-
alıntı:
"quote" metal demişki:
Hocam sizi unuturmuyuz sizi herkes bildiği için belirmedim
yoksa dediğiniz gibi sitenin en heriflerindensiniz :-))
Benide en ..şeyi ilan et istersen
konu da kapanmış olur bu arada, ikimizde kurtuluruz bu stresten, ne dersin..!
-
kasım abi bende niye stres olsun ki onu anlamadım :-))
eğer istiyorsan tabiki kasım abi senide bu sitenin en şeyi ilan edebiliriz
Duymayan kalmasın kasım abim bu sitenin en şeylerindendir :-))
.
-
Neylerindenmiş metal, açık konuş canım benim açık konuş,
açık konuş ta kimse yanlış anlamasın...
aslında bu sitede alçı odası diye bir başlık açmak lazım... açalım ki yapılan bazı işler bazılarına ibret olsun
yaz sen yaz metalciğim yaz istersen herkese özel mesaj gönder bir defada elli kişiye gönderme şansın da var, ister yaz ister ilan et.
neylerindenmişim hele bende öğreneğim,
sende alçı odasını öğrenmiş olursun bu arada..!
-
hakikatende merak ettim ha kasım abi alçı odası ne demek...
yoksa işkence odası gibi bişeymi...
Kasım abi bu arada bana metalciğim ve de canım benim diye hitap etmişsin, yoksa köprüyü geçene kadar taktiğinimi uyguluyorsun...
-
Yok ben anlamam o köprü vaziyetlerinden falan, sen yanlış anlamışsın onları, onlar bir yakınlaşma, samimiyet ifadeleri değil canım metalciğim bilmem anlatabildim mi?
canım kardeşim benim..!
alçı odasını sormuşsun...
bak hiç yakıştıramadım sana google den bir arama yapsaydın belki çıkar güzel bilgiler,
daha iyi olmaz mı ama çok istersen ben yüzyüze anlatırım tamam mı metalciğim...
Edited by - kkasim on 10/16/2006 03:54
-
İşin orası tamamda kasım abi hani hatırlatayım sana bak saat 04:00 olmuş hani diyorumekmeği alıp gelipsahuru hazırlasan geçkalmayasın yani o bakımdan :-))
-
Bu arada alçı odasını anladım şu bizim bildiğimiz alçı odasıymış iyi ama siteye böyle bişey neden lazım olsun ki...
sitede öyle etliye sütlüye karışan mı var sanki :-))
Edited by - metal on 16.10.2006 04:07:44
-
Waaaaaaaaaav
elden ırak bir durum.
Aman ben buraya bulaşmayayım abi.
.
-
anlaşılan kasım abi dediğimi yapmaya gitti...
bilirm ben kasım abimi hamarattır şimdi 20 dk içinde sahuru hazırlar ve tekrar döner :-))
Hocam kormayın yaw nolcak ki sanki
-
Sevgili Metal, sen genede kimsenin gazına gelme, büyük konuşma istersen, bak zamanı gelince elin kızı seni pers ederse elaleme rezil olursun ona göre !!!
-
Pala abim olurmu öyle şey biz sizin gibi abilerimizn öğrencisiyiz :-))
-
ya tamam da metal tecrübe edindinmi hiç onu merak ettim bak öğrenci olmak yetmiyor bence:)
-
Yaa ayıpsın senbaşkanım, pala abimizin yanında staj yapıyoruz, hem teorik hem pratik işi sıkı tutuyoruz yani,
ama seni kestiremedim evlimi bekarmısın ???
-
alıntı:
"quote" pala demişki:
Sevgili Metal, sen genede kimsenin gazına gelme, büyük konuşma istersen, bak zamanı gelince elin kızı seni pers ederse elaleme rezil olursun ona göre !!!
Pala abi ne yaptın ya.
Tecrübeleri konuşturur gibi söylemişsin:))))))))))))))))))
-
öğrenciyim desem yeterli olur mu?:))
-
Yani bekar,
o zaman senin için şimdilik karar vermeyelim...:-))
ama gönlümüz inşallah herif gibi heriflerden olmndan yana:-))
-
Yani benim gibi hehehehhe:)))
-
Aman Hocam, bizi aleme madara etme. Biz soyadımıza layık olmaya çalışırken, bu konuya da nerden bulaştımki !!!!.
-
Pala kardeşsana güveniyorum ve neyi nerde ne zaman
söyleyeceğini ,Allah'ın izniyle bilirsin.Selam ve dua ile......
-
Fecrisadık sen beni dinlersen bu günlerde pala'ya fazla yaklaşma.
Çünkü Geyikte, duruşması var onun. Sonra senide alırlar içeriye haberin olsun.
-
Hocam bu gidişle bence sende benle beraber bireciğe doğru gelecen :-))
-
<div id="t2" class="spThemeBlock1_ml" style="display: block" <div class="spThemeBlock1_mr" <div class="spThemeBlock1_content" <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="1" width="100%" <tbody <tr <td class="tSubTitle" align="center" valign="top" </td <td class="tSubTitle" align="center" valign="top" </td <td class="tSubTitle" align="center" valign="top" </td <td class="tSubTitle" align="center" valign="top" </td </tr <tr class="tCellAlt1" <td align="center" valign="middle" mert yakar</td <td align="center" valign="middle" </td </tr <tr class="tCellAlt2" <td align="center" valign="middle" kkasim</td <td align="center" valign="middle" </td <td align="center" valign="middle"
</td <td width="100" align="center" valign="middle"
</td </tr </tbody </table </div </div </div <div class="spThemeBlock1_bl" <div class="spThemeBlock1_br" <div class="spThemeBlock1_bc" Hayırdır İnşaallah saat daha 02:15 sitede kuş muş kalmamış biri tüylerinizi mi yoldu yoksa Allah esirgesin ne oldu acaba?
Yoksa sizin gece kuşu muhabbetiniz bana diploma verene kadarmıydı, yahu biz iki gece görünmedik onda da birinde Nizip dışındaydık birinde de kolumuzda iğne takılıydı hemen diplomayı alnımızın ortasına yapıştırdınız Allah Allah, </div </div </div
-
Haa unutmuşum siz Bireciğe doğru yol almakla meşgulsünüz tamaam...
ama gerek yok ki canım Bireciğe falan gitmenize benim bir söz etmişliğim yok... gelin arkadaşlar gelin rahatça dolaşın siz olmadan olmuyor, gelin siz gelin...
-
Elektrik kesintisinden kaynaklanan ayrılıktan dolayı, tedaş özür diler.
Metalim ifadelere dikkat.
Serbest dolaşın, rahat olun gibi ifadelerin altında yatan manaya dikkat lüften.
-
eee teşekkürler metal istediğin tipte biri olmaya çalışacam
bu arada hocam neden olmasın sizin gibi olmak ama biraz zor gibi geldi bana
-
alıntı:
"quote" İ.H.Er. demişki:
Elektrik kesintisinden kaynaklanan ayrılıktan dolayı, tedaş özür diler.
Metalim ifadelere dikkat.
Serbest dolaşın, rahat olun gibi ifadelerin altında yatan manaya dikkat lüften.
Hocam hadi sizi anladık elektrik gitti, eeee sonra geri gelmedi mi nerede metal,
abii lafı raydan çıkarmayalım lütfen... Bireciğe birlikte gidelim diyen sizsiniz sonra benim ilk mesajım gelinceye kadar siz zaten tası tarağı toplamışsınız halbuki ben sizlere teşekkür ettim... sağda solda buzağı aramaya gerek yok... diiimiii yani..!
-
Sen başkan zor olan ne?
Bizi izlemeye devam et, işte oldun gittin.
Ama abi ayağını falan kaydıran olmasın sakın.
Kasım abi, metalin gittiğini nerden biliyorsun ki,
Belkide çıkış yapıp, guest, misafir olarak izliyordur.:)))
-
Hocam guest falan değilim bak olduğum gibi burdayım..
hem gecenin bi vakti kimse kalmayınca bende çıktım ama bakıyorumda kasım abi bizi bireciğe göndermiş hemen
Bireciğe falan gittiğim yok yıkılmadım buraadayım :-))
-
Aman Allahım o da ne..!
Metal siteyi misafir olarak dışarıdan izliyormuş... gel metalim gel ne olursan ol yine gel...
ahhh Huzeyhe ahh şimdi burada olacaktın ki bunun tadını ancak sen çıkarırdın koskaca sitenin bir metali var o da siteye girmeye cesaret edemiyor vah vahhhh vaaah
Haa Hocam bunu siz söylediniz ben değil yanlışlık olmasın sonra... diimii yani
-
alıntı:
"quote" metal demişki:
Bireciğe falan gittiğim yok yıkılmadım buraadayım :-))
O kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Yıkılmadım ayaktayım.....
-
Kasım abi guest değildim yawww.
direkt olarak giriş yaptım...
hem ssen nerdeydin bakalım bir ara kayboldunuz yoksa çocuklarmı uyandı :-)) bende siz olmayınca çıktım
-
hocam ayağımı kaydıramazlarda senin gibi olmak gerçek manada zor onu belirtmek isterim
-
alıntı:
"quote" metal demişki:
Kasım abi guest değildim yawww.
direkt olarak giriş yaptım...
hem ssen nerdeydin bakalım bir ara kayboldunuz yoksa çocuklarmı uyandı :-)) bende siz olmayınca çıktım
Metalim canım benim, desteksiz olmaz bu işler biraz yukarılara bir çık ta bak olurmu hangi saatte kim online imiş...
-
alıntı:
"quote" benbaskan demişki:
hocam ayağımı kaydıramazlarda senin gibi olmak gerçek manada zor onu belirtmek isterim
Yav senbaşkan;
Bu senin gibi olmak ifadesi çok su götürür bak.
Hele şu zamanda.
Millet kimi bireciğe, kimi guest, kimi iş arıyo, kimi diploma alıyo.
Benim hangi yönümü kastediyosun abi.
-
alıntı:
"quote" kkasim demişki:
Metalim canım benim, desteksiz olmaz bu işler biraz yukarılara bir çık ta bak olurmu hangi saatte kim online imiş...
Tamam kasım abi anladık...çocukları uyutup tekrar girmişsin siteye :-)) inşalllah ayağında sallarken seni fazla yormadılar, hani kasım abi sen bir ara laptoptan bahsediyordun... bak işte çocuğu sallarken laptopupda onun üstüne koyar yine int. te işini görürsün
-
O kısmı geç, zaten onu siz sözde tescillediniz. Artık başka malzeme bul canım benim...
-
Şaka bir tarafa da neden sitede kimseler yok..!
Gündüz sorun vardı tamam ama şimdi biraz yavaşda olsa girilebiliyor...
-
sizin özellikle dini yönünüzü ve kişiliğini hocam çünkü az çok sizi tanıyoruz
her ne kadar aynı ortama gelmesekte ailece bir dostluğumuz var sanırım babamla
Edited by - benbaskan on 10/18/2006 12:23:21 PM
-
Sen Başkan;
Teşekkür ederim.
Çok iyisiniz.
Dün akşam Admin bütün kuşları uçurdu.
Sitede kimse yoktu.
-
alıntı:
"quote" kkasim demişki:
Şaka bir tarafa da neden sitede kimseler yok..!
Gündüz sorun vardı tamam ama şimdi biraz yavaşda olsa girilebiliyor...
Kasım bey, baksana yahu giren fişlenip takibe alınıyor ondan sonrada cümle aleme rezil-ürrusva ediyorlar.
Hadi Metal'i anladık da (çünkü daha pek ufak garibim, daha başına iş gelmemiş), ya bu İ.H.Er Beyefendiye ne demeli; sanki kendisininde bir kusuru varmış ta Metal bunu işlemesin diye onun her dediği kesin onaylanıyor, habire biri ayağını kaldırıp öbürü basıyor ayağını
tiny_mce/plugins/emotions/images/forgetit[/IMG]