Güzel bir geceydi...
Ama anlamadığım acıydı tatlıydı yatamadık gibi yazılar okuyorum Allaha şükür bi yatıyorum ki köfteyi yiyince turp gibi kalkıyorum...:)
Yazdırılabilir Görünüm
Güzel bir geceydi...
Ama anlamadığım acıydı tatlıydı yatamadık gibi yazılar okuyorum Allaha şükür bi yatıyorum ki köfteyi yiyince turp gibi kalkıyorum...:)
Tüm arkadaşlara afiyet olsun.
Birgün bir defalıkta olsa aranızda olaçagım çigköfte muhabetine katılaçagım . İnşallah
Acı falan deyince gözümü korkuttunuz, bende oldukça acı yerim ama çok acı olursa yemeğin tadını alamam, inşallah ben geldiğimde o kadar acı yapmazsınız.
Way beeeeeeeeeeee....Herşeyden mahrum kalmışısz...Ama insan eve yollar dimi yani...
sen eksik kal huziiiii sen birkez korkak bir tavuk gibi ortamlaramıza gelemiyon...
ben gelmeyi çok istedim ama kısmet değilmiş olmadı.inş.en yakın zaman da tayinimi alıp temelli gelecem nizipe
akhenaton'suz bir çiğ köfte partisi daha geride kaldı demekki. acaba ben ne zaman yiycem bu köftelerden, ben de bigün bu arkadaşlarla birlikte kadayıfın dibini sıyırabilecek miyim? acaba bana da nasip olur mu o hobbylerden yemek :(
bu kadar duygu sömürüsünden sonra ben gelemesem bile Nrt'ye bi tabak gönderirsiniz umarım:)
Bi gece Nrt e davet edersin, gelir yediririz sana :)
adminim hani NRT de şark odası var ya, orda yapalım bu cumartesi hemde canlı yayın falan ayarlayalım bi görüşün osman beyle ama fikir bana ait değil size ait ona göre :) hem zaten gecen hafta bunu bana siz söylemiştiniz. :) yalan değil yani fikir babası sizsiniz :)