Fotoğraf makinem tamirden gelir gelmez kolları sıvayacağım. Bu aralar biraz tökezledik maalesef.
Yazdırılabilir Görünüm
Fotoğraf makinem tamirden gelir gelmez kolları sıvayacağım. Bu aralar biraz tökezledik maalesef.
Tek Kelimeyle Ssssssssssüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüpppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!
Abi emegi gecen herkese sonsuz tesekürler sanki Nizip egelmiş görmüş gibi oldum bir anda.Çok sagolun...........
çok güzel hepinizi kutluyorum Nizipli olmaktan gurur duyuyorum
hiç bir resim hoşuma gitmedi benim resmim olsaydı orda belki beğenirdim
Ya ben tıklayınca aradığınız sayfa bulunamıyor diyor..beni engelledinizmi yoksa..korkmayın ya bizim köyümüz daha güzel:D
Düzeltebildiklerimi düzelttim
Fırsat buldukça devam edeceğim inşallah.
Pek Firsatin Olmamiş Abi Konu çok Eskimiş
orhan celik ya kusura bakma kardes ben almanyadayim su an bu steyi cok zaman giriyom ama bu fotograflarin guzel fakat cok eksik bir fistik resimi baklava resmini veya uzun carsi carsi camii gini resimleri koysan iyi olmazmiydi tekkurler
Orhan'ım geçmişine rahmet, yine ihya etmişsin bizleri. Hakkını helal eyle, çok emeğin geçiyor.
Başak kardeşim, güzel bir kış manzarası göndermişsin, çok teşekkürler.
Yeni üyemiz ''mahmut dag'' herhalde siteyi daha tam manasıyla gezmemiş anlaşılan, o istediği resimlerden ziyadesiyle var arşivlerde.
Pala abim haklı. En üstte galeriye girerseniz binlerce fotoğrafa ulaşabilirsiiz. Kolay gelsin :)
orhan abi ellerine saglık o güzel memleketim ya o toprak rengimiz (felhan)nerde var allah aşkına öyle güzel resimler koyuyosunki ölüyoruz burda hasretten zaten koşup gidesim geliyo hemen, ama imkan yok yürekte bir sızı baka baka oturuyoruz
GüzeL ResimLer Tşk.
ya resimler harika ellerinize saglık çok hoş olmuş...
ah güzel nizip'imin yolları çok özledim, orhan abi saol yine hüzün kapladıdı içimi.....
gussel resimler ben nizipte bole yerler olduğunu bilmiyodum bilmiş olduk saolasın emeğine sağlık
LÜTFEN BİRAZDA ESENKENT TARAFININ FOTOĞRAFLARINI EKLEYİN
Tamam Kardeş söz en kısa zamanda ilgileneceğim.
Lütfen Bir Miktar namık kemal mah: eski Kargamışcad Fotoğrafı atarmısın İbrahim. Teşekkürler:D
Orhan Abi Teşekkürler Süper Resimler...