secret senin takinti iyiymiş :) ama senden beterleri var bazi kadinlar ütüden korkar. Bu yüzden dışarı çıkarken hep ütüyü yanlarına alırlar. Fişte takılı unuturum diye :D:D
Yazdırılabilir Görünüm
secret senin takinti iyiymiş :) ama senden beterleri var bazi kadinlar ütüden korkar. Bu yüzden dışarı çıkarken hep ütüyü yanlarına alırlar. Fişte takılı unuturum diye :D:D
panik ataklar tedavi edilmedigi surece gecmiyor malesef bende parise ilk geldigim yıl hıc metroya binemezdim düşene biliyomusunuz milyonlarca insan biniyo ben binemiyordum :confused: ama allahıma cok şükür yendim ama tedaviyle,
panik atak yaşıyan arkadaşlara acil şifalar diliyorum
bi ara balkonların altından gecemiyodum sanki biri bişi atcak kafama düscek bende ölücem felan gibi ama kendi kendine gecti:)) bide yine bi dönem gece uyumakta zorluk cekiyodum etrafı dinlemekten:(
ziya kardeş ilaç tedavısıde yapıldıgında kullanılan ılac bagımlılık yapıyor yanı ondan doktorlarda soyluyorlar...
bazılarıcıdden çok etkılıyor ınsanı bende gecelerı uyamıyorum desem yerıdır ancak saat 4 te felan tv karsısında uyuyup kalıyorum öle uyuyorum hele dısarıda bı yagmur falan varsa hiç yatamıyom :)
valla aynen bende gece uyuyamıyorum etraf dinlemekten bi yerden cıt sesi gelse korkuyorum bazende sanki evin içinde biri yürüyo gibi halbuki kimse yok ama nebiliyim görünmez varlıklardan korkuyorum daha cok:(
Ben seslerden pek etkilenmem ama su damlasi ve sinek sesine uyuz olurum :) Birde Sinekler uyurken gelip kulaginin dibinde artislik yapar gibi vizildamaz mi kafayi yerim :)
Ama Davul calsalar o kadar etkilenmem :D:D:D
abi valla ister istemez etkiliyorlar helede gece evde kımse yokken gelen sesler :)
abi bu panık ataktan dolayı yaw yoksa yuzulmus kurttan korkmam :D :p