Yýlan hikâyesi: Bir türlü sonuca baðlanamayan, çözümlenemeyen, uzayýp giden (mesele ya da iþ)."Yýlan hikâyesine döndü iþ, ne yapacaðýz þimdi?"
Yazdýrýlabilir Görünüm
Yýlan hikâyesi: Bir türlü sonuca baðlanamayan, çözümlenemeyen, uzayýp giden (mesele ya da iþ)."Yýlan hikâyesine döndü iþ, ne yapacaðýz þimdi?"
doðalgaz bu seçimlere üç ay kala baþladý 5 yýlsonraki seçimlere 3 ay kala yine bi kazma daha vururlar belki torunumuz görür
Doðal gazýn gelmesine tam sevine miyeceðiz her halde son doðal zamlarýndan sonra kullanmadan zamlarý ve doðal kesintilerini düþünüyorum. Niye geleceðe umutla bakamýyoruz acaba
Doðaz faturalarý görenler kýþ ayýnda kömüre devam mý derler
Yoksa sizin daha haberiniz yok mu? Doðalgaz'ýn adý deðiþti o artýk anormal gaz. Öldürmesiyle, gelmemesiyle, zamlarýyla, kalitesizleþmesiyle o artýk anormal gaz... Vatana millete hayýrlý olsun...
sende görürsün aga merak etme
aman rusya bir yandan iran bir yandan gazý kesip duruyor birde bunlarlamý ugraþaçaktýk iyiki gelmemiþ
Doðalgazý kullanmasýný bilmezseniz ocaðýnýza incir diker, benim geçen faturam 165-bu ay 175 geldi ayný binada komþularýma 250 civarý geldi millet evime hücum etti sen nasýl kullanýyorsun diye benim onlardan farklý tek yaptýðým kombiyi hiç kapatmamak, asla kapatmadým kombiyi en düþük seviyede sürekli yandý, komþular gece kapatýp sabah açmýþlar, demekki yanlýþ yapmýþlar.
Doðalgazý kullanmak þuan ülkemizde lüks sayýlýyor.
Nizip'e gelirse kaç kiþi kullanýr ki?
Arkadaþlar olay doðalgazýn gelmesi deðil. Diyelim yarýn doðalgaz vermeye baþladýlar !
kimin evinde doðalgaz tesisatý var
kim kombi vs. aldý.
doðalgaz verilse bile kullanacak kimse yok. Onun için Doðalgaz verilmedi diye bir polemiðe girmeye gerek yok. Olmayan bir þey için konuþmak boþuna. Çevrenizden doðalgazý kullanabilecek kimse varmý acaba ? benim bildiðim hiç bir kimse yok.
Kenan arkadaþ haklý hanginiz müracaat ettiniz evime doðalgaz almak istiyorum diye.Ayrýca sorayým bakalým hanginiz doðalgaz döþemesi yapýlan yerleþim yerinde oturuyorsunuz.Önce evinizi taþýyýn sonra müracaat edin sonra doðalgazla tanýþýsýn bol keseden atýp durmayýn.Ayýp insaf hizmetin iyisi kötüsü olmaz.Herkes kendi bütcesine göre ýsýnýr.Fakir kömür yakar zengin doðalgaz.Ýsteyen istediðini yaksýn pahalýdýr ucuzdur demenin bir manasý yok.
BU sene kömür de çok pahalýydý.
kaloriferli evlerin çoðunda iþçilikle birlikte maliyet 2000 TL'yi geçti.
dogalgaz hazýr olmasýný bi tarafa býraksak kendimize sunu sorsak nizip dogalgaza hazýrmý arkadasým tamam çalýþma yavaþ ama nizipe fayadasý olmaz bence nizipte dogalgaza hazýr kaç daire var allah aþkýna saysan nizipin 10 da 2 si hazýr sayýlmaz istanbulda oturuyorum 90 m evim 300 den asgý düþmüyor fatura maddi olarak ancak 10 evden birisi ancak bu faturalarý karsýlar bügün nizipte bi kiþi evini dogalgaza uyarlamaya kalka en az 5000 ytl para koymasý lazým cebine daireyi sýfýr aldým harsey hazýr oldugu halde 500 ytl masrafým oldu bence nizip hazýr deil
nizip için bence esas mesele þu; evlerimizin doðalgaz tesisatýný kim yapacak?
gazdaþtan bu konuda yetki sertifikasý almýþ yalnýzca 1 þirketimiz var. gaziantep merkezde ise bu rakam 63.
nizipli giriþimciler acele etmezse bu sektörde yer bulamayacak.
doðalgaz tesisatýmýzý yapmasý için antepten firma aramak zorunda kalacaðýz.