Görünüşe bakılırsa herşey çok güzel, çiğköfte, börek vepastalarda çok güzel duruyor.
Heralde tek eksik yan bizlerin olmamasıydı, eminim kiyokluğumuz çok hissedildi.![]()
Neyse artık bidahaki sefere o menünün hatırına geliriz![]()
Yazdırılabilir Görünüm
helal size.
akadiryapici
Herkese Merhabalar,
En sonunda bursaya evime varabildim,
öncelikle böyle bir organizasyon için ilk öneriyi atan osman abime,
evini bize açan ve hizmette hiç bir kusur etmeyen tüm cankesen ailesi adına oktay arkadaşımıza.
Çiğ köfteleri yoğuran ahmet kardeşimize,
fotoğrafları çeken ramazan abimize,
anektotları ile bizleri neşelendiren rüstem abimize,
Tartışmalara katılımları, yüzünden hiç eksik olmayan gülüşü , ve evinde misafir ettiği için tekrar Osman abiye teşekkür ederim,
Sayenizde çok güzel bir hafta sonu geçirdim,
umarım herkes benimle aynı fikirdedir.
İyiki varsınız,
Mayıs- haziran gibi bursa’yada bekleriz, Gelinde sizi bir dağa kaldıralım. (Uludağa SUCUK yemeye).
Söz cumhuriyet sucuğu almayacağım oktay kardeş ,
Halis muhlis Uludağ sucuğu olacak.
Selamlar,
İlker KAYAR
BURSA
sa sa
AHMET ABİYE DUYRULUR: HER TÜRLÜ ŞÖFÖRLUK HİZMETLERİ.ÇİĞKÖFTE İŞLERİ VE BİLİMUM KEBAPÇILIK HİZMETLERİ İTİNA İLE YAPILIR.
ARKADAŞLAR SÖYLEMEDİ AMA ELLERİME SAĞLIK .HERHALDE BEYENMEDİLER.AHMET ABİ ELEMAN LAZIM MI?
ABİ ELLERİM HALA YANİYO. İYİ ACI OLMUŞTU ALLAH ACIYİYEMEYEN ARKADAŞLARA YARDIM ETSİN.İLKER ABİ BU KADAR ACIDAN SONRA SOLUĞU BURSADA ALDI TUTABİLENE AŞK OLSUN:))))
FELSEFE HERHALDE ÇOK BEYENDİKİ GÖBEĞİ KENDİSİNDEN 10 SANİYE ÖNDE GİDİYORDU.:)))))
KÜÇÜK NİZİPLİ ENES BİLE BAYAĞI YEDİ ADMİN ABİ ÇOK ŞEY KAÇIRDIN.
ORHAN KARDEŞ ÇİĞKÖFTE BİTTİ GELMENE GEREK KALMADI HABERİN OLSUN. BİR DAHAKİ TOPLANTIYA ERKEN GEL.
KATILAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER HOŞ BİR GECEYDİ..
17.02.2007 tarihinde muhterem arkadaşımız Oktay Cankesen’in evinde yaptığımız tanışmada inanın ki gözlerim doldu 20 yıl önceki arkadaşlarımı gördüm.Bu görüşmelerin sık sık tekrarlanması gerekmektedir.Bundan sonraki toplantılarımızın daha sık olmasını diler saygılarımı sunarım
17/02/2007 Tarihinde arkadaşımız Oktay Cankesen’in evinde yaptığımız buluşmabizleri o kadar memnun ettiki bunları kelimelerle anlatmak mümkün değil Bir defa ortam çok güzeldi 20 yıldan bu yana görmediğim arkadaşları gördüm İnşallah böyle toplantılar sık olur Başta ev sahibi Oktay Cankesen’e bizi evinde kabul ettiği için teşekkür ederim.Tüm Nizip Com üyelerine sağlık ve başarılar dilerim.
ÇETİN YILDIZ
İSTANBUL ŞİŞLİ KAYMAKAMLIĞI
SOSYAL YARIMLAŞMA VE DAYANŞMA MÜDÜRÜ
Edited by - Tarhan on 2/19/2007 12:10:02 PM
alıntı:
"quote" oktay.cankesen demişki:
gerçekten güzel bir gece geçirdik organizatörler ve katılan kardeşlerimize teşekkür ediyorum .bizim toplantı ahmet abimizi kıskandırmış olacakki hemen kendiside bir toplantı yapıyo nice toplantılarda birlikte olmak dilegiyle tüm Nizip com gönüllülerine kucak dolusu sevgiler .orhan kardeş istanbul seni bekliyo acele etsen iyi olur![]()
sevgili dostum,ağa bey,sana yüreğimiz bile açık,buyur şeref konuğumuz olun.sevgiler
alıntı:
"quote" ahmeter demişki:
AHMET ABİYE DUYRULUR: HER TÜRLÜ ŞÖFÖRLUK HİZMETLERİ.ÇİĞKÖFTE İŞLERİ VE BİLİMUM KEBAPÇILIK HİZMETLERİ İTİNA İLE YAPILIR.
ARKADAŞLAR SÖYLEMEDİ AMA ELLERİME SAĞLIK .HERHALDE BEYENMEDİLER.AHMET ABİ ELEMAN LAZIM MI?
ABİ ELLERİM HALA YANİYO. İYİ ACI OLMUŞTU ALLAH ACIYİYEMEYEN ARKADAŞLARA YARDIM ETSİN.İLKER ABİ BU KADAR ACIDAN SONRA SOLUĞU BURSADA ALDI TUTABİLENE AŞK OLSUN:))))
FELSEFE HERHALDE ÇOK BEYENDİKİ GÖBEĞİ KENDİSİNDEN 10 SANİYE ÖNDE GİDİYORDU.:)))))
KÜÇÜK NİZİPLİ ENES BİLE BAYAĞI YEDİ ADMİN ABİ ÇOK ŞEY KAÇIRDIN.
ORHAN KARDEŞ ÇİĞKÖFTE BİTTİ GELMENE GEREK KALMADI HABERİN OLSUN. BİR DAHAKİ TOPLANTIYA ERKEN GEL.
KATILAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER HOŞ BİR GECEYDİ.
ahmetçlğim ellerine sağlık,bizim özel köftecimiz,ş.urfadan gelecek,teşekkür ederim.ayrıca şoförüm de var.sevgiler.
SİZLERİ BİR ARADA GÖRMEK BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ İNŞALLAH İKİ AY SONRA İLKAY KARDEŞİMLE BİRLİKTE SİZİ ULUDAĞA BEKLERİZ,İSTERSENİZ KEMALPAŞAYA YALNIZ BU KEZ BİR KOYUN DEVİREŞİM İNŞALLAH.SELAMLAR
Koyun mu :))))) Ben bu kelimeye dayanamam işte....Felsefe kardeş gel beni dinle 2 ay sonraki hakkını Burasa’ya devret..Bu fırsat kaçmaz...:))))))
ya herkes bana ilkay diyor ama ilkay benim şirketimin adı,
yani ilker’in İL’i Kayar’ın KAY’ı
hani sanki PAN-AM gibi oldu ama,
selamlar,
ilker kayar
alıntı:
"quote" fsoyarik demişki:
SİZLERİ BİR ARADA GÖRMEK BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ İNŞALLAH İKİ AY SONRA İLKAY KARDEŞİMLE BİRLİKTE SİZİ ULUDAĞA BEKLERİZ,İSTERSENİZ KEMALPAŞAYA YALNIZ BU KEZ BİR KOYUN DEVİREŞİM İNŞALLAH.SELAMLAR
hepinize esef ediyorum
hele ramazana iki kere esef ediyorum
bir koyunaaa sattın beniiiii
Bu türkü kimindi yav
vermem arkadaş iki ay sonra bendesinz
sonraki ikinci ay bursa yalnız benim düşüncem eskişehir
eskişehirdeki Nizipli bize inek kesecek haberiniz olsun
Bu toplantılarda ayıca değişik mekan olursa daha zevkli olur diyorum
tabiki çoğunluk ne emrederse ben ona uyarım.