camii yanında olması güzel bi görüntü değil bence
Yazdırılabilir Görünüm
camii yanında olması güzel bi görüntü değil bence
memleketin ondan baska bi yıgın sorunu var o dursun bi kenarda
bütün duraklar değişti..bi orası değişmedi..konuyu açan arkadaş...bu duragı gündeme getirtidiğin için değişmedi sanırım:)
Haklı olabilirsin. Niye bu kadar ısrar edildi anlamadım.
Halbuki yan tarafa kaydırılsa ve şu yeni sistem duraklardan yapılsa hem caminin önü açılır, hemde bayanlar tuvaletinin kapısının önünü görüntüye kapanmış olurdu.
20 yıl önce oradan sanayiye otobüs kalkardı...Sanayi çalışanları iyi bilir..
Arkadaşlar kaldıracağız,zaten aklımızda ancak 30 adet durak siparişi verdik henüz gelmedi,gelince ilk o meşhur durak kalkacak siz rahat olun. :)
Orada bir durak olmasi hicbir sekilde dogru degilki yerine baska bisey koyulsun. Yahu Allah askina belediyede 'cevre muhendisi' yok mu? Varsa ne is yapiyor?
Turkiye'den kacip gelmis biriyle konustum gecen. 'Abi' diyor 'O kadar sacma sapan isler iltimaslar gozetiliyorki sonunda istifa ettim geldim'. Yakinen biliyorum ki dogru soyluyor.
Memleketi 'yapboz' tahtasina cevirmissiniz. Haberler geliyor! Yok kaldirimi 15cm geri cek yok agac ek sonra onlari tekrardan sola cek!
Yazik cok yazik.
Tamam Yusuf :)
Evet maalesef hastalikli beyinler yuzunden sayisiz degerli beyinleri yurtdislarina havale ediyoruz. Dunya capinda taninmis genetik uzmani abimiz, Harvard edebiyatta profesorlerimiz, Colorado'da benim de bolumum olan(belki bu da yalandir ha!) siyasi bilimlerdeki mumtaz sahsiyetler. Hele biri var, kendisi Turk yahudisi. Odasina girin inanamazsiniz. Igne koyacak yer birakmamis her taraf sari larcivert, posterler, bayraklar.... Cogu polis mufettisliginden, universite hocaligindan, belediye memuriyetin firari..
Ah sakit divarha, che guyem bekes guyem?
Ne istiyorsunuz garibin durağından yaz geldi allah için gölgelenecek başka yermi var.
Konu 14 Subat'ta acilmis. Emson 19 Mayis tarihinde mesaj yazilmis ve sevgili Orhan bey 18 Mayis'da tamam demis. Durak kalkti mi hala duruyor mu?
Kalkıyor :D