anca onu verir zaten baskada bisey veremez:D
Yazdırılabilir Görünüm
benim oyum da sanaaaaaaa artık yıkılmassın haaaaa:p
abi yapma be oldumu şimdi neyse senın gerçek oyun bu tarafta onu biliyoruz :D maksat umut olsun demi ama :p
Herkesin fikrine saygı göstermek gerek.
İnsan onuruna ve kişisel haklarına müdahale edilmediği sürece.
Burada bir anket uygulaması gibi, insanları gruplanmdırmak gibi bir süreç içerisine girmeyi benimsemiyorum.
haa birileri yazılarınızı beğenmiyor olabilir, okumak istemeyebilir. Bu onun düşünce ve görüşleri.
Eyvallah deyip geçeceksin.
Zaten sizin yazılarınızı beğenen, Düşüncelerinizi paylaşanlar sizinle olacaktır. onları kimse koparamaz.
Ancak önyargılı olup, yazılarınızı okumayak istemeyenler de olacaktır. Onları da tutmanın zaten imkanı yok.
Eee zıtlıklar olmaszsa hayat momtonluktan kurtulmaz değil mi ama :)
Başarıların devamını dilerim..
Sevgiler....
ben bu taraftayım sen şu taraftasın diye bir durum olmaması lazım okuyabildiğim her konuyu okurum yazmam gerekse yazarım.
Şuna yazarım buna yazmam gibi düşünceler çocuksuluktan kalmış çocukça düşünceler...
Miniklerin büyüyüp akıllı olması temennisiyle..:)
Değerli Edebiyat öğretmenim, bu konuyu hırsla birilerine kızarak açmışsın belli, ama yılmayacaksın, sitede yazan 2-3 bayandan birisin sen ve yazıların benim için çok değerli, mümkün olduğu kadar okumaya çalışıyorum, bazen çok uzun olan yazılarını bile okumaya çalışıyorum, sen bir eğitim gönüllüsüsün her ne kadar öğretmenlerimize gereken değer verilmesede ki sen birde üstüne üstlük bayansın ben sana ve diğer bayan kardeşlerimi, buradaki erkeklere karşı verdiğiniz mücadele için sonuna kadar destek veriyorum.
Yılmak ve küsmek yok yola devam, Mahmut beyin söylediği gibi, sitede sürekli dini içerikli yazılar yazarak kadınlar üzerindeki baskıları arttırmaya çalışanlar sizler sayesinde gereken dersleri alıyorlar, hatta ben sizlerinde buluşmalara katılmanızı ve orada da fikirlerinizi açık açık söylemeniz taraftarıyım, özellikle Nizipte.
Bende başlığı uygun bulmadım. Tecrübeli bir arkadaşımızın konuya uygun başlık açması uygun olurdu
bunun adına gruplasmamı diyosunuz deyin çocuklukmu diyosunuz deyin sacmamı buluyosunuz bulun ben bu konuyu actım çünki bazı arkadasların benim yazılarıma yaptıgı yorumlardan dolayı.. elbetteki kimse begenmek zorunda değil ama begenmezkende konuların sacma diye bi eleştriyide kabul edemem heralde dimi?? en azından emege saygı isterim bazen yazılarım uzun oluyo sen okuyomusun diyolar okumadan ve begenmeden buraya tasımam mümkünmü?? çogu konumun güzel ve anlamlı oldugunu düşünüyorum belli baslı bi kaç degerli kişi dısında yorum yapan olmuyo önemli değil olmasın ama anlık ruh halimle sacma bi konu acmıssam elestriler arka arkaya geliyo yapıcı olma taraftarıyım ben en azından herkesten de bunu bekliyorum..
Öğretmenim çok kızmış.
ya ben anlamıyorum nerden çıktı şimdi bu ayrımcılık?sitede bulunduğum zaman içinde erkeklerinde bayanlarında konularına yazdım.madem öyle benim yazdığım mesajlar erkeklerin konularından silinsin olurmu öyle saçmalık yaaaa.her zaman yanındayım secret
önemli değil arkadaşım.unutma siteye geldiğimde ilk tanıştığım bayan arkadaşım sensin...