mahmitttt okumaa yarin bizle dalga gecersin dayak yemisler diye:)) sen siteyi duzenliyordun hanii :)))
Yazdırılabilir Görünüm
mahmitttt okumaa yarin bizle dalga gecersin dayak yemisler diye:)) sen siteyi duzenliyordun hanii :)))
burda aileler genelde nasıl dayak felan atıyolarmı
tüm aileler degil ama tabiki atilan evler var.ama suna inanmalisin bazen dayak cözüm olmus oluyor.
olurmu öyle sey siddet gören bi çocugun psikolojisini ddüsünmek bile istemiyorum ben cok karsıyım çocuklar hata yapabilir çünki onlar küçük hataya dayakla değil karsına alıp konusarak ikaz ederek cevap verilmesi lazım bence şiddet çocukların ruhunda kapanmaz yaralar acar ben hiç görmedim saygılı bi aile ortamında yetiştim insallah ilerde cocugamda uygulamamda uygulatmamda
o zaman bizim psikoloojimiz bozuk senin degin dogruysa.ben dayakla büyüdüm.bazen hatta anneme diyorum anne iyiki dövmüssün.yoksa ben adam olmazdim diyorum.
bak kardes suna inan.annelerimiz babalarimiz büyüklerimizin .tabii yeteri kadar okumadiklari icin bize nasihat ederek bizi gelistiremiyorlardi .bilemden nasil bilgi verebilirlerdiki.onlarda en basit yolu secmisti.dayak yiyince olayin yanlis oldugunu düsünüyor bidaha yapmiyorduk
ben tam tersini düsünüyorum sahsen bence dayak yiyen cocuklar siddeti normal bi eylem gibi görüp ileriki yaslarındada kendileri uygulayabilirler sizde cocugunuz varmı yokmu bilmiyorum varsa Allah bagıslasın yoksa ilerde oldugunda sizde cocugunuza uygularsınız bence caydırıcı olsun diye çünki normal gelir sana öyle yetiştiğin için haksızmıyım??
cocugumu dövermiyim himm güzel soru ?
adamin birine demislerki terbiyeyi nerden aldin
terbiye size*e baka baka demis
ben dövenleri su an icin akilli olduklarini sanmiyorum.ama sadece bu egitim düzeyini alipta hala siddet uygulaniyorsa bisey diyemem.bizim büyüklerimiz egitmsizdi.
ayrica zaten biz almanyada yasiyoruz.siddet uygulamis olsam bile kanun cocugumu elimden alabiliyor.
türkiyede böyle kanun varmi .var
ama uygulayan kim.
cocuk ailemden dayak yiyorum diye polise gitse
polis diyor ,utanmiyormusun aileni sikayet ediyorsun
anlayacagin hangi taratan tutsan bo..lu degnek
dogru yurtdıslarında direk alıyolar cocugu.. bu arada kardes sana bi soru ya google adcense nedemek oluyo??
google adcense ne demek oluyor bilmiyorum ama.su olabilir.hani bütün yazismalari mercek altina aliyorlar ya.onu takip ediyor olabilirler.amerikalilarin isi yani.ben bosunami nizipce konusuyorum .anlasinlarda göreyim:))))
ne zaman kimler on lıneymiş diye baksam bu yazıyı göüyorum hep benim konularımı okurkende ondan merak ettim misafir yazmıyo onda bende nedemek oluyo diye anlamamıstım
dünyada kablosuz iletisimin %90inini aglarda kopyaliyip kontrol ediyorlar.hani su büyük paralarla google baska sirketleri aliyor ya .iste bu dü+nnyayi hep kontrol altinda tutmak istemelerinden kaynaklaniyor
ama bisey kafama takildi.güzel yetistirildim diyorsunuz.dogrudur.amenda.ama cok evhamli ürkek yetistirmisler sizi.tam bir apartman havasinda büyümüssünüz.bence cocugunuz olursa daha dogrusu evlenebilirseniz bu ürkeklikle:))) birakin cocugunuzu özgürce disarda kum yesin tebesir yesin öyle büyüsün
bırskırmıyımm basına bişi gelir helede böyle bi düzende dısarısı en güvensiz yer artı o kadar mikropta alsın hastalansın dimi noolmaz:)))))))) bu arada ben artık çıkıyorum çünki uyku gözümden akmaya basladı valla:)
bende cikiyorum kardes.benimde okulum baslayacak.5 10 gune kadar .birde 29 yasindan sonra ögrenci olduk :)dil ögrenceyik .la havle vlaa kuvveta illa .cok fazla takilamam okul baslayinca.ama kac gundur cok fazla aktifim sitede.bosken aktif olayimda geldigimde gene d+üzene sokarim konularimi.bedirye deyzadan mamet amminize eyi davranin .iyi gecler
hehe tamam sen gelene kadar bedirya deyza ve mamed emmiyi evlendiririz biz merak etme sen:)))))))) okulunda basarılar ne derler Allah zihin açıklıgı versin kendinize iyi bakın iyigeceler:)
geyik muhabetti olmuş burası...:) bu arada hava sıcaklıgı daha dogrusu hava soguklugu eksi 6 derece...