ökkeş kardeş bende bir art niyet yoktur bar denince aklıma gelenleri sordun bende söyledim hepsi bu...
Yazdırılabilir Görünüm
ökkeş kardeş bende bir art niyet yoktur bar denince aklıma gelenleri sordun bende söyledim hepsi bu...
ben sana bar tanımı vs.. yap bizleri aydınlat dedim. peki neden tanımını yapmadın ? hani düşüncelerimize saygı duyuyordun. neden düşüncelerimizi değiştirmemizi istiyorsun ?.
sen beni düşünme önce kendini düşün. beni bilen biliyor. sanal ortamda yazmakla gerçek hayatla olanlar farklıdır.
arkadaslarım hep kotu yonden bakmayın olaya mustafa sen demedınmı kımlıgını cıkar yazabılıyorsan oyle yaz dıye bende kımlıgımı koydum ortaya ve yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım.ben art nıyet aramıyorum kardes yanlıs anlasılmasın kelımelerım de kırıcı olduysamda eger özur dılerım herkesten.mahmut kardesım ben sanalda yazıyorsam bu gercek hayattakı dusuncelerımdır.ben sana bar denınce aklıma gelenı kısa olarak yazdım okumadıysan bu benım hatam degıl ben kendımı herkesten cok dusunuyorum merak etme ama sadece kendını dusunmek olmaz cevremızı de dusunmek lazım dıye dusunuyorum artı ben konuyu kapatmıstım neden halen yazıylıyor buraya ben kırıcı olmak ıstemıyorum.sız bıldıgınızı yapın arkadasım umarım nizip icin hayırlı olur bu dusuncelerınız saygılarımla