-
Sevgili arkadaşlar,Nizipcom adına sitede bir anket başlatılabilir.Anket sonucuna göre ,sitede siyasi konular olur mu?olmaz mı?Admin karar verebilir.Varmısınız ankete.Bu ülke ve bu ilçe madem siyasetle yönetiliyorsa neden siyasetten uzak kalalım ki?Biz de fikirlerimizi medenice söyleyebiliriz pekala.Biz Nizipliyiz.Nizibi seviyoruz.
-
siyasetin oldugu yerde tartışmaların dozu kaçıyor. bence siyasi haberler yoruma kapatılsın adminim.
-
Bence siyasi tartışmalar dozu kaçırmamak koşuluyla yapılabilir yapılmalıda, siyasetten uzak toplumlar istemedikleri kişiler tarafından yönetilirler, hakaret iftira olmadıktan sonra bu tartışmalar yapılabilir. Ancak adminimizinde dediği gibi siteyi yanlı olarak bir siyasi görüşün oyuncağı haline getirmemek lazım zaten yönetim buna azami dikkat gösteriyor, tartışmalardan kaçmak zayıflığın ve bilgisiszliğin işaretidir.
-
Kıymetli Arkadaşlar
Siyasi yazılar nedeniyle Sitemizde zaman zaman sıkıntılar olur.
Siyaset konsunda da şuna dikkat ederseniz kimse rahatsız olmaz.
Eleştirin ama küçük düşürmeyin, hakaret etmeyin.
Yazı formatlarına da saygı gösterin.
Reklam ve Tanıtımlara yorum yazmayın.
Sütaş Huzeyfe mamet ammi bunlar mizah konuları
Ve herkesin beğenisini kazandı.
Sütaş larada kendi isminin geçmesini istemeyenler bana bildirisin.
Ben genelde arkadaşlara yazarım.
Huzeyfe bizim güzel bir karekterimizdir.
Rahatsız olmanıza gerek yok.
Çokça yasak koyma yerine
Saygı içinde genel ahlak kurallarımıza ve yasalarımıza uyarsak zaten sıkıntı olmaz.
Bu yüzden Nizip.com uzun süredir ayakta.
Seçimlerde her parti (devletimizin seçim kurulunda seçimlere girmesi kabul edilmiş) kendini sitemizde tanıtabilir.
Etkinliklerini duyurularını yazabilir.
Bu onların en doğal hakkıdır.
Yasak yerine kendimizi denetlemeye çalışalım.