-
Nerdeyse bizi dernekten atacaklardı.
-
müslüm abi sende çok yoruldun hakkını helal et abi
-
Videoyu yükleyemedim nasıl yapıldığını bilen haber versin.
-
ooo kimler varmis burda herkes toplanmis ya ne güzel nohut dürümleri kavurmalarda cok güzel gözüküyor.afiyet olsun..
-
Sağ tarafta oturan Yrd.Doç.Doktor Abdülkadir Tekin kendisi Üniversitelerde öğretim üyeliği yapmakta ayrıca TÜRKİYE VE DÜNYA BARAK TÜRKMENLER BİRLİĞİ LİDERİDİR.
ABD Başkanı Barack Obamanın Türkmen asıllı olduğunu Osmanlı arşivlerinde yaptığı araştırmalar sonucunda ispat etmiştir.
-
Sağ tarafta oturan gözlüklü hemşerimiz, Sayın Faruk Bildirici kendisi şu an Küçükçekmece Cumhuriyet Savcısıdır.
-
Resimdeki hemşerimiz ise Sayın Aydın Erbay lescon ayakkabılarının sahibi, bir iş adamımız.
-
Değerli abimiz Sayın Müslüm Öğüt Derneğimizin kuruluşundan beri saymanlık yapıyor, hatta bu dönem özel atamayla görevine devam ediyor. Verdiği emekleri nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum.
-
Dernek başkanımız Ali Ağır bey, çok büyük öz veriyle hemşerilerinin bir araya gelmesini sağlıyor, allah ondan razı olsun.
-
Bunları tanımıyorum, zira yedikleri yüzünden nizip.com'u rezil ettiler, orada bir sürü misafir aç kalmış. Heh heheee
-
Sağdaki kırmızılı da bizim Dervişimiz, hayatımda bu kadar sevimli cana yakın, hemşerisini seven birini daha görmedim, işini bırakıp geldi dernekte herşeye koşturdu. Hele bir ara davul zurnanın sesini duyunca derneği birbirine kattı, benide halaya dahil edince ortalık yıkıldı.
-
Değerli iş adamımız Sayın Cuma Öztürk de aramızdaydı kendisi OPET in sahibidir.
-
İşte Nizip'imizin önemli simalarından biri Sayın Necati Özdemir, kendisi Bayrampaşa cezaevi savcısıydı, bu görevi sırasında çok başarılı işler yapmıştır ve bu yüzden de basının ilgi odağı haline gelmişti.
Şu an İstanbulda avukatlık yapmaktadır, ayrıca Kanal T televizyonunda Pazartesi günleri saat 21 .00de canlı yayın program yapmaktadır, izlemenizi tavsiye ederim.
-
Müslüm abi zeynel gelmedimi.Hiç fotosu yok.
-
Zeynel gelmedi ama mahmut abi oradaydı.