Haaa aklımdayken Ramazan abim ne diye elini uzatmışsın öyle... Ne var...?![]()
Yazdırılabilir Görünüm
ya huzi bende ramazan abinin karşısındaki abiyi merak ettim :):) baksana nefes almıyor :):)
Kim kıskandığımı düşünürse uçarım haberiniz olsun... Hatta hiç kimse cevap yazma teşebbüsünde dahi bulunmasın .....
Yaaa huzeyfe sen hiç kıskanırmısın, hem bilirim senin yemekle aran hiç iyi değildir, zaten bunu bildiğim için senin olmadıın etkinliklerde ben senin yerinede yiyorum. .
DOSTLAR HEPİNİZİ BEKLİYORUM.YALNIZ SEVGİLİ H.İBRAHİM HOCAM İLE SEVGİLİ ÇIRAĞI GELİRKEN YENGEMDEN GEREKLİ İZNİ ALSINLAR BURADA BENİ ZOR DURUMA LÜTFEN DÜŞÜRMESİNLER..
HA! HUZEYFEYİDE ALMAYI UNUTMAYIN.SELAMLAR.
alıntı:
"quote" Orhan Çelik demişki:
Aynı anne ve babadan olmamıza rağmen,2 yılda bir görüşebildiğim kardeşim Murat’ı da bu vesile ile görmek nasip oldu. Allah var,üvey kardeş gibiyiz birbirimizi doğru dürüst göremiyoruz,sen kalk taa Bursa’lara git. Haa bu arada bi hayli yaşlanmış,zavallı çocuk İstanbul kendisini heder etmiş..
orhan sen hiç merak etme sen üvey olsanda ben şahsen öz gibi ona yalnızlık duygusunu tattırmıyorum.arasıra kulaklarını çekiyorum senin yerine merak etme
Yaaaaa ne demessin,senin ustalığını zamanında gördük. Bekçi kulübesindeki günleri unuttunmu. Bir çayı bile demlerken yüzüne gözüne bulaştırırdın. 2 saat bir çayın demlenmesini beklerdik. :)))))
SEVGİLİ ORHANIM, NE OLUYOR KISKANMA ARKADAŞ HALEP BURDA DEĞİLSE ARŞINDAMI BURA DEĞİL..
AHA.BURSA KAÇ ADIM HEM SONRA ÜVEY KARDEŞ MUMAMELESİ NE? ŞİMDİ SENİN KARDEŞİN BİZİMDE KARDEŞİMİZ DEĞİLMİ.ADAM BURSAYA EN BÜYÜK ABİSİNİ ZİYARTETE GELDİ selamlar.
alıntı:
"quote" Orhan Çelik demişki:
Yaaaaa ne demessin,senin ustalığını zamanında gördük. Bekçi kulübesindeki günleri unuttunmu. Bir çayı bile demlerken yüzüne gözüne bulaştırırdın. 2 saat bir çayın demlenmesini beklerdik. :)))))
ben en ıyıyım demıyorum ama elımden gelenın en ıyısını yaparım demek ıstıyorum.madem cayımı beyenmıyordun neden ozaman ıkı sene her gece baska bırıyle cay ıcmeye geldın basına mı kalkak ılla nankor..
.
alıntı:
"quote" fsoyarik demişki:
SEVGİLİ DOSTLAR İNANIN KARDEŞLERİMLE ZAMANIN NASIL GEÇTİĞİNİ ANLAMADIM,BİZİ ZİYARETE GELEREK ONURLANDIRDIKLARI İÇİN KARDEŞLERİMİN HEPSİNE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM..
SEVGİLİ KARADAĞ KARDEŞİM BENİM FELŞSEFE KARDEŞİME HİÇ SÖYLEYECEK SÖZÜM KALMADI,HELAL OLSUN SÖZÜNDE DURDU..
SEVGİLİ RAMAZAN KARDEŞİM YAKTIN BENİ.HANİ BU SOĞAN DOĞRAMA İŞİ ARAMIZDA KALACAKTI?.
YALNIZ ZAMAN DARLIĞINDAN SİZİ GEREĞİ GİBİ AĞIRLAYAMADIK,HAKKINIZI HELAL EDİN BUNU SAYMIYORUM.SELAMLAR.
BIRAZ GEC OLDU AMA ISLERDEN DOLAYI YAZAMADIM.FATIH ABI HERSEY ICIN TESEKKURLER YUREGINE SAGLIK. .
IADE-I ZITARETINI BEKLIYORUZ.HERSEY COK GUZELDI. .
(HAA ARKADASLAR YAZMAMIS AMA KAYBOLMAMIZ HARIC)HERSEY COK HARIKAYDI..
Aziz kardeş Huzeyfe İnek değildi ama bence oraya horoz bulsaydın (malum onu hep horoz olarak tanıdık)
osman abihuzeyfe horozda değil o akıllı bir tavuk :-)))))))))))))
yani kendisi diyor,