bu Donpanic gibi halisulasyon gormeye basladi Yakinda ben insanligin tanricasiyim der aman allah korusun siyirdi :)
Yazdırılabilir Görünüm
bu Donpanic gibi halisulasyon gormeye basladi Yakinda ben insanligin tanricasiyim der aman allah korusun siyirdi :)
cumaliiii konulari dagitmaaaa yafff:)
Ziya sen bakma Cumaliye, bizim devrimci ruhumuz 1980 öncesi ruhudur ben şimdiki solcuları anlamıyorum, biz en az ülkücüler kadar milliyetçiydik, kıbrıs savaşında tüm sol dernekler, askerlik şubelerinin önünde yatmıştık, polis zorla dağıtmıştı bizi.
Kırk yılda bir içelim ne olur sanki.Zaten 2 kadehte ben zom olurum.:D
Nizipte 2 tene deli vardi Biri deli arzu biride deli ummuhan buda 3.su Deli Berfin:) Allah Bunlarin Beddealerini aldirmasin Uzerimize aminnn :)
akilli ol almazsin:)
öyle olsun kardasim demek beni 3ncü ettin küstüm sana:(
aha ben cikyiorum hadi bakalim kimle atisacaksin simdi:))valah halim olsaydi seninle iyi atisirdim ama nyse bye:)
emmi bak ne guzel 40 yildir icmemissin sen gel beni dinle bu gecede icmeyelim, Kafami pencereden uzatip bakiyorum her yerde alkol her yerde eglence istesem bende duzene ayak uydururum ama ben Nizip.com ile yeni yila gunahsiz olarak girmek istiyorum Duygularimi ve anlatmak istediklerimi anlamissindir umarim...
seni anlıyorum abi, hamdolsun bu duyguları yaşamadım ama senin gibi abilerimiz anlatınca duygusallıgım üzerimde oluyor ama etkilenmemek elde degil, o yılların psikolojisi bir tarafa, yaşadıgın acılar yatmış oldugun cevaevi vs . cok şükür saglığın yerindedir'ya en güzel galibiyetde saglıĞının iyi olmasıdır giden gitmiştir zaten..
Abi ben alkol kulanana saygı duyarım,kendim kullanmam ama sonucta her insan kendi yapmış olduklarından sorumludur..