slm yav ben anlayamadım sakallı siteyimi terk etti
Yazdırılabilir Görünüm
slm yav ben anlayamadım sakallı siteyimi terk etti
evet gitti :( bende arada yazar sanıyodum
Haydaaaaaaaa niye gitti ya birisimi kızdırdıki acaba
hayır almanca ögrencekmiş
sakalllıııııııııııııııııııııııııııııııııı burdasın yaz 2 kelime bişi yahu...........
sagolasin arkadasim zaten hayat ta hep böyle düsündügün gibi hatirlanmak istemisimdir
ölüp gittikten sonra bile insanlarin yüzünde bir tebessüm birakmak cok önemlidir bence
mesela kemal sunali neden hala öldügü halde ismi anilinca gülümsüyoruz.
bu arada meg ryana benzettigin icin tsklerimi göndermekle beraber asla kimseye benzemeye calismadim
hatta yaptigim esprilere gelince inan sadece her olaya tersinden bakiyorum.tek sirri burda insanin mutlu olmasinin bence tek sirri üzecek olaylara tersinden bakmaktir
örnegin nasrettin hoca esege neden ters binmis dünyaya ters bakmak icin.olay bu yani
özel bir yetenegim yok espri konusunda dedim ya sadece tersinden bakiyorum o kadar
ama asil üzüldügüm ne biliyormusun murat:)) sen bir erkeksin:)))) yani yazdiklarin birsey ifade etmiyor benim icin :))))zaten kizlar görmezki .kizlarda kafa olsa bana asik olurlar. eger ben kiz olsaydim bana asik olurdum yanii
yok yok saka yapiyorum sagaolsin kardesim simdiye kadar aldigim en güzel iltifatlardan biriydi tskler.