Bursa'dan İstanbul'a ulaşım artık çok kolay, siz binin Mudanya feribotuna, biz sizi buradan karşılarız.
Yazdırılabilir Görünüm
Bursa'dan İstanbul'a ulaşım artık çok kolay, siz binin Mudanya feribotuna, biz sizi buradan karşılarız.
Ne kadar esikisi gibi siteye takılmasam da böyle durumda iyi rehberlik edebilirim.
Hidayet kardeş seni tanımıyorum keşke tanısaydım seni yalnız bırakmazdım.
geldiğini de mustafa kanaldan öğrendim ama erken çıkmışsın.
Sitenin eski ruh hali kalmasa da yine de Allahtan umut kesilmez diyelim :)
inşallah fatih abi gelirse tekrardan sitenin yavaşlamış hayat fonksiyonlarını hızlandırır.
Selamlar.
Şahsım adına diyeyim çok yoğunum harıl harıl çalışıyorum.
Bes harıltı geliy yani.
Bizim arkadaşlar da bana tevir koyuyor ve kızıyorlar "aramazsak yoksun deyi"...
Herneyse...
Kardeş geldiğinden haberimiz yoktu.
Amma bizler belediyedeyiz.
Keşki gelip bi çayımızı içseydin.
Akşama da seni bizim arkadaş gürühunda ağırlardık.
Fatih abi iyi bilir. Muhabbetimiz iyidir yani. Hacinin maceralarını dinler eğlenirdik. :)
Neyse sağlık olsun.
Ramazandan sonra eylül ayında okullar açılmadan olur ancak...Müslüm abi şimdiden hesabını yap...Allahın izni ile bu kuzu kesilecek ve yenecek yoksa sana yaşadığın müddetçe rahat yok...Yanlız Osman ile Tarhandan çıt yok bakarmısın... Korkmayın yorum masraflar Müslüm abiden siz azıcık çalışacaksınız o kadar.:)
Hidayet gerçekten coşkun kardeşimin dedigi gibi belediyeye bir ugrasaydınız kardeşlerim sizi gerçekten agırlardı ancak şunuda unutmamak lazım hizmet ayaga çagrılmaz ayaga gitmekle ulaştırılır.
Hakikaten sitede dostluklar bitedi amma gün yüzüne çıkmıyor malesef buda beni çok üzüyor.
Güneş,in varlıgını hiç kimse dogmasada inkar edemez AMMA BULUT ARKASINA SAKLANIRSADA insanlar istifade edemez biz sitemize gerçek manada gönül veren dostlugunu yani gönlünü paylaşan insanları her gün bir mesajlada olsa burada görmek istiyoruz ben anlamam işim çok vaktim yok hakiyelerinden
Belediye ekibi tamamen Başta YARIM HACI ORHAN BEYEFENDİ olmak üzere
Tüm İstanbul erkibi
Tüm Nizip ekibi
Ve birde dışarda size kole olmayı bi,le kendilerine layık görmeyen bu kardeşleriniz en az 50 insan yaparız tartışmadan gönülleri bir birine kardeş yaparak tekrardan küllerden dirilmek lazım
Geçende yazdım biz melek degiliz hata yapacagız bizler birbirimizi hatalarımızı görüp karşılıklı özür dileyip bir birimizi kazanmamız lazım
DOSTLAR SEVMEYE İNSAN YOKKKKK
Melek günah işlemez Şeytansa sevap İNSAN BU İKİ MAHLUKUN KARIŞIMI BİR VARLIKTIR bir birimizin kıymetini bilip yola devam etmemiz bir birimizi sevmemiz lazım
ALACAGINI BİLMEYEN BORCUNA SAHİP ÇIKMAZ
Şimdi hidayeti Adminimiz annesi rahatsız olduğu halde agırlamış amma arkadaşların toplantı ile sitedeki yazışmlarla alaklı irtibatları yok arkadaşlar her gün bir kaç mesaj ile katılmaz sevgili Adminimize sormazlarsa abi yapılacak ne var diye toplantı için çaba olmazsa işe böyle durumlar ortaya çıkıyor
Aslında bu durum bize bir ders ve birleşme kaynaşma imkanı oluşturmasını dilerim
Çok yazacam amma hatalı bir şey yazmak kardeşlerimi incitmek istemiyorum amma gerçekten sitemizin agır abileri dostlarını boşladı BAŞTA ORHAN OLMAK üzere
Selamlar
Onlar dünya işlerine dalmışlar rahat bırak...İnşaallah uyanırlar çok geç olmadan.