Önce düstügümde kalkmayi, sonra aleve dokundugumda aciyi, sevmeyi ögrendim, sevilmeyi, herseyi ögrendimde"yalniz seni unutmayi ögrenemedim"
Yazdırılabilir Görünüm
Önce düstügümde kalkmayi, sonra aleve dokundugumda aciyi, sevmeyi ögrendim, sevilmeyi, herseyi ögrendimde"yalniz seni unutmayi ögrenemedim"
yanı sevdıgım olmadıgı ıcın boyle bır derdım de yok dogrusu
benımde yok ama ghost bende yazıyom ıste :)
yıllar sonra buldum demiştim meğer sen hiç benim olmamışsın. ben kendim kurmusum bu ask maSalını sense üstüne düşen rolü başarıyla oynamışsın.bitmesi gerekiyosa biter zaten. kimseyi zorlamadım benimle olması için ve kimsede benimle olmak zorunda değil zaten. hani ayrılıklar vardır da bir kez yaşanır. ama sancısı vardır. bir kez yaşatmaz. her aldığın nefeste onun kokusu her güldüğünde onun gözleri. her öptüğünde onun TENİ. şimdi öyleyim işte ebruli günler yaşıyorum. hiç umrumda olmadı sence demi. böyleyim işte aşkıda acısını da içimde saklıyorum. gözlerimden akmaz yaşlar. içime kanayan bir şey var. taa içime. öyleyim şimdi kanamaktayım. sen git gidebildiğin yere. ben de duramam buralara zamanın akmadığı aşkın yaşanmadığı nere varsa oraya gideceğim. yoksun ya bir defa öldüm artık ÖLMEYECEĞİM
Çabuk parlayan çabuk söner
sevmek,ölmektir bence .ben de sevmiştim ölmeden önce...
Seni Uzaktan Sevmeyi,sana Bakmadan Gormeyi,seni Duymadan Dinlemeyi,gozyaslarimla Gulmeyi,kavusmak Icin Sabretmeyi Ogrendim Ama, Sensiz Olmayi Asla Ogrenemedim
oy oy oy mıksama bak dökturuyo yıne kım tutar senı valla helal olsun sana
ghost sende doktur senden esırgeyen mı var...
Şanssızlığa katlanabiliriz , çünkü dışarıdan gelir ve tümüyle rastlantısaldır. Oysa yaşamda bizi asıl yaralayan , yaptığımız hatalara hayıflanmaktır.
hıc bısey düsünmüyorum
ıyı o zaman dusundugun zaman sen bana söle ben senın yerıne yazarım buraya ;)
olur mehmet soylerım ama zahmet olur saana
yok canım daha ne ne zahmetı olacak sende ılham gelmısken engellemeyelıkm onu :)
yok da ha ılham gelmedı gelınce ıletırım
tamam ama unutma
olur unutmam da neyle ılgılı ılham gelecekkı
guzel söz veya şiir canım sen bence unutursun baksana sıtede aynı sayfaya yazdığımız seyi unutuyon ama sende haklsın nede olsa artık yaşlandın :D
tabı yaslandık ya bızden buyukler ne yapsın o zmana:)
YANLIZLIK PAYLAŞILMAZ....!
Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene , hiç kimse yardım etmez
dönmez olsun dönmez olsun
sensiz bu dünya dönmez olsun
sönmez olsun sönmez olsun
içimdeki ateş sönmez olsun
bu şarkı bizim olsun
aşkımız sonsuz olsun
gönlümün pınarında adın ceylan olsun
görmez olsun görmez olsun
sensiz bu gözlerim görmez olsun
sevmez olsun sevmez olsun
kalbin başkasını sevmez olsun
bu şarkı bizim olsun
aşkımız sonsuz olsun
gönlümün pınarında adın ceylan olsun
geçmez olsun geçmez olsun
sensiz bu ömrüm geçmez olsun
gelmez olsun gelmez olsun
ayrılık bize gelmez olsun
bu şarkı bizim olsun
aşkımız sonsuz olsun
gönlümün pınarında adın ceylan olsun.........biraz uzun oldu ama bunu düşünürüm....:)
neden ben ????????
ben mi tedbirimle eyledim noksan yoksa tecellayı kader mi böyle?
Keşke Çocuk Olsam Yeniden Sadace Çok Koştugumda Atsa Kalbim ve Sadace Düştugumda ACISA CANIM....!!!!
ah su gönlum hıc kımseyı böyle sevmedı hıc kımseye böylesıne yenilmedı ne yapsan ne soylesem de degısmedı aman al dedım vur demedım kı:
Senden Başka Artık DÜşmem AŞKA O MELEK YÜZLÜM BENİM GÜLER YÜZÜM ŞİMDİ GECMİŞİM HÜZÜN SENSİZ YAŞANMIŞ HER BİR GUN SENDEN BAŞKA ARTIK DÜŞEMEM AŞKA...
pişman olup bır gun donerse gerı yıllar gectı unutmadım ihanetını ben affetsemde yalan gözlerını Allahından bul ben susuyorum
Sen benim ilk sevgilimsin, mahremim, ilk sırdaşım,
Sen benim ilk hasretimsin, ilk acım, ilk gözyaşım.
Neylesem aklımdasın, gönlümdesin can yoldaşım,
Sen benim ilk gurbetimsin, ilk acım, ilk gözyaşım....
ısmını unutmak zor degıl zor olan o essız o sessız gozlerın ah o gözlerın
waybe mıllet ben yok ken cosmus
ilham geldı mehmetcim
hanı sen ilhami geldiğinde bana haber verecektin :D
Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene , hiç kimse yardım etmez.
Hayallere dalıp gitmem ben,
Çünkü tek hayalim sensin benim!
Hiçbirşey isteyemem ben
Çünkü birtek istediğim sensin beni
qözlerin qözlerimde olacak
aşkın ateşinle yanacak
o qün beni arasan
kültablasında bulacaksın
Herkezi bir defa bazılarını her zamn aldatabilirsin.Ama Herkesi her zamn aldatamazsın...!!!
masallah kaan dokturuyon kardes allah dewamını getırsın
tşkr mehmetim yaa saoll dewamı gelicekk bundan sonra:D
inş. kaan