Yazdırılabilir Görünüm
don kazanında ıcseydınız o külek kücük gelır:)))
Orhan abinin o güzel sesinden bir video yaptım.
Nizip.com Orhan Çelik ?°lahi
En güzel gecelerden biriydi.
çok güzel bir geceydi herkese tşk ler
6.Çiğ köfteyide devirdik:)Yılmazdan bize artmadıysa da:)Gecenin sponsorları Nizip27700(Abdurrahman abi)Mustafa Biliciye ve Gecenin ev sahibi Nrt yönetim kurulu başkanı Osman Alpaslan Teşekkür ederiz.Bu arada Müslüm Akpek abiylede tanışma fırsatımız oldu.Kendisinede geceyi katıldığı için teşekkür ederiz.
Sakallı sende gelsene.Seninlede tanışalım.Hiç bahane etme atla uçağa gel.
Bu arada hep aynı üyeler geliyor.Diger üyelerde gelsin.Korkmasınlar adam yemiyoruz:)
Toplantılarımız her geçen gün biraz daha güzelleşiyor.Herkese katılımlarından dolayı teşekkür eder,2 hafta sonraki toplantıda buluşmak dileğiyle..
O iki hafta soraki buluşmayı sabırsızlıkla bekleyeceğiz efendim gerçekten çok güzel bir toplantı oldu gönül ne kahve ister ne kahvehane gönül muhabbet ister kahve bahane önemli olan orada hep beraber birlik olmaktı ayrıca Müslüm AKPEK abimize çok teşekkür ediyoruz saygılarımızı sunuyoruz bir başka toplantıda görüşmek üzere ...
iyi iyi güzel gecmiş resimlerden belli:) o sofradaki çiğ köfte salata var bide sarı bişey var patates kızartmasımı o??
En sonunda nizip.com çiğ köftesini yemek nasip oldu:) gözüm açık gitmez artık:) ilk 5 partiyi kaçırmıştık ama bu 6. partide hepsinin acısını çıkardım walla :) gerci yayına bakmaktan pek misafirlerle ilgilenemedik ama köfte harika olmuştu, hele muhabbet doyumsuzdu... emeği gecen herkese teşekkürler. ..