yaa neden olsa senin icinn cok komikk dimi... candyy bana zarar veren benim canımı sıkann olduktan sonra ben kendi canımı bırakta duşunim candy...!!!
Yazdırılabilir Görünüm
yaa neden olsa senin icinn cok komikk dimi... candyy bana zarar veren benim canımı sıkann olduktan sonra ben kendi canımı bırakta duşunim candy...!!!
millet neyiniz varyaw çok sinirlisiniz sakin olun biraz
elimde diil mehmett olamıyorumm iştee uzgunumm yapabilicem bişi yoqq:(
kardeş kendine hükmetye bak sen sinirli olma yaw sana ihtiyacmız war
yaa oyle işte mehmet elimde diil napimm bence benim gibi insana kimsenin ihtiyacı olmass bea mehmet
olur kardeş ileride sana ıhtiyacı olan çok kişi olur sen merak etme neyse biz konumaz dönelim
canım sıkıldı photoshop tan ugrasım dedim bi seri numarasını bulamadık :D ( ben mehmet only )
çözemedik gitti :D
saglık olsun mıksam ben kendı programın kı nı bile gonderdım kabul etmedı
only de yardımcı olmaya calıstı ama olmadı yarın gider kasa ile ugrasırım bende :D
walla bılmıyom amahayırlısı olsun
canım sıkılmıyor suan bişey yapmama gerek yok
sıkıntıdan patlayacam, birşey yapacak imkan yok
aynen walla can sıkıntısı adına bır sey yok :D
bende canım sıkıldıgın zaman canımın yanımda olmasını isterdim ama olmuyor işte
eee miksam her ıstedıgn olmaz
yarın işyerinden büşra iLe yemege gitcem canım sıkılmaz
ooo iyimiş ha iş yerı arkadaşıyl süper muhabbet olur bence :D
he iş yeri arkadası aramız süper zaten iğne atsan düsmez o derece o bi teneeee muhabbet bol yarın :D
eyımıs o zaman şimdiden ıyı eglenceler
teşekkürlerr mehmet
mıksam artık bır gun bende gelırım demı sizle ve şu meşur büşrayla artık ayarlarsın bırgun
baska emrin var mı ben sana bir tane ayarlarım merak etme ama büşra degil o benim :Den iyi arkadasım
tmm mıksam senın dedıgın olsun :D anlaştık bacanak
neyse konuyu saptırmayalım sonra only kızar bize :D
ewet haklsın
tabi ki kızarımm konuyu dagıttıktan sonra aklınıza gelir zatenn...!!!
zaten şu an cevap verenler canı sıkılanlar değilmi :)
ya yaa ewt aynen oyle....
ben sıkıldığım ve üzüldüğüm zaman sus pus olurum ve uyurum kimse ağzımdan bir laf alamaz bu yüzden eşimle çok kavga ediyoruz
allah eksik etsin bir haftadır aradan iki günü çıkarırsak çok mutluyum ve bununda hepp dewam etmesini istiyorum...
music dinLerim.. ajkumLa konuşurum...:):)xD
BEN ÖNCE HAREKETLİ BİR TÜRKÜ BULURUM,SONRA DA KALKAR GÖBEK ATARIM
ajkumun yanına giderüm...:):)xD
canım sıkıldıgı zaman mutfaga gıder pasta falan yapardım ama su aralar tek ıstedıgım askımla konusmak:)
Ben Yeni oldum kanalınıza İlk olaraktaa burası Gözümee Çarptıı Ben Misal boş Oldugum Zamanlardaaa Bilgisayarlaa Ugraşırım Format atarımm Bilgisyarın PArçalarını Sİlerim ((Bilgisyarımı Çok Severim De )) ............... By
kitap we music dinLerimm geneLde..:):)xD
kitap dinlenmez only okunur
ben canım sıkıldığında mutfakta bulaşık hariç ne iş warsa onla ilgilenirim:) özellikleede pasta we börek türü şeyler yapmakla :) eğer çok sıkıntılı vede üzgünsemde hiçbişey yapmam susarım we biraz ileride giderse hastalanır yatarım:):)
candy bunu ogrendık sen hasta oldugunda sölerım ablama senın bır seyın olmadıgını :D :D :p