TÜM NİZİP HALKINA HAYIRLI OLSUN EMEGİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN....ORHAN ABİ TEŞEKKÜRLER.....
Yazdırılabilir Görünüm
TÜM NİZİP HALKINA HAYIRLI OLSUN EMEGİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN....ORHAN ABİ TEŞEKKÜRLER.....
bence bundan daha iyi hizmet olamaz belediye baskanımıza çok teşşekkur ederiz
Emeği geçen herkesten ALLAH razı olsun.
rsimler çok güzel olmuş orhan bey tebrikler size
emeği geçen tüm abilerime çok teşekkür ederim orhan abiyle yüz yüze geldiğimizde şunu söylemiştim tekrar söylüyorum bu yapmış olduğunuz park kimi illerde yok emeğinize sağlık tekrar söylüyom ALLAH razı olsun (ibrahim soydan).
Park güzel olmuş. hemde çok güzel..
elinize sağlık güzel olmuş..
başka işlere bakalım artık. yapılacak daha çookkkkk iş var..
arkadaşlar kuru kuruya teşekküre devam edip hizmetlerin önünü kesmeyelim.
başarılar diliyorum..
Ankara’da ki Altın Parka ne kadar benziyor?
Bu günlerde Nizipte olmam itibariyle Osmanlı parkını gezmek nasip oldu,gerçekten çok güzel olmuş.Adeta büyülendim. Buraya park demek ayıp olur,burası resmen tesis olmuş hemde 5 yıldızlı bir tesis..
bugün okuldan arkadaşlarla parka gittik.Aman Allahım sanki bayram gibi..
tşk.ler başkan..
aynısının tıpkısı bide akevlere giderken,jandarma karakolununyanına yakışır.!!.
alıntı:
"quote" yumak demişki:
.aynısının tıpkısı bide akevlere giderken,jandarma karakolununyanına yakışır.!!.
Yumak sen ne güzel demişsin öyle :-))))
orhan kardes elıne saglık bızım hasretımızı bıraz gıderdıgın ıcın
[u]</u .
Edited by - Kemal on 13.01.2007 01:20
Eline sağlık be kardeş çok güzel olmuş..
alıntı:
"quote" Kemal demişki:
alıntı:
yumak
bugün okuldan arkadaşlarla parka gittik.Aman Allahım sanki bayram gibi..
tşk.ler başkan..
aynısının tıpkısı bide akevlere giderken,jandarma karakolununyanına yakışır.!!.
alıntı:
metal
Yumak sen ne güzel demişsin öyle :-))))
he yooorum adinida metal park koysunlar
Allah Allah ben bu yazıyı niye görmemişim,
Ya kemal abi sen ne güzel demişsin öyle :-)).
metal abı super olur degılmı dusunsene METAL PARKI içinede bır huzeyfe heykelı ucarken super bır sey olur.
Evetmemo kesinlikle katılıyorum.Orhan ÇELİK beyefendiye duyrulur, vatandaş istiyor kardeşim o kadar :-)))
alıntı:
"quote" Nizipli_mehmet demişki:
metal abı super olur degılmı dusunsene METAL PARKI içinede bır huzeyfe heykelı ucarken super bır sey olur.
.
benim de heykelimi dikersin de mi ?.
mehmet sen bu işi bilin yorum boşver elektroniği gel sen orhan abinin yanında çalış..
Hııııııııııııııh Metal’e eğlence çıkmış
Cengiz ile Mehmet canınızı sıkmayın hepinizin heykelini dikeriz.
herşey çok şahane ellerinize sağlık
Allah razı olsun kardeş.
sen yaparsın ama ortada senın heykelın olsun abı senın yanında duramıyoruz barı heykelımız dursun
bu projeler bır harıka emegı gecen herkese mınnettarım saygılarımla....
güzel olmuş emeği geçenlere minnettarız
emeği geçenlere teşekkürler...
gardaş calışmaların icin senikutlarım gurbetteki Niziplilere Nizipte yaşatıyorsun bu güzellikleri Nizipe kazandıran sn başkanımız teşekürler
bu klasore ilkke zbakım dedim şimdidie resimler gozukmuyor...
Osmanlı Parkı'nı yakında benim çalışmalarımla yeniden bir görün. Uzun zamandan beri fotoğraflamak istediğim parka yakında adım atıyorum hem gece hem de gündüz fotoğraflarıyla.... Coming Soon
GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL RESİMLER ELLERİNİZE SAĞLIK
yeni resimleride bekliyorum bak...:)
park çok güzel olmuş gerçekten ,özellikle yürüyüş yapanlar için kısa bir zamanda böyle bir park... daha güzellerini görmek dileğiyle
resimlerden gördüğüm kadarıyla çok güzel bir park olmuş. inşallah yaza çay içmeye gideriz.
Eline saglik arkadsaim, ben ce cok guzel olmus park, ee insallah Allah omur verirde gelip goruruz...
NİZİBİ UZUN ZAMANDIR GÖRMÜYORUM AMA SİZİN SAYENİZDE GÜZÜL MEMLEKETİMİ BİRAZDA OLSA GÖRDÜM.YAPTIGINIZ ÇALIŞMALARINIZDAN VE EMEGİNİZDEN DOLAYI SİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
ÇOK YAKINDA INSALLAH ORADA GEZIYOR OLACAGIM
selam bence bu park cok güzel olmus ben 2006 yani 9 ayda ordayken böyle bitmemisdi daha ama süper olmus Nizipe böyle seyler gereklidir tsk ederizzzz:)
afiyet olsun...
tamam orhan abi anladık cemaatçe çay içmişsiniz...
aranızdaki küçük cengaver senin mi orhan abi*
yooo Denizin yeğeni
park cok guzel olmus ama Nizip in en onemli eksikligi sinema neden bir filmi izlemek icin antep e gidiliyorki sinema da yapilsa cok iyi olur gerci istekler siralansa bitmez:d