Yazdırılabilir Görünüm
Sıkma canını Tarhan biz senin ne kadar titiz biri olduğunu biliyoruz.(Enson geçen kurban bayramında elini yıkamıştı)
Sağol Akif
Mahmut kadar geniş derken bir şeymi ima etmeye çalışıyorsun len.Sonra sana niye batıralım o kadar tavanı yedik. Sonra biz kanka değilmiyiz artık.(Günahım kadar sevmem bakmayın kanka dediğime)
İkimizde pembe tişört giyersek pişti oluruz, sonra sosyeteye rezil oluruz değilmi.
Seni Allaha havale ediyorum nasıl bilirse öyle yapsın.
Yok yok mor değil, yakında onu mor çatı kadınlar derneğinde görürseniz şaşırmayın.
Eskiler bir büyük sözü dinle, birde küçük sözü dinle demişler.Ben atalarımın sözünü dinlerim.Tecrübe tecrübedir,madem başından geçti biliyorsun o zaman bende dikkat ederim.
Tabiki ciddiye alacaklar, çünkü ben çok ciddi biriyim.
Onda uçacak kanat kalmadı şükrü, O artık yerlerde sürünüyor.
Ya biz fiğüranmıyız, tavadan önce yediğim kele paçadan bile bahsetmiyorsunuz? Mahmudun(menes) adı çıkmış, onlar 5 kişi tava tepsisin bitirememiş, biz 4 kişi tepsiyi sıyırdık:))
Bu Mahmut contayı sıyırdı heh heeeee bunun işi tamam sıradaki gelsin.
Ellerine kollarına ..emeğine sağlık... Yine yaptın yapacağını ya..Helal ossun!!!...:):):) (Bende de ******lık diz boyu.. Mahmut abi tükürse ;'Rahmet yağdırıyon ' deyip.. teşekküre sarılıyom...:):):):))
yiyip yiyip atiysiiizz
adaşım teşekkürederim çok güzel olmuş bizi güldürdün allah ta seni güldürsün
Mahmut abi! koydum senin kelle paçanı da