Cevap;Hayal ile yaşamıyorum. yapabileceğim işlerin müzakeresini yapar ve en kısa zamanda gerçekleştirmek için planlar kurarım.
Soru; sana huzur veren şeyler nedir..
Yazdırılabilir Görünüm
Cevap;Hayal ile yaşamıyorum. yapabileceğim işlerin müzakeresini yapar ve en kısa zamanda gerçekleştirmek için planlar kurarım.
Soru; sana huzur veren şeyler nedir..
cvb:dilimi,dinimi,düşüncelerimi vb. yaşayabildiğim bir ülkede yaşamak olsa gerek ve tabiki en güzeli kızlarla konuşurken diğer ülkelerki gibi elimizi kolumuzu kesmiyolar![]()
soru : sizce kürtlere haksızlık yapılıyomu (yanlız buna birden çok kişini cvb vermesini bekliyom tek kişinin yorumu yetersiz zannımca)
Edited by - OsMaN_27 on 11.02.2007 21:37:50
Daha önce de belirtim arkadaşlar yapılmıyor sadece bu bir komplo.
ALINTI
Helin kardeş Devletimiz kürtleri yada başka birilerini falan bitirmek istediği yokltur. Ve ayrıca ülkemizde Kürt sorunu falan da yok o suni bir gündem yaratmak isteyen vatan hainlerin çıkardığı bir büyük yalandır...
Ülkemizde türklerle kürtler arasında kız alıp verme oluyor ee nerde ayrım işte biz artık bir bütünüz bunu anlamak lazım...
Kürtleri şuan da bazı kesimler pkk ile eşleştiriyor olabilir ama bilinci bir Türkiye cumhuriyeti vatandaşı bunu kolaylıkla anlayabilir. Ancakkk beyni yıkanmış kişilere empoze edilen bilgiler şunlardır : "Ülkemizde kürt sorunu vardır her türk , kürt düşmanıdır" işte bu düşünceyle beyni yıkananlar ayrımının olduğuna inanıp Türkiyede yaşamak için tek çare kendi ülkemizi kurmak diye düşünüp dağa çıkanlar mı dersiniz diplomasinin içine girmek mi dersiniz üniversitelerde kargaşa çıkarmak mı dersiniz aklınıza ne gelirse....
işte soruna vereçeğim tek cevap helin kardeş bu ülke türkü, kürdü, lazı , çerkezi hatta ecnebileriyle barışık bir ülkedir osmanlıdan beriama basınımızın kimlerin elinde olduğu belli .. ülkemizde bir barış ortamı olduğu zaman bunlar meydanlara çıkıp bunu bozmaya çalışıyorlar bunu başarmak içinde insanların beynini yıkıyorlar!!!
SORU: osmanlıyı osmanlı yapan özellik neydi?
Edited by - Gökhan Dokuyucu on 11.02.2007 20:44:00
.....
Edited by - OsMaN_27 on 12.02.2007 01:34:51
aaa öyle bir şey yok bırakın bu sohbeti :)
soru : ilk kız arkadaşınızla nasıl açıldınız?
Bizim sitede kürt türk kardeştir...Ayrım yapan kalleştir...Hatta şeydir...Neyse...
Osman abim sen kafanı yorma...Biz bir aileyiz...
şiiştt huzi bir soru sordukkk be:) cevap ver...
soru : ilk kız arkadaşınızla nasıl açıldınız?
Nereye acilim be Gökhan???
sende bunu cvblamasaydın zuhal
soru : kız arkadaşını en son ne zaman gördün?.
aa önce benim sorum :).
neyse cevap vereyim armana valla yeni desem:)).
.
benim sorum :ilk kız arkadaşınızla nasıl açıldınız?
yani nasıl onu sevdiğinizi söylediniz....
hiç öyle bir durum olmadıki
ya siz nasıl açıldınız_?
yalnızlıklarını paylaşmak için*?
soru: sevgililer günü hediyesi ne alacaksınız?
El cevap:Evet. Bencede çok abartılı olmuş.
El Soru: Kişilerin öldürme yetkisi yoktur, Bunu biliyormuydun?
cevap: Evet, sirf savaslarda öldürme yetkisi var.
soru: Ölüm cezasi iyimi sence?
cevap: hayır hiçte iyi değil...her ne kadar karşıdaki insan hak etmiş dahi olsa...
soru: aşk konusunda kara verirken kalbin mi yoksa aklınmı yolu seçilmelidir...
Bence ikisinin arasına bir köprü kurup ikisininde fikriyle hareket etmelisin...
Aşk bu kadar herkesin ağzında sakız edilmişken acaba aşk gerçekten nerde????
cvb. beşeri aşk yoktur bence...varsa ilahi aşk vardır.....ve onuda bulmak sizin elinizde...i.h.re hocam ben onu esprisine söyledim....kişinin öldürme yetkisi yoktur...bir insanı öldürmek bütün insanları öldürmek gibidir.....
soru: insanlara yapması gerekenleri söylüyoruz.... acaba biz onlara söyledigimiz şeylerin hepsini yapabiliyormuyuz....
aklıma yunus’un şiir geldi..
"font-weight: 700; color: black; letter-spacing: -0.25pt"
<p class="MsoNormal" style="margin-top: 0px; background: white; margin-bottom: 0px; margin-left: 150px" "color: black; letter-spacing: -0.15pt" İlim ilim bilmektir, .
<p class="MsoNormal" style="margin-top: 0px; background: white; margin-bottom: 0px; margin-left: 150px" "color: black; letter-spacing: -0.15pt" İlim kendin bilmektir, .
<p class="MsoNormal" style="margin-top: 0px; background: white; margin-bottom: 0px; margin-left: 150px" "color: black; letter-spacing: -0.25pt" Sen kendini bilmezsin, .
<p class="MsoNormal" style="margin-top: 0px; background: white; margin-bottom: 0px; margin-left: 150px" "color: black; letter-spacing: -0.2pt" Bu nice okumaktır. .
<p class="MsoNormal" style="margin-top: 0px; background: white; margin-bottom: 0px; margin-left: 150px" .
<p class="MsoNormal" style="margin-top: 0px; background: white; margin-bottom: 0px; margin-left: 150px" "color: black; letter-spacing: -0.3pt" Okumanın mânası, .
<p class="MsoNormal" style="margin-top: 0px; background: white; margin-bottom: 0px; margin-left: 150px" "color: black; letter-spacing: -0.15pt" Kişi Hakk’ı bilmektir, .
<p class="MsoNormal" style="margin-top: 0px; background: white; margin-bottom: 0px; margin-left: 150px" "color: black; letter-spacing: -0.25pt" Çü "color: black; letter-spacing: -0.25pt" n "color: black; letter-spacing: -0.25pt" okudun bilmezsin, .
<p class="MsoNormal" style="margin-top: 0px; background: white; margin-bottom: 0px; margin-left: 150px" "color: black; letter-spacing: -0.15pt" Ha bir kuru emektir. .
<p class="MsoNormal" style="margin-top: 0px; background: white; margin-bottom: 0px; margin-left: 150px" .
<p class="MsoNormal" style="margin-top: 0px; background: white; margin-bottom: 0px; margin-left: 150px" "color: black; letter-spacing: -0.25pt" Okudum bildim deme, .
<p class="MsoNormal" style="margin-top: 0px; background: white; margin-bottom: 0px; margin-left: 150px" "color: black; letter-spacing: -0.2pt" Çok taat kıldım deme, .
<p class="MsoNormal" style="margin-top: 0px; background: white; margin-bottom: 0px; margin-left: 150px" "color: black; letter-spacing: -0.25pt" Eğer Hakk’ı bilmezsen, .
<p class="MsoNormal" style="margin-top: 0px; background: white; margin-bottom: 0px; margin-left: 150px" "color: black; letter-spacing: -0.15pt" Bu kuru laf demektir. .
<p class="MsoNormal" style="margin-top: 0px; background: white; margin-bottom: 0px; margin-left: 150px" "color: black; letter-spacing: -0.15pt" Yunus Emre der hoca, .
<p class="MsoNormal" style="margin-top: 0px; background: white; margin-bottom: 0px; margin-left: 150px" "color: black; letter-spacing: -0.15pt" İstersen bin var hacca, .
<p class="MsoNormal" style="margin-top: 0px; background: white; margin-bottom: 0px; margin-left: 150px" "color: black; letter-spacing: -0.15pt" Hepisinden iyice, .
<p class="MsoNormal" style="margin-top: 0px; background: white; margin-bottom: 0px; margin-left: 150px" "color: black; letter-spacing: -0.15pt" Bir gönü "color: black; letter-spacing: -0.15pt" le "color: black; letter-spacing: -0.15pt" girmektir. .
"color: black; letter-spacing: -0.15pt"
Dünyada gerçek sevgi duyacak biri bulsaydın onu elinden kaçırırmıydın??
kaçırmazdım herhalde
Acaba insanlar birbirini hakkıyla anlasaydı dünyadaki suç oranında ne kadar değişiklik olurdu?
Japonlar nasıl bu kadar dakik olabiliyor?cevap için tıkla
Edited by - boyyyyyy on 16.02.2007 23:26:25
o zaman su dıye bır sey olmzdı bence
ınsanlar neden bırbırını kıskanırlar
Nefislerine yenik düşdükleri için herhalde.
.
soru:sitede eksik hissettigin bir konu veya daha baska birşey var mı?.
var bence üyelerin fotosu diye bi forum sonra belli bi süre içinde girmeyen üyeleri geri silmek çünkü 5 bin üye var ancak 100 aktif olabiliyoo bi bazıları birden fazla üye ismi kullanıyo bunları şiddetle kınyom neyse fazla konuşmayayım ama herşeye rağmen siteyi ve bazı üyeleri seviyom
sizce üyelrin fotosunu koymak nasıl olur ? yorumların ızı bekliyom
oolabilir...
sence Nizip güzelleşiyormu gerçekten...
hemde çok guzellesıyor
ınsanları neden hırs burumustur
CVP;Hayatında hırs olmassa hayatın zevki asıl manayla, yaşamın zevki kalmaz...
Soru; Bu ülkede ne zaman Anadolu futbol takımları ne zaman şampiyon olacak...
duyduğuma göre 2007 de fenerbahçe şampiyon olacakmış.
insanlar neden hep kendi çıkarlarını düşünürler?.
kişilik çıkarları önemli olduğundan...
ben acaba yarın Niziptemiyim....
kısmet olursa Nizip e gidersin.
bazı insanlar neden hep çıkarlarını düşünüp bencillik ederler?
İnsanların tabiatında olduğu için
"Aç tavuk neden kendini buğday ambarında sanır"
Öyle görmek istediği için
ben öss yi kazanacakmıyım ????????
osman ,ablası ne zaman neti açsam,sen Nizip com.dasın.sınava 3 ay kaldı.ders çalışmaya daha fazla zaman ayırısan tabiki kazanırsın.ALLAH gönlündeki üniversiteyi versin.BAŞARILAR DİLERİM.
MUHTAÇ VE KİMSESİZLERE YARDIM EDİYORMUSUN?
Gerekli olduğunu ve elimde olduğunu gördüğüm zaman
insanlara öğüt verenlerin neye dikkat etmesi gerek sizce?***.
cvb:werdikleri ögutlerı once kendılerın yapması gerekır
soru:ınsanlar ne zaman içlerındekı kotuluk duygusunu yenecekacaba?
cevap: islam hakikatini tam öğrenip uyguladıkları zaman....
soru: biz türkler neden çok az kitap okuyoruz?....
CVB:Kitapları Türkler yazmış herhalde............:)
SORU:Dünyada en sevmedigin millet hangisi?Neden?
ingilizler olabilir
neden sorusunu sana sorayım...neden...