Yorumlamaya gerek yok ki KASIM bey..... :)
Ramazan bey yaşı yerinde ve anlayacak kadar olgun bi insandır:D:D
Yazdırılabilir Görünüm
Yav arkadaşlar Ramazan'ı sıkıntıya sokmayın bak ne yazacağını şaşırdı,bir kuzuyla korkutamazsınız Ramazan'ı :)
Bu defa kıyamet kopsa yine geleceğim... Bu aralar netim yok,sağdan soldan giriyom,sitede bi hayli değişik kişiler gördüm,ilginç...
evet türkiyenin bir çok yerinde bulundum buğün nizipe geldim akşama gideceğim yurt dişına çıkacağim işim erken biterse ve belirlenen tarihde nizipde olursam geleceğim tabi bize yer varsa umarım herşey istediğiniz ve düşündüğünüz gibi olur böyle bir çalışma inaniyorumki birlik ve beraberliği artıraçak ihtiyacımız olan şu zamanda iyi eglenceler başarılı çalışmalar dilerim
Kısmet olursa orada oluruz inşallah
Kısmet olursa elimize karpuz alır geliriz falan :Dİnş. orada oluruz olmasakta ruhumuz orada o güzelliği tadacak diye umuyorum
Değerli arkadaşlar, bir yanlış anlaşılmayı düzeltelim. Gelirken illede birşey getirilecek diye birşey yok. Arzumuz Nizip yemek ve içeceklerini güzel yapabilen ailelerin bu tadı gurbetten getiren kardeşlerimize taddırabilmeleri. Bunu isteyen bir yapacak, yoksa herkes gelirken birşey getirecek diye birşey yok :)
tüm niziplileri bekliyoruz bu güzel güne
İnşallah bir aksilik olmazsa bizde orada dostlarla beraber olacağız.En çok da pala abimizi sabırsızlıkla bekliyoruz.Bakalım bize Almanyadan neler neler getirecek...
Hemşerilerimizle buluşmanın meraklı bekleyişi içerisindeyiz.
Hocam, nasibolursa 3 Ağustos günü ikidi vakti Antep havaalanına inmiş olacağız, aynı saatlerde sizler artık kebapları yemeye başlamış olacaksınız, yani ben maalesef katılamıyorum.
Ama nasibolursa bir hafta sonra tekrar bir piknik yaparız İnşaallah. Sevgili Akpek de öyle demişti !!!
Pala abi sen ayın 2.sinde çıkıyorum dedin oradan, 3.nde de buradasın İnş.
Pala kardeş ne yap yap yetiş.selamlar
Arkadaşlar ben her türlü sosyal aktiviteye katılırım isterseniz size numaramı verweyim derviş bey sen bir kurbanlıktan daha çok şey sana düşer
bu arada bende bayanların gelip gelmeyecegini ögrenmek istiyorum mehmet abi acaba bayanlar gelicekmi?daha dogrusu isteyen eşini getirebilirmi ?yani o tarihlerde bizde nizipte olabiliriz gelmek istersek gelebilirmiyiz
Sizin gibi değerli kardeşlerimizi aramızda görmekten mutluluk duyarız. benim çocuklar küçük olmasa bende eşimi getireceğim. Geçen sene getirmediğime pişman oldum. Son derece seviyeli arkadaşlardan oluşan bir topluluğuz.
Bence bu yıl hatırı sayılır sayıda eşli üyemizde olacak.
gelmeyi çok isterdim ama malesef gelemeyecegim size şimdiden iyi eglenceler.........
inşallah Allah tan bir mani olmasa geliriz öğretmenler olarak.. ben, isa avcı, kayamatnet,..
pirpirim aşı için çalışmalarda bulunabilirim..:) damda pirpirim yetiştiriyoruz hormonsuz...:)
Getirmek mecburi değil :) Ama bu yöresel yemeği biz iyi yaparız diyorsanız , tadına bakalım :)
Dolmayıda ben alabilirim.Bir kazan yetermi acaba :)
MİKSAM sen mustafaya bakma:)...Bir kazan bile çok..Zaten çeşitimizde fazla...
Yav adminim bizde biliyoruz getirmek mecbur değil...Ama bir özelliğimizinde olması lazım. Bir dayanışmanın bir paylaşımın nasıl bir duygu olduğu hissini hep beraber yaşayalım diyoruz.
vallaha ben dediğim gibi 1koli kola getirecemmm :)
ortalama kaç kişi olursunuz? ailecek gelsek rahatsızlık vermiş olurmuyuz?
3 sini büyük peynirli kadayifi ben kendi elimle yapacagim(ama o tarihte almanyada olma durumum var eger ben yapamassam yollatcam sizlere)almanyadan eger 3 ünden önce dönersem .kendim yaparim.yoksa yollatirim.saygilar.hemde meslegim zaten :)
Sen yaparsan olur :)
3 tepsi yeter degilmi.zaten bu doyumluk degil tadimlik olcak.biraz orhan celikin getircegi BAKLAVALARDAN yeriz:))biraz kadayiftan
maşallah herkes bi şeyler getırıyo emınım gecen yıl kı gibi çok güzel bi organizasyon olacak
hadiyin vakit az kaldi.paylaşssin herkes gayri.koyun mumbar ve kadayif alinmiş daha.bunun ekmegi var cig köftesi sebzesi meyvesi var .admin belki çekinoyrdur söylemeye.ama ben onun sözcülügünü yaparim.hadiyin bakiyim.niksiz okuyanlar sizde nik alin hemde bişeyler alin:)) yook öyle beleşten okumak
İyİ oLur İnŞaaLLaH=)
1 Ağustosta Nizipteyim Hacı abi seni rahtasız edecem hazır ol :)
inşallaha gecen sene gibi bir yat turu olur cünkü cok güzeldi
tamam arkadaşlar...ben herseyın tadına bakarım merak etmeyin..bu hizmetten bendne olsun...bu kadar getırene bi yiyen lazım değilmi...:)