Sizinle başa çıkılmaz.
Yazdırılabilir Görünüm
Demek ki, ekmek paraları için kapalı minibüste sabah işe gelirken fabrikalarında sele kapılıp ölen 7 kadın ve otel paraları olmadığı için TIR'larında ölen zavallı şoförler sahura kalkmadıkları için ölmüşler!? Her işi dini yoruma bağlamak artık midemi bulandırıyor:(
Rabbim felakkette vefat eden kardeşlerimize rahmet eylesin,kalanlara sabır versin...ve o yağmacıları da ıslah etsinn!
Özellikle selzedelerden biri demişiz. Öküz altında buzağı aramayalım. Oruç tutmayabiliriz, inanmaya da biliriz. Ama Hikmet-i İlahi'den kaçamayız...
Siz de inanmadıgınız konular için insanlara hakarette bulunmayın. Düşüncenize zıt oldugu düşüncesiyle kara cahil, orta çag insanı gibi söylemlerle lekelemeye çalışmayın kimseyi. Düşüncemi söyledim ve sonuna kadar arkasındayım. Bu arada "şehitlere verilen ceza" yorumunu sizden başka kimse yapmamış. lütfen yorumları deformasyona ugratmak için sözleri çarpıtmayın.
Depremde de istanbuldaydım ve birçok rezillikler çektik. Ama o gün de kabullendik bugün de kabulleniyoruz. İnna lillahi ve inna ileyhü raciun...
Ölenlere Allah rahmet eylesin ve şehitliklerini kabul etsin.
m.enes dediklerine candan katiliyorum
Sel Felaketinde can veren tır Şöförlerinin arasında bir Nizip'li hemşerimizde varmış..İstanbuldaki hemşerilerimiz bu ayrıntıyı gözden kaçırmış sanırım... Vefat edenleri Allah rahmet etsin...
Allah ölenlere rahmet yakınlarına sabır versin
keşke halk bu olaylardan ders alabilse
ama ne yazık ki değişmiyoruz allah hepimizi islah etsin inşallah
yağma yapanlara en kısa sürede en ağır cezalar verilmeli ki bu diğer lerine ibret olmalı yoksa fırsatları eline gecen yağmaya başlar CEZALAR caydırıcı olmalı.Malesef ülkemizde CEZALAR ödül gibi kimileine
selde ölenlere Allahtan rahmet dilerim.
Zonguldak'tan bir minibüs kiralayıp gelen yağmacılarada yazıklar olsun
bütün suç derede...
selde kaybettiklerimiz insanlarimiza ALLAHTAN rahmet diliyorum..Rabbim geride kalanlara sabir versin.ne zor bi durum ...RABBIM kimsenin gözüne göstermesin..
bunu alt yapı ile alakası yok bu allah tan gelen felaket tir bunu ne atl yapı çeker nede dere