Helal olsun vallaha konuyu tutup bar pavyona getirmişsiniz, ne alakası var konuyla, yatırımlar yapılıp Nizip'e turist gelmeye başladığında bar, disko gibi yerlere ihtiyaç olursa hayır yapamayız Nizip bunu kaldırmazmı diyeceğiz.
Yazdırılabilir Görünüm
Helal olsun vallaha konuyu tutup bar pavyona getirmişsiniz, ne alakası var konuyla, yatırımlar yapılıp Nizip'e turist gelmeye başladığında bar, disko gibi yerlere ihtiyaç olursa hayır yapamayız Nizip bunu kaldırmazmı diyeceğiz.
abi hele o turistler bi geleydide bar falan sonra düşünülür :)
Kaçınılmaz son Nizip eninde sonunda turistik bir ilçe olmak zorunda, Zeugma olduğu sürece bu bir gerçek.
Kaçınılmaz son Nizip eninde sonunda turistik bir ilçe olmak zorunda, Zeugma olduğu sürece bu bir gerçek
abi güzel düşünüyorsun ama adamlar zeugmayı yagmalayıp talan ettiler. yetmiyormuş gibi birde çıkan tarihi eserleri gazi antepe götürüp orada sergilediler.
Herkes rahat olsun eninde sonunda herşey ait olduğu yere geri döner , kürkçü dükkanı misali. Nizipte eninde sonunda zeugma sayesinde turizmle tanışacak.
kimisi kafe yok diyor kimisi eglence yeri yok diyor arkadaşlar topyekün kalkınma olmadıktan sonra sızin bu istediginiz yerler olsa kaç kişi gider insanlara önce iş aş sonra gerisigelir nizipbimiz gibi hiç bir yer yok hele insanı biri bin kişieder oda toprağının özelliginden olsa gerek aç insan ne eglene bilir nede gülebilir insan kendini aşmadıkça hiç birşeye gereksinim duymaz saygılarımla
sayın muslum abi ben pavyon demedım bar acılırsa yarın oburursu gun dıskoda acılıcaktır bu kaçınılmaz bı gercektır.bar acılacaksa eger karsı degılım tabı buna ama sımdılık ıyı bı yatırım degıl bence bunu soylemek ıstedım sanırım yanlıs anlasıldım.saygılarımla
nizip i mizi cennet yapıyorlar tabi bunun kıymetini halkımız bilmiyor sağolsunlar
bu musluklara lambalara zarar veren mahlukların ruh halini merak etmişimdir...
bütün nizipli hemşerilerimin kurban bayramını kutlar hahırlara vesile olmasını allahtan niyaz ederim antalyadan saygılar
Nizip hakikaten bir çok yerden çok daha güzeldir. Ben 55'e yakın il 250'ye yakın ilçe gezdim ondan biliyorum
Üniversite açılsın Nizip çok değişecek,dahada güzel bir ilçe olacak çünkü herkes kendisine çeki düzen verecek.
Şimdi burdan diyecegim şey memleket güzel ama yaşanılanlar o kadar degil.. sosyal falıyet yok diyen arkadaşlarada katılıyorum... hersey bir osmanlı parkı degil. Ama sorun nerde onu bulmak gerek sonucta milettin de vazifeleri var ama en büyük vazife belediyede, insanları sadece bir parkla yetindirmeye çalışıyorlar... sosyal ve kültürel hiç bir etkinlik yok.. ama yinede herşey gençlerin elinde inşallah güzel günleri hepberaber görecegiz.
yaparsın kırarlar, hırsızlarlar, yapmasın yapmadı derler