Yazdırılabilir Görünüm
Çiğköfte nerde yahu.
devamı gelecek :)
Gece Mükemmel gecti ama suan Ibrahim kardesimi protesto ediyorum benim resmim neden yok...
Hep gokhan var :P soyle ne kadar aldın Gökhan'dan :)
Bu arada Herkesin Bayramını tekrardan kutluyorum iyi bayramlar...
katılım baya yüksek olmuş. herkese afiyet olsun
çok güzel geçmişe benziyor.Ramazan beyde oralara gelmiş.Biz gelemedik.Birdahaki bayrama
nizip.com çiğköfte gecesine teşrif eden tüm üyelere ve misafirlere ve özellikle sponsor arkadaşlar ; Zeynal Küçük ile Mehmet Karakaş beyfendilere,site adına çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca beni çiğköfte yoğurmaktan kurtaran :) emekli öğretmen Aziz hocamızada ayrıca teşekkürü borç biliriz.
Gerçekten güzel bir gece oldu,gecenin yanısıra ilk defa gördüğümüz üyelerimizle tanışmakta işin en güzel tarafı olarak bu geceye adını yazdırmıştır.
Daha güzel programlarda buluşmak dileğiyle...
daha bir çok fotoğraf var ama artık içlerinden seçiip atmakta zorlanıyorum :)
zamanla atarız umarım :)
Bu gecemizde tüm gecelerimizdeki gibi yeni dostluklar güzel sohbetlerle doluydu.
vekilimiz mehmet sarı, belediye başkanımızın katılımıyla gecemiz daha bir hoş oldu.
ayrıca bu gecede yeni tanıdığımız Yalnız kurt abimizle tanışmak bana onur verdi.
İnşallah bir nar ekşisiyle başlayan bu gecelerimiz hep baki olur...
Ayrıca gecemiz 2 gibi bitti sağolsun Belediye başkanımızın o güzel muhabbetine doyum olmadı. Bazı arkadaşlarımız belki hanımlarından dayak yemiş olabilir onlara da burdan geçmiş olsun diyorum:D:D
selamlar.
Hele mekan parasını boşverin, 260 tane çay içmişsiniz yaw...Ayıp olmasın bundan sonra herkes adam başı 2ytl versin çıksın,yada biri aranızda toplasın..Herşey dahil 2 ytl yi çok görmezsiniz herhalde.:D:D:D
yaw abi o ortamda paranın lafımı olur :) çaylarda senden olsun :)