ha bu arada geçen yazdığın yazıdaki tarih 04-03-06 benim için özel bir gün demişsin...fakat daha 3. ay gelmediki ! :))
Yazdırılabilir Görünüm
ha bu arada geçen yazdığın yazıdaki tarih 04-03-06 benim için özel bir gün demişsin...fakat daha 3. ay gelmediki ! :))
öyle değil mi ibrahim
özür dilerim derviş kardeş dikkatin için tesekkür ederim düzeltiyorum 04/02/2006 ayrıca araba konusunda elimizden geleni yaparız merak etme.
ibrahim İSTANBUL'daki arkadaşlara söyle de foruma katılsınlar. Eğer ben ulaşamam dersen, sende telefonu olan arkadaşların tel.no'larını bana verebilirsen sevinirim.
Tamam Kardeş Ben çaput Mahmut, Himhim Seyit Ve Kiriğa Ulaşirim. Istanbulda Bildiğim Arkadaşlar Bunlar. Bilmediklerimde Var Ise Bana Bildirirsen Sevinirim.
Peygamber Efendimizi (s.a.v.( Kabir-i
Arkadaşlar Merhaba herkese selamlar.Antalya Özay BAĞCI.
özay Kardeş Selamlar Antalya'da Ne Işle Meşgulsun? Bizde üniversiteyi Antalya'da Okumuştuk O Açidan Soruyorum
Nizip Ticaret Lisesi Futbol Takimi (1986-1987)
(soldan Sağa) Mustafa Kirici, Hasip Yilmaz, Hasan Yurtseven, Ibrahim Halil çalişkan
çok Kiymetli Matematik Hocamiz Hüseyin öğüt Ve Ben Deniz................. Ayrica Buradan Hüseyin Hocama Sevgi Ve Sagilarimi Sunar, Eller?nden öperim. Ayrica Hüseyin Hocamin Nezdinde Tüm Derğerli Hocalarimiza Saygi Ve Hürmetler..
YiNE ÇOK KIYMETLi MÜJGAN HOCAM VE SINIF ARKADAŞLARIM FATMA VE REYHAN KARDEŞLER. EĞER SİTEYE GİRİYORLARSA BURADAN SAYGI VE HÜRMETLERİMİ GÖNDERİYORUM.
![]()
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, ANTALYA ÖĞRENCİ YURDU YEMEKHANESİ (SOLDAN-SAĞA) DR.METİN YILDIZ, İBRAHİM ALAKUŞ, İBRAHİM HALİL ÇALIŞKAN. DR.METİN ŞU ANDA Ş.URFA''DA RADYOLOJİ UZMANI OLARAK GÖREV YAPMAKTA OLUP, KENDİSİNİ NİZİP DEVLET HASTANESİNE GETİRMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞMAMA RAĞMEN MALESEF GETİREMEDİK, SİYASETE YENİK DÜŞTÜK ASLINDA GÜZEL NİZİP''İMİZE ÇOK FAYDALI OLACAK BİR ARKADAŞIMIZ BURADAN İLGİLİLERE DUYURULUR.
YiNE ANTALYA ÖĞRENCİ YURDU
SOL TARAFTAKİLER: DR.METİN YILDIZ, MEHMET POLAT
SAĞ TARAFTAKİLER: İBRAHİM HALİL ÇALIŞKAN, KASIM BÖLER
BURADAN HEPSİNİN KULAKLARINI ÇINLATIYORUM, GÜZEL ARKADAŞLARIMA SAYGILAR VE SELAMLAR.
EVET SEVGİLİ MEHMET AKİF KARDEŞİM BEN SÖZÜMÜ GEÇDE OLSA TUTTUM. SIRA DERVİŞ KARDEŞİMDE TİCARET LİSESİ GECESİNİN FOTOĞRAFLARINI YAYINLAYACAKTI DUYRULUR. EN KISA SÜREDE SİTEDE RESİMLERİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM. SELAMLAR......
Arkadaşlar Ticaret Lisesi Ile Ilgili Resimleri Resimler Bölümü,tanidiklar Kismina Yükledim Duyrulur.
İbrahim tesekkürler, resimler bizi geçmişe götürdü.
Derviş Kardeş öldünmü, Kaldinmi Hele Bir Ses Verde, Sesini Duyak.
İBRAHİM, inan cd.leri bulamıyorum. bir bulsam eklicem fotoları. Bu yüzden sana cevap yazmaya yüzüm kalmadığından yazamıyorum.Yoksa her gün sitedeyim. Sana gözükmemeye çalışıyorum :))
ÖZAY BEY, hoşgeldiniz aramıza...........yazılarınızı daha sıkça görmek istiyoruz. Arkadaşlar özay bey şuan antalya'da emniyet teşkilatına mensup bir arkadaşımız. Tekrar kendisine hoşgeldin diyoruz..
Devişkardeş ayıb edin ha, senin sitede olamn bile yeter ağam. Resimleri sonrada göndersen olur.
BAK ŞİMDİ RAHATLADIM İŞTE. TŞK.LER İBOCAN...Bu arada msn'nen kapalı
Merhaba
merhaba Deviş kardeş ve tüm dostlara; Biraz uzun zaman oldu cevap verememem bilgisayarda bir sorun vardı. inşallah bundan sonra hep beraber olur uzun uzun sohbet eder dertleşiriz.
meraba özay'cığım. valla ben çok uğraştım bu ticaretliler için,fakat bir türlü biraraya getiremedim. bu günlerde çok yoğunum, kafamı toparlasam onlarıda toparlarım da....az daha beklim heeleeee.
Değerli kardeşim zaten senin bu samimi davetin çok güzel. Çoğu arkadaşların siteden haberleri yok veya zamanları bulunmuyordur.İnşallah bende umut ediyorum, herkesin yani ilk mezundan şuan okuyan kardeşlerimizekadar bu davete katılacağını inanıyorum.Yine sizler iyisiniz hani bizim arkadaşlar yani bizim sınıftan kaç kişi var ortada çok az sayıda ben buradan onlara nerde bulunuyorlarsa sesleniyorum." ARKADAŞLAR NERDESİNİZ.......!"Saygılarımla (Güzel Nizip'in,Güzel insanlarına) .
İBOsen iyi resim atıyon. şu Sarı mamedin resmini de at bakim. Geçen baktı benim resmim niye yok ağam dedi :)
Tamam ağam, sarı mametin resminide koyalım nede olsa kankam..
sarı memet kim yaww?
Sarı mamet benim üniversiteden sınıf arkadaşım derviş, kendisi antepli ayrıca M.Akif kardeşimilze ticari ilişkisi olduğundan dolayı görüşüyorlar. Dolayısıyla benim gönderdiğim fotoğrafların bazıları üniversite ortamından olduğu için M.Akif'e sitem etmiş benim fotoğrafıma neden siteye eklemediniz diye
hıımmm..ibrahim elinde ne kadar varsa ekle şurayada bi bakalım..
tamam derviş ilk fırsatta ilave edicem.
tşk.ler.....
özay senin adın ne olmuş öyle ya
sen yoksa polis mi oldun. anlayalım.
Cuma kardeş ne geziyn bu saatte. Gündüze kıran mı girdi? nasılsın arkadaşım.
Tşk Ler Derviş Bey. Ne Yapalim Uyku Kaçinca Yapacak Bişey Yok.
Sana Ne Oluyor Peki Bu Saatte.
Moderatörmüşüm yaa ;) sitenin güvenliğini sağlıyormumumumuşum ben.Mehmet akpek bey kalkana kadar idare etcez n'apalım..ekmek parası işte :D
heee cuma kardeş
Sayin Ibrahim çalişkan Arkadaşim, Seninle Antalya Da çektirdiğimiz Resmi Sitede Yeni Gördüm, Umarim Kulaklarin çinlamiştir...
Arkadaşlar nerdesin gene yaa..kayıpsınız haaaaa....Ne dersiniz bu sene yemekli bir toplantıyapalım mı yine?Bizler düzenlemeyi düşünüyoruz..Dışardaki arkadaşlar sizler ne dersiniz....Kıymetli ADMİN haberin olsun yine olacak abim.