allah rahmet eylesin.
Yazdırılabilir Görünüm
allah rahmet eylesin.
Allah(c.c.) Rahmet Eylesin...
öncelikler bu acıyı benimle birlikte yaşayan tüm nizip.com ailesine,abilerime ve arkadaşlarıma allah razı olsun der kimsenin başına mevlam genç yaşta böyle bir acı vermesin.
insanlar bir şeyin değerini kaybetikten sonra anlıyor.ama malum öyle olmaması lazım.
ne kadarda şirindi beraber gülerdik,şakalaşırdık.
en acı olan durumda 27 yaşında ve arkasında 4 çoçuğu bırakmasıdır.
allah rahmet eylesin derim.mekanı cennet olsun
hepinize ayrı ayrı minnettarım hakkınızı helal edin
bir nebzede olsa acımızı dindirdiniz.
beni gerek arayan ,gereksede başsağlığı dileyen abilerime ,arkadaşlarıma teker teker teşekkür eder elerinden öperim büyüklerimin
şükrü kardeş,başınız saolsun.Allah rahmet eylesin
ALLAH rahmet etsin, sükrü başın sağolsun kardeşim.
allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun ins.
basin sag olsun sükrü kardesim
Şanlıurfa’da akımı kesmeden direğe çıkan elektrikçi ihmali yüzünden az daha ölüyordu
Şanlıurfa’da yüksek gerilim hattına elektrik kablosu bağladığı sırada akıma kapılan elektrikçi ağır yaralandı. Alınan bilgiye göre, Selçuklu Mahallesi Osmanlı Caddesi’nde bir evin elektrik kablolarını direğe bağlamaya çalışan Ramazan Altundağ (25) akıma kapıldı. Yere düşen elektrik kabloları nedeniyle, bir süre direkte asılı kalan Altundağ’a çevredekiler de yardım edemedi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevre güvenliğini aldıktan sonra Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) yetkilileriyle irtibata geçerek akımın kesilmesini sağladı.
Hayati tehlikesi sürüyor
Olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerince direğe uzatılan merdivenle bulunduğu yerden indirilen Altundağ, ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaydırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Direkte asılı kaldı
Elektrik akımını kesip direğe çıkması gerekirken ihmal sonucu akım varken direğe tırmanan elektrikçi akıma kapıldı. Bir süre direkte asılı kalan Ramazan Altundağ, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
malum abimizi kaybettik kaza
anındaki haberi atmak istedim
allah rahmet eylesin
![]()
Güncel / Haberin Eklenme Tarihi : 28-08-2009 / 10:53:19
Bu haberi 26 kişi,Şanlıurfa Sembol Haberi ise bugün 837 kişi okudu.
ELEKTRİK DİREĞİNDE ASILI KALDI
Sanal Mercek![]()
![]()
![]()
![]()
Şanlıurfa'da bir eve elektrik çekmek için yüksek gerilim hattına çıkan elektrikçi ustası, akıma kapılarak direkte asılı kaldı.
Edinilen bilgiye göre, elektrikçi ustası Ramazan Altundağ (25), Selçuklu Mahallesi Osmanlı Caddesi'nde bulunan iki katlı bir evin elektrik hatlarını anti kron kablo ile bağlamak için yüksek gerilim hattının bulunduğu direğe çıktı. Altundağ, direkte çalışırken akıma kapılarak baygınlık geçirdi. Direğin üzerinde yaklaşık 15 dakika asılı kalan gencin kurtarılması için vatandaşlar durumu polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, olayı 112, Şanlıurfa Belediyesi'ne ait itfaiye ekibi ve
DEDAŞ'a bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yüksek gerilim hattındaki elektriklerin kesilmesi için DEDAŞ ekiplerinin gelmesini bekledi. Bunun üzerine vatandaşlar, trafo hattının kapısını kırarak şartelleri indirdi. Elektriklerin kesilmesi ile birlikte direkten indirilen genç, ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Vatandaşlar DEDAŞ ve itfaiye ekiplerine tepki gösterirken, bazı vatandaşlar DEDAŞ'ın aracını yumrukladı. Gencin durumunun ciddiyetini koruduğu bildirilirken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Şanlıurfa'da bir eve elektrik çekmek için yüksek gerilim hattına çıkan elektrikçi ustası, akıma kapılarak direkte asılı kaldı.
Güncelleme:27 Ağustos 2009 15:09
ŞANLIURFA (İHA) - Edinilen bilgiye göre, elektrikçi ustası Ramazan Altundağ (25), Selçuklu Mahallesi Osmanlı Caddesi'nde bulunan iki katlı bir evin elektrik hatlarını anti kron kablo ile bağlamak için yüksek gerilim hattının bulunduğu direğe çıktı. Altundağ, direkte çalışırken akıma kapılarak baygınlık geçirdi. Direğin üzerinde yaklaşık 15 dakika asılı kalan gencin kurtarılması için vatandaşlar durumu polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, olayı 112, Şanlıurfa Belediyesi'ne ait itfaiye ekibi ve
DEDAŞ'a bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yüksek gerilim hattındaki elektriklerin kesilmesi için DEDAŞ ekiplerinin gelmesini bekledi. Bunun üzerine vatandaşlar, trafo hattının kapısını kırarak şartelleri indirdi. Elektriklerin kesilmesi ile birlikte direkten indirilen genç, ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Vatandaşlar DEDAŞ ve itfaiye ekiplerine tepki gösterirken, bazı vatandaşlar DEDAŞ'ın aracını yumrukladı.
Gencin durumunun ciddiyetini koruduğu bildirilirken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Elektrik Direğine Asılı Kaldı
Şanlıurfa'da bir eve elektrik çekmek için
Edinilen bilgiye göre, elektrikçi ustası Ramazan Altundağ (25), Selçuklu Mahallesi Osmanlı Caddesi'nde bulunan iki katlı bir evin elektrik hatlarını anti kron kablo ile bağlamak için yüksek gerilim hattının bulunduğu direğe çıktı. Altundağ, direkte çalışırken akıma kapılarak baygınlık geçirdi. Direğin üzerinde yaklaşık 15 dakika asılı kalan gencin kurtarılması için vatandaşlar durumu polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, olayı 112, Şanlıurfa Belediyesi'ne ait itfaiye ekibi ve
DEDAŞ'a bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yüksek gerilim hattındaki elektriklerin kesilmesi için DEDAŞ ekiplerinin gelmesini bekledi. Bunun üzerine vatandaşlar, trafo hattının kapısını kırarak şartelleri indirdi. Elektriklerin kesilmesi ile birlikte direkten indirilen genç, ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Vatandaşlar DEDAŞ ve itfaiye ekiplerine tepki gösterirken, bazı vatandaşlar DEDAŞ'ın aracını yumrukladı.
Gencin durumunun ciddiyetini koruduğu bildirilirken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
(İHA)
![]()
keşke video ekleyebilseydim.
haberler de 15 dakika direkte kaldığını söylüyorlar
video da ve komşuları 2 saaten fazla direkte kaldığını söylüyorlar
yazık yazıl allahtan korkun.
tedaşı arıyorlar adamlar rahatını bozmuyor
İnna Lillahi Ve İnna İleyhi Raciun...
Şükrü kardeşim ne denilebilir veya ne yapılabilir ki...??!!...