lütfen hocalarımızla ugraşmayın.......................yapa biliyorsanız buyrun sizde yapın............................güvenlik Şefi GÖK....OK...............
Yazdırılabilir Görünüm
lütfen hocalarımızla ugraşmayın.......................yapa biliyorsanız buyrun sizde yapın............................güvenlik Şefi GÖK....OK...............
big rapci Sen Demi guzeL buLdun Hangi okuLdasın Sen canım :D.
Yaw bu D ler ne manaya geliyo..?
Chatbecerime dayanarak yazıyorum( :D ) senin bu merak ettigin d sanırım gülmek oluyor :D.
Onun yerine hah hah ha... deseler olmuyormu..?
Bendeişaretini yaptığım icin ozur diLiyorum burası bir chat ortamı deiL ben sadece eL alIskanLKığı gunde 5 6 saat chat yapsanız sizde aLıSırsızın beyLer ben bir NizipLi oLarak sitemizi beyendim in$ daha geliştirirsiniz Tiyatro ise muhteşemdi b en Nizip Lisesi nde okuyorum + Nizip Lisesi icin çıkardığınız konu ismine kavussun die cooook hosuma gitti vaLLa sizede bravo ana surayo tiyatrodan sonra hocam girmemi söyLedi bende girdim beyendim super
Nankör insan, her şeyin fiyatını bilen, fakat hiçbir şeyin değerini bilmeyen insandır ....
tum gocunanaLara geLsin bulduğunla yetin tiyatrodan isini yapan varsa cıktın yapsın
moderator faLan oLan bilir
Arkadaşlar daha içerikli ve yararlı eksende yorum yapsak güzel olur. Oyunumuza gelen her kese saygılar sunuyoruz. Ayaklarına sağlık. ve sunu müjdeliyoruz: bu oyun bir kaç yerde daha sergilenecek. Mesela 5 Nisan da Birecik düşünüyoruz. Seyredemeyenleri oraya bekleriz. Yakın yer sorun olmaz sanırım. Antep merkez ve ilçelerin tümünde gösterimiz devam edecek. Tabii Nizipli tiyatro seven hemşerilerimizin muazzam övgüleri ve teşvikleri bizi bu turnelere cesaretlendirdi. hepsine candan teşekkürlerimizi sunarız.
Belediye başkanımıza, kaymakamımıza, Orhan beye, Milli eğitim müdürümüze,şube müdürlerine-hasetsen Metin beye -şükranlarımızı sunarız.
Admin e de teessüf ederiz. davetimize rağmen kendisini göremedik. Keşke gelseydi de buradan eleştiri ve önerilerini okuyabilseydik.
yine de bu güzel atmosferi yakalayabildiğimiz için,Nizip’imizin dikkatini 2 haftadır tiyatroya odaklayabildiğimiz
için mutluyuz.Bütün rol alan arkadaşlarım adına emeği geçen ve destek olan her kese bir kez daha teşekkürler!..
selam arkadaşlar
bağbozumu tiyatrosuna çok ama çok tesekür ederim böyle bir oyun hayatımda görmedim harikaydılar başarılarınızın devamını dilerim
ama bazı insanlar eleştiri yapıyorlar tabı kı elestırı olacak ama bu sekıl de degıl ya bu kadar da olmaz bence.... yani ne istiyorsunuz ünlü olmak mı ayıp ya
unlu olmak için istabula gidin böyle nacizade bir ilçede bunları yapamazsınız
yonunuz acık olsun bağbozumu
selam Nizipliler
öncelikle bütün tiyatroda görev almış arkadaşlara kucak dolusu tesekur edrerım mükemmeldiniz
yanı ancak bukadar olur o top sakallı abiye delı kadire tikli arkadaşlar çok mükemmeldiler tabi diğerleri de size güveniyoruz
işallah yeni oyunlarınızda izleriz Allaha emanet olun
bazı arkadaşlarda yerlerinde oturup lagaluga yapmasınlar ayıp çünkü kendinize saygınız yoksa barı bu emeğe saygınız olsun....
Hasancığım teşekkür ederim desteıin için. Ama ne olur artık işimize bakalım.Eleştiri yapan arkadaşlara da teşekkür etmek isterim.onların keskin tenkitleri olmasaydı belki bu iıi sürdürme ve daha ileriye götürme noktasında bu kadar hevesli olmazdık.Normaldir.bir ilki Gerçekleştirmek her zaman sancılı olmuştur.umarım bizler gibi onlarca gurup çıkar ve şehrimiz için güzel ounlar çıkarırlar.bundan allah biliyor hiç gocunmayız.Hele şiddetin her türlüsünün kol gezdiği bir dünyada insanların dikkatini sanatsal etkinliklere çekmek...bunu kim yaparsa ellerinden öpeceğimi şimdiden söylemek isterim.
ama sanırım sunu istemek hakkımız: lütfen bir ıeyler ortaya koyun, beğeni ve tepkileri alın sonra konuşun. yani doğmamış çocuğa don biçmeyiniz. olay bu
Huzeyfe yorumlarını hala bekliyoruz. izleyip sonra yorum yapacaktın. unuttun mu?selamlar
iyi iyi azcık gelişsin yavvvv .
Bu az bile bir şey değil bence suyuk patLama cnm Nizip icin ! :)
tiyatroda oynayanlar kırk yıllık oyuncu gibi rahat ve seyirc ile çok uyumlu dular.Bunlar mutlaka daha öncedewn deneyimli olmalılar oyuncularda hiç heyecan görmedim.kutlarım yeni oyunlarınıda merakla bekliyorum.