bizide davet ederseniz geliriz. abilerim.
Yazdırılabilir Görünüm
bizide davet ederseniz geliriz. abilerim.
İşte güzel bir uğraş en azından doğa ortamı değil mi pirate382 kardeşim....
arkadaşlar burda yarışma yok puan yok siz her önünüze geelen fotoğrafa not veriyorsunuz bu safarilerin yarışmayla hiç alakası yok yarışmayla alakası yoktur isterseniz yukarıdaki notları bir daha okuyun.bazı arkadaşlar geziye gelmeden katılma hakkını da kaybediyorlar desem yerinde olur.
lütfen ricam olur konuları saptırmayalım...
bazı arkadaslaryukarıdaki mesajları okuımadan öylesine mesaj atıyorlar...
lütfen ilk yazılan mesajı okurmusunuz ricamolur...
Sevmek , çalışmak, başarmak ve ortaya birşeyler koymak amatörce çok güzel ......
iyi bir gün geçirmişsiniz anlaşılan. Bir dahaki sefere haberimiz olursa sevinirim.
Çalışmalarınızı tebrik ediyorum....
Sizinle beraber olmak için neler vermezdim.
gercektende çok guzel resımler çok ılgınıc
Gerçekten çok harika resimler... Bende gurbetteki vatandaşlarımızı her ne kadar börtü böcek resimleri ile taçlandırmasam da Nizip'te ki etkinliklerden ve yeniliklerden haberdar olması için resimler ekliyorum... Bende bu gezide olsaydım en azından Nizip Tarım'ını yansıtacak kareler çekerdim. Bu başlıkta İbrahim Şimşek abimizin kareleri olmaması üzücü....
Gerçekten çok güzel bir uğraş kutlarım
İbrahim abi gündüzleri flaş patlatmak fotoğrafta gren oluşmasına neden olur. Bunun yerine manual ayalar ile ışık ayarını kendin belirlemende fayda var. İsterse bulutlar güneşin önüne geçsin yapacağın bir kaç ayar mükemmel netice verir. Fatih Abi'nin kesinkez bu konudaki bilgisi yüzdelik dilimin üzerindedir.... Bundan eminim.... Bilgi paylaştıkça çoğalır....
bu çektiğim kareler hepsi flaşlı olup ışığın yetersizliğinde; şartlar ve ayarlar yerinde ise mükemmel sonuç alınabilir gündüz bile :)
selamlar
hatta mümkünse harici menzili ve etkisi güçlü flaşlar oldukça iyi sonuçlar verebiliyor (gündüz ancak yetersiz ışık koşullarında) çünki ışık azlığı en ufak titreşimi belirgin hale getirebiliyor fotoğrafda; focus ve ölçüm değerlerini bozabiliyor sonuç yüz güldürücü olmuyor tabii...
öncelikle üzüldüğüm kanısındayım ve bazı arkadaşları sadece alkışlıyorum ve de o arkadaşa ibrahim şimşek galerisine bakmasını öneriyorum orda her tür fotoğraf var şunu da ekleyelim o arkadaşa bizim safarideki amacımız kelebekler ve börtü böcekler di...
talep kardeş sen çekmene devam et sen... ben istediğim yerde istediğim flahsı kullanırım kullanırken bir dahakinde seniarayıp sorarım...
Değerli hocam sanırım yanlış anlaşılma oldu. Ben araya tatlı bir rekabet sokayım istedim.
Selamlar