenizi isteriz, bu konuda sizlerle aynı fikirde ve aynı ölçüde hassas olmakla beraber konuyu tekrar gündeme getirip ateşlemeniz takdire şayandır. Allah razı olsun.
Bu uygulama ile bir nebze olsun ihtiyacı karşılanan hemşerilerimizin duası ve sizlerin bu düşüncesinden dolayı Allah (C.C) rahmeti üzerinize olsun
ABI ozaman KOLAYI VAR size ceza keselim
uygulamaya her katilan firina en azindan 2 $er ekmek parasi birakmaniz
nasil ceza?
ceza değil ödül veriyorsun da farkında değilsin :)
bizim cezalarimiz böyle olsun sezer kardes:)
sakallı 2 şer ekmek az olur...uygulamaya katılan fırınlara en az 5 şer ekmek...bu uygulamadna faydalanacak bi çok ınsanlarımız var..amaç onlara yardımcı olmak..temel besin maddesı ekmegin sofralarına ulaşması...baska bı amacımız yok bu konuda..istedıgımız tek şey sadece destek..bize değil..sofrasına evıne ekmek göturemeyen ınsanlara yardım..
ödülü büyütelim diyorsun desene boro
hadi bakalim kasim abi ne diycek bu i$e?
Başım gözüm üstüne bundan güzel ceza olmaz... :)
cezanız böyleyse ödülünüzü de alırım Allahın izni ile...
ALLAH razi olsun abi.
carsamba günü uygulamaya katilan firinlara bakarsin sitede in$allah
bende dayimi aradim özlem pastaensi sahibi hasan kalkan
o da birakcak firinlara ekmek parasi
gerci hayir edeni aciklamak pek hos olmasada
hayir alani bilmemek daha ho$
arkadaslar yarin saat 9 gibi canli yayinda bulusalim son rutu$lari verelim
hadiyin iyi geceler size
bir takım ailevi sorunlar deneni ile dün nete giremedim ama sağolsunlar arkadaşlar konu üzerinde baya yol katedmişler..
umarım bu işin altından büyük bir başarı ile kalkılacak ve kısa zamanda uygulanan hedefe varılacaktır.
emeği geçen bütün arkadaşların yüreğine saglık..
inşallah olur ne diyelim
nOldu yaff bu uygulama ilan faaln yapıştırıldı mı?
Uygulamaya başlandı mı?
yarin basliyor aarkadaslar
aksam 9 da son rutu$lar verilcek ya da 10 da
Ben gariban bi öğrebnciyim:( tabi bu işin şakası
Tabi o yazıları bi görüm hemen foto çekip nizip.coma atıcamm:D:D
Ayrıca çiğköfte partileinde umarım askıdan ekmek almazlar ilk ekemk oraya gitmesiN:D tabi buda şaka
Umarım halkımzı yeteri ilgiyi gösterir yüzümüzü kara çıkarmaz...
yok firincilara biz cigköftecilerin fotosunu vercegiz
bunlar gelirse yol verin diye:)))
yok yok o abilerinde gönülleri bizimle
arkadaşlar hancılar unlu mamülleri sahini sadettin kılıçaslan abimiz le görüştüm..çok memnun oldu..daha önce askıda ekmek uygulmasını kendi çapında yaptıgını..fakat suistimal ler oldugu için bıraktıgını.kendi tanıdıgı ihtıyac sahibi insanlara gücünün yettiği kadar bu uygulamayı yaptıgını söyledi..tek korkusunun suistimal olabilecegini söyledi..ben bizim de destek olmak istediğimizi..kendisinin bildiği ihtiyaç sahibi insanlara verebileceğini söyledim..kendisine çok büyük bi mabal yüklediğimizi ama..ihtıyac sahibleri insanların faydalanması içinbunun olabilecegini söyledi...yarın öglen asacam fotoyu..detayları konusalım...hancılar unlu mamüleri tlf 0342 518 34 29 sadettin kılıçaslan
ok tamam kardes
o dedigimiz yerlerede git ok
sagolasin ben yarin ararim tessekür ederim sadettin kilicaslana
tanidklarida oraya yönlendirelim oraya para biraksinlar
Hadi biraz çaba gösterin, merakla bekliyorum.
burayı tercihdekı sebep yanlış anlasılmasın..merkezi yer olması...diğer işyerlerı ıle görüşmeler yapacagız..
mslüm abi hallettik gibi abi
allahin izniyle yarina okey olay
sende tanidikalrini ararsin abi
ismi gecen firinlara senin adina 3 5 ekmek parasi birakirlar
uzaktan ancak bunu yapabiliriz
müslüm abi yazıyorsa bi bildigi vardır...süpriz yapacak..
herkes 1 er ekmek bıraksa kimse aç kalmaz...çok bi şey değil aslında yapılması gereken..netice de ekmek temel besin kaynagı...bunuda bulmak bence tüm insanların hakkı..2009 yılında ınsanlar hala evıne ekmek götüremıyorsa...bundan hepimiz utanç duymalıyız....
arkadaslar
konu insallah hallolmustur
aksam 9 yada 10 da son rutuslar verilcek ve yarin öglene siteye atilcaktir
yapilan uygulamayi herkes görcektir insaalah
birazdan 9 10 gibi canli yayinda bulusalim konuyla ilgilenenler
arkadaşlar biliyorsunuz biz hazırız. elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız inşallah. malumunuz düğün hazırlıklarım devam ediyor, günün 16 saati doluyum ama bize düşen neyse söyleyin. haber işini ben osman beyle konuşurum bikaç gün içinde yaparız.
akhenaton yarın öğlen ben ugrayım nrt ye istersen..bi konusyaım osman abi ile..