Zalimin zulmune karşı sessiz kalmakta zalimlerle beraber olmaktır aynı suçu işlemiş demektir ELİMİZDEN HİÇ BİR ŞEY GELMİYORSA BİLE HAYKIRMALIYIZ BUĞZ ETMELİYİZ
Yazdırılabilir Görünüm
Zalimin zulmune karşı sessiz kalmakta zalimlerle beraber olmaktır aynı suçu işlemiş demektir ELİMİZDEN HİÇ BİR ŞEY GELMİYORSA BİLE HAYKIRMALIYIZ BUĞZ ETMELİYİZ
Mehmet Karakaş kardeşim seni az çok tanıdıgım kadarıyla bu kadar duyarsız oldugunu düşünmüyorum. Bağırıp çagırarak slogan atmanın faydasız olduguna da katıldığımı belirtmek isterim.
Aklıma bizim yeniçeri hikayesi geldi naçizane ifade edeyim.
Yeniçeri'nin biri bir gün bir yahudiyi yakalamış dövmeye başlamış..
Yahudi bağırmaya başlamış "ne vuruyorsun.Ne yaptım ben sana?
-Siz Hz.İsa efendimizi çarmıha gerdiniz.
-Ya hu benim ne suçum var..Bundan 1500 sene önce olmuş bi olay.Oradakiler yapmışlar.
-Olsun demiş yeniçeri ben yeni duydum..
Eskiden filistin'de, araplar da yanlış yapmış olabilirler. Özellikle filistin'e olan kırgınlıgını anlıyorum onların yaptıgını tasvip etmek mümkün değil. Fakat tüm arapları da o kefeye koyup hiyanetle suçlamak doğru değil. Bırakalım onlar o hatanın hesabını ecdada karşı mahşer günü kurulacak mahkeme-i kübrada versinler. Zaten bugün bu hale düşmüş olmaları ile yeteri kadar cezasını çekmediler mi? Kader onları yeteri kadar cezalandırmadı mı?
Biz bugüne bakalım. Yapılan zulümdür. Zulme rıza da zulumdur. Orda ölen bebelere can dayanmıyor. Millet kinini öfkesini bu şekil dile getiriyor. En azından dua edelim.
Sağlıcakla Kalın.
Müslüm abi ben yeni duydum:) Bu kadar duygusal olmayalım bence.Tamam Osmanlıyı ingilizlere karşı satıp hata yaptılar bu hatalarınıda 100 yıldır çekiyorlar.İnsan ders almazmı?Saddam Hüseyinin heykelini kendi elleriyle devirdiler.Kendi devlet başkanlarına böyle yapanların kime ne faydası olacak?
Sayın Nizip.com üyeleri ;insanlık adına şu mitinge gidip onurlu tavrımızı gösterelim.İsrail zaliminin yaptıklarını protesto edelim.Filistin'li kardeşlerimiz için dua edelim.Hiç bir şey yapamıyorsak mitinge katılarak safımızı belli edelim.Allah yardımcıları olsun.HAYDİ NİZİP MİTİNGE.
Filistinli müslüman kardeşleimize yapılan bu zülmü reva görmedim için israil i tel'in mitingine katılmayı düşünüyorum.dualarımızlada filistinli müslüman kadeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için yarın mitinğ de olacam.
İnşallah hep beraber gönül birliğimiz dularımız ile din kardeşlerimizin acılarımı biraz olsun hafifletmeye çalışacağız...Nizam-ı Alem Kelimeitullah ülküsünü yaşayan her müslüman bireyin borcudur bu kardeşlerimiz için dua etmek...
allah israil ve amerikanın belasını versin amin inşallah mitinge katılıp nefretimizi tepkimizi dile getirmeliyiz müslüman kardeşlerimizin yardımına ulaşamasakta dualarımızla destek vermeliyiz allah yar ve yardımcıları olsun
Canlı yayın kamerasından mitingi izleyebilirsiniz
Kardeşlik Paltfornunun düzenlemiş olduğu "Tek Yürek" mitingine Katılım memnuniyet vericiydi.
Havanın sağuk olmasına rağmen, Gazzedeki kardeşlerimize destek olmak, acılarına ortak olamak, seslerine ses olama için meydanı dolduran herkese Tekar teşekkür ediyorum.
Sevgiler...
Allah razı olsun aşk-ı muhabbet kardeş vesile oldun.
Rabbim kalplere merhamet ihsan etsin...
http://http:/www.israilboykot.com/index.php
Yukarıdaki link'e tıklayarak, İsraili protesto, İsrail mallarına canı gönülden boykot kampanyası başlatalım.Burada sövmekle iş bitmiyor.
Dua, elimziden geldii kadar ufak da olsa yardımkuruluşları aracılığı ile yardım ve en önemlisi boykot.
Boykota destek.