Fiyatı:
200 ytl
Telefon:
03425171254
sağlık olsun...bende bu hatayı defalarca yaptığım için şimdi tercihim teknoloji marketler...fatura almamak gibi bir şansınız olmuyor ve sorunla karşılaşıncada garanti belgesiyle işi halledebiliyorsunuz böylece tüketici derneğine gerek duymadan da işinizi kendiniz halledebiliyorsunuz.
ben makinemi aldığım ilk gün ne akılla bilmiyorum sigara dumanını çekmeye çalışmıştım sigaraya ne kadar yaklaşmışsam lens üzerinde yanık izleri oluştu...eeee o kadar para vermişsiniz ilk günden de böyle bir aptallığı nasıl yapacağınızı sindiremediğinizden hemen garanti belgesine sarılıp firma yetkilileriyle konuştum. ilk başta hatamı söylemedim tabi incelemeye aldılar ve lensi değiştireceklerini söylediler nikon gibi bir firmadan böyle bir lensin çıkması imkan sınırları içinde değil tabi...lensi beklerken vicdanım el vermedi...lensin geldiği haberini alınca yetkililere ben yalan söyledim dedim ve durumu anlattım onlarda anlayışla karşıladılar ve lensi getirin bir bakalım neler yapabiliriz aldım gittim tabi firmada ki adam bir bez aldı ve üzerine hafifce tükürerek lensi bastıra bastıra sildi bi baktım lekeler gitmiş:) kemaret tükürüktemi bezdemi yoksa vicdanımın sesinde mi anlamadım tabi:) pc ekranında o noktaları çok büyütmedikçe belli olmuyor fotoda ama yalanı sürdürüp yeni lensi alsaydım vicdanım ölene dek beni rahatsız edecekti...en azından şimdi gönlüm ferah...