Keskin kardeş şimdilik en iyisi bu. Davarpazarından iyidir. Tabi daha önce dediğimiz gibi bu da suistimal edilmezse.
Yazdırılabilir Görünüm
Keskin kardeş şimdilik en iyisi bu. Davarpazarından iyidir. Tabi daha önce dediğimiz gibi bu da suistimal edilmezse.
memleketimize hayırlı olsun kazasız belasız olsun
eskiye göre daha iyi olmus ancak yine de iki arada bir derede kalmis eski Nizip garajininda söz konusu olacagini sanmiyorum orasi cok iyiydihayirlisi olsun
emeğinize sağlık bu sistem iyi olmuş ne olcak sanki mezarlıkta inilir halk dolmuşuna binersiniz nereye gidicekseniz gidersiniz bu iş ticaret işi sen sadece şehrin göbeğinde inip her yere yürüyerekmi gidicen zan ediyorsun tabiki belediyede kendi halkına özveride bulunucak şehrin içine artık halk dolmuşuyla ineriz..
ALLAH RAZI OLSUN ÖNCE KAÇAK GİBİ FIRIL FIRIL ANTEP İN İÇİNDE DÖNÜP DURUYORDUK DOLMUŞLA...
helal valla sorunlar çözülüyo orhan planını mevkinmi bilmem ama iyi çalışıyon allah geçmişine rahmet versin seni tanımak benim için şeref
saygılar
orhan kardeş Allah razı olsun.Güzel olmuş.Lakin başka hayati mevzular var.Oralara da bir ses verin artık.Vatandaş bekliyor,bilesiniz.Selametle.
bence ıyı olmus yanı yapanlara tesekkur ederız
Eski kırsal terminal şehir merkezine çok uzaktı.ancak burası merkeze çok daha yakın .Trafik daha hızlı ilerliyor.Ben eskiye oranla daha iyi diye yorumluyorum.Buradan Antep'in her noktasına ulaşılabilir.
İlgililere teşekkür ederim.
nizip halkından bir isteğim var. siz siz olun memleketinize sahip çıkın ben şuan denizlideyim ah memleket hasreti nedir belki yaşayan bilir.tüm nizip halkına başarılar,geleceginiz için. ben serkan sarı